自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

真係超值
例如:
1部55" LG電視 + OTO 頸膊鬆+ PHILIPS 麵包機
都係6800

複式洋房

回覆 mrslam2014 的帖子

A+B+C 唔係HK$6000咩...?

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

仲有咩組合?謝報料

水晶宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章 畀面勳章

回覆 Ctkuen 的帖子

樓主買了金牌組合,今年有6800,6000,2000

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆:mrslam2014 的帖子

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

大宅

回覆樓主:

55吋係6800加2000蚊
8800wor

男爵府

留毛

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

應該係呢個

http://www.e-zone.com.hk/channelnews.php?id=16673

AEON 自選組合激慳 50%(上)
【格價】揀家電平足 3 千幾蚊
Kay 七月 22, 2016 17:57
Aeon 由即日至 8 月 10 日開始,推出迎盛事置啱心自選組合,有齊各款家電、傢具等【高清產品圖輯按此】,以組合價出售。對比 Aeon 組合價及官方定價,有部分 product 的確可以做到激慳 50%,不過假如將組合價,對比及網上格價(比對街價)所得出嘅結果,又會係點呢?今次 ezone.hk 格價專員喺「金牌 + B + C = $6,800」及「A + B + C = $6,000」兩個組合精選抵買貨品,一格就比較到 Aeon 自選組合價比網上格價平 $3,618!

- See more at: http://www.e-zone.com.hk/channel ... thash.sfG86Zyk.dpuf

nieualma    發表於 16-8-5 09:24
mrslam2014    發表於 16-7-26 09:54
wcpcelia    發表於 16-7-25 17:02

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

三樣都唔岩心水

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

引用:真係超值例如:1部55\" LG電視 + OTO 頸膊鬆+

原帖由 mrslam2014 於 16-07-25 發表
真係超值
例如:
1部55" LG電視 + OTO 頸膊鬆+ PHILIPS 麵包機
樓主搞錯咗少少嘢,LG49吋LED先係$6800,如果升級至55吋要加$2000,全套即是$8800

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆:AEON嘅家居自選組合又嚟喇

佢呢套組合其實同新年時做福祿壽嘅組合一樣

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

琥珀宮

回覆樓主:

伯爵府

如果用唔著,咁岩搵到人夾份買都幾抵,或者搬屋要買新。毛啦啦屋企啲野未壞走去買哂三件換哂佢真係好敗家

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

得個蒸焗爐比較啱心水

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

本來要買電視,點知擺得一排復活wor。好彩我地唔係要日日睇果種,估唔到等下都可慳錢,yeah!

mrslam2014    發表於 16-7-26 09:53

大宅

其實我只係買左組合B+C = $2000

但如果要買電視雪櫃等等,真係平過二手

首頁

尾頁

跳至