潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

第一個Chanel bag, 左邊Eur2950, 右面classic flap Eur4260, 買邊款好, 麻煩JM比啲意見,thx

男爵府

引用:第一個Chanel bag, 左邊Eur2950, 右面class

原帖由 lovelycat11 於 16-08-06 發表
第一個Chanel bag, 左邊Eur2950, 右面classic flap Eur4260, 買邊款好, 麻煩JM比啲意見,thx

男爵府

引用:第一個Chanel bag, 左邊Eur2950, 右面class

原帖由 lovelycat11 於 16-08-06 發表
右classic flap 我覺好重, 放得少野, 我買左成年用左3次咋

男爵府

右。classic永遠冇買錯

男爵府

2024勳章 虎到金來勳章

伯爵府

左,我自己個人鐘意。

別墅

回覆:Chanel bag 選擇

補充: 左邊只有羊皮,如右邊classic flap我會簡荔枝皮。

男爵府

BK Milk勳章

侯爵府

回覆:Chanel bag 選擇

右classic,but only for calfskin!

別墅

受到警告
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

男爵府

左,因為平一截

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆:lovelycat11 的帖子

男爵府

Depends how much u want to spend. Classic won't be outdated.

別墅

回覆:aset 的帖子

咁你果個classic係咩size呀, 會唔會係 jumbo or maxi, 所以重啲?

別墅

引用:Quote:原帖由 lovelycat11 於 16-08-06 發

原帖由 aset 於 16-08-06 發表
右classic flap 我覺好重, 放得少野, 我買左成年用左3次咋
aset, 你果個classic係咩size呀, 會唔會係 jumbo or maxi, 所以重啲?

子爵府

Right side for sure

wcpcelia    發表於 16-8-9 12:11

子爵府

lovelycat11 發表於 16-8-7 00:23
補充: 左邊只有羊皮,如右邊classic flap我會簡荔枝皮。

Classic永恆不變的美

男爵府

引用:Quote:原帖由 aset 於 16-08-06 發表右clas

原帖由 lovelycat11 於 16-08-07 發表
aset, 你果個classic係咩size呀, 會唔會係 jumbo or maxi, 所以重啲?
係jumbo呀

男爵府

引用:Quote:原帖由 aset 於 16-08-06 發表右clas

原帖由 lovelycat11 於 16-08-07 發表
但再细D就真係放唔到野

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至