論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我呢排in緊新姐姐, 我同佢地講明我屋企有cam同埋我地會成日move下個cam睇下阿囡行左去邊同做緊乜, 當然有姐姐介意啦, 有姐姐話前主人信佢, 連cam都唔用添, 又有姐姐話個cam淨係用住個門口喎.........

我屋企裝左一部cam, 只可望到客廰同走廊, 想問下你地會唔會周時move下睇下屋入面既情況??

別墅

adniris 發表於 16-8-17 15:38
我呢排in緊新姐姐, 我同佢地講明我屋企有cam同埋我地會成日move下個cam睇下阿囡行左去邊同做緊乜, 當然有姐 ...

我一定會,因為我個工人唔自覺

男爵府

會, 不過都係主要係睇住阿B

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

依家果d唔係可以遙控咩?

別墅

我成日move 個cam同係個cam同小朋友講野

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

會, 尤其是小朋友仲細的時候

子爵府

我呢排in緊新姐姐, 我同佢地講明我屋企有cam同埋我地會成日move下個cam睇下阿囡行左去邊同做緊乜, 當然有姐 ...

介意就唔好做。我個agent直頭同姐姐講明,人地bb係命根,一定會有cam冇可能完全信你!

公爵府

畀面勳章

會呀,成日睇的,三房、living room同kitchen都有裝!
各位服用任何中藥前,應先向中醫師請教為宜!

大宅

siutreasure 發表於 16-8-17 18:21
會呀,成日睇的,三房、living room同kitchen都有裝!

請問你除左口頭通知姐姐家中邊度有cam外,有冇再叫姐姐簽返張野證明佢知道家中有cam?

大宅

我哋請佢之前就有,所以都會講明,得聽有兩部,房我冇安,我出門鎖房門,阿仔房入去會睇到。姐姐房日頭收埋張床放BB車,書台位望到,個cam 可以郁動,可以錄影,不過我就冇用來收聽同對話,只BB日頭係瞓聽張BB床,佢冇咩理由入房,姐姐都自覺。

公爵府

畀面勳章

WinnieCatCat 發表於 16-8-18 01:43
請問你除左口頭通知姐姐家中邊度有cam外,有冇再叫姐姐簽返張野證明佢知道家中有cam?
...

其實我請過兩個都海外,in時好似無特別講有cam,黎到實睇到啦,同埋有提過我會成日睇cam架,無簽過任何野!
各位服用任何中藥前,應先向中醫師請教為宜!

男爵府

回覆樓主:

會,我請時直情無講我有cam(唔記得講)
亦會開cam,但有時會避忌下無當佢郁

大宅

回覆:屋企裝左cam既jm

有架,要講明俾佢聽,當然有姐姐唔中意啦,尤其本地完約。佢唔制咪下位囉,唔會就佢而唔裝

珍珠宮

2018復活節勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

siutreasure 發表於 16-8-18 03:57
其實我請過兩個都海外,in時好似無特別講有cam,黎到實睇到啦,同埋有提過我會成日睇cam架,無簽過任何野 ...
情況同你一樣。
我同工人講裝CAM不是睇你, 我是睇BB。我在工作上好少鬧佢, 所以佢都冇理到個CAM既存在。
現在僱主都會裝CAM, 工人話唔LIKE, 你咪揀第二個囉! 真金不怕紅爐火, 如果身冇屎, 我裝10個都唔會怕!

男爵府

Dollmoma 發表於 16-8-18 08:19
有架,要講明俾佢聽,當然有姐姐唔中意啦,尤其本地完約。佢唔制咪下位囉,唔會就佢而唔裝

...
係..呢家啲姐姐好把閉, 我唔會因為佢地唔鍾意有cam而已拆左佢

禁止訪問

醒目開學勳章

男爵府

我仔出生時4個CAM, 請時已說明睇仔.
但我唔會因CAM見到D咩而特別話姐姐, 等佢唔覺我幾時看住佢.

男爵府

到依家, 佢已係老C food, 得佢一個時已自己走位, 你睇佢唔到...
C6有時好介意, 但我覺得佢有D 地方幾幫到手, 仔同佢似親人, 我就想只眼開只眼閉.

男爵府

育兒性格勳章

緊係會,工人唔睇就會踩線

大宅

我都裝左4部,請時講明有的。有時都覺得奇怪部cam走位,以為老公move過,今日親眼見佢推部cam,自己系個死角位吾知做咩。如果無cam,真系吾知佢會點

首頁

尾頁

跳至