自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

侯爵府

醒目開學勳章

從來都無預約呢D 一定架啦(佢從來都唔覺需要預早約人俾人準備), 我連飯都唔想落街食叫外賣就係因為倦. 真係當你屋企好似7仔咁7X24都開放. 佢上黎我又要去換衫, 我老公又要抹下個地. D 未乾既底衫褲又要放入房. 因為8, 所以佢想上黎睇. 仲要5條友上黎, 問都唔問著晒鞋踩入人間屋. 仲想踩埋入細路房(我舖左地墊), 我叫住佢先唔入.
一路係到話間屋細, 多野.............

若佢唔係99, 你話呢D 人咁既格, 有無人會歡迎佢既呢?!! 有時, 真係點解D人黑人憎, 係有原因的.

佢地走左.................我即刻要佢個仔拖地.

禁止訪問

回覆:99突然間打電話 話上黎, 5個人上左黎踩到我成屋污糟晒

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

happypiano 發表於 16-9-10 22:03
從來都無預約呢D 一定架啦(佢從來都唔覺需要預早約人俾人準備), 我連飯都唔想落街食叫外賣就係因為倦. 真 ...

帶人尼睇,有無搞錯呀?short 㗎?開 showroom 咩?

侯爵府

醒目開學勳章

霜霜 發表於 16-9-10 22:08
帶人尼睇,有無搞錯呀?short 㗎?開 showroom 咩?
佢D 女, 3個女, 1個工人.

wcpcelia    發表於 16-9-12 10:19

珍珠宮

好媽媽勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

比我話約咗人,即換衫一家去食飯
唔好點評我,電話睇唔到點評

子爵府

回覆:99突然間打電話 話上黎, 5個人上左黎踩到我成屋污糟晒

聽到都嬲,最憎人地著埋鞋入屋

Chirley    發表於 16-9-11 18:45

珍珠宮

happypiano 發表於 16-9-10 22:03
從來都無預約呢D 一定架啦(佢從來都唔覺需要預早約人俾人準備), 我連飯都唔想落街食叫外賣就係因為倦. 真 ...

如我試過一次咁樣,以後一定謝絶探妨

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

我唔理係邊個入屋,如果唔除鞋,我會好大聲同佢講「唔該入屋除鞋,岩岩拖完地」

水晶宮

回覆樓主:

下次你99上來,你就出街

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

happypiano 發表於 16-9-10 22:10
佢D 女, 3個女, 1個工人.

上尼做咩呀?

侯爵府

醒目開學勳章

doralee1977 發表於 16-9-10 22:07
你老公唔叫佢地入屋除鞋?
你地又唔用藉口話有野做唔上得來?

...
一開門, 已經衝晒入黎.
係電話我已經用口型叫佢唔好俾佢地上黎(我地食緊飯), 但個死佬唔敢推, 只係話好細, 無位, 上到黎無得坐.

一收線我即刻鬧佢, 明知佢地把口無好野講的. 除左個大女, 連個工人都係8到出汁既. 總之不停咁話細, 多野.

我老公去開門, 我入房換衫, 好彩我鎖左門, 佢亞媽走去開我度房門(佢唔知係我房門, 但見門關左就開). 細路房都係關左門, 佢又走去開. (因為開左冷氣, 基本上所有門都係關晒, 包括廚房廁所)

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

回覆樓主:

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

當示範單位!我實話要出街、無人

侯爵府

醒目開學勳章

mulan1985 發表於 16-9-10 22:11
比我話約咗人,即換衫一家去食飯
當時係食緊飯.

珍珠宮

好媽媽勳章 BK Milk勳章

happypiano 發表於 16-9-10 22:16
當時係食緊飯.

佢地好識揀時間,手尾比佢個仔做
唔好點評我,電話睇唔到點評

用戶要求終止服務

happypiano 發表於 16-9-10 22:15
一開門, 已經衝晒入黎.
係電話我已經用口型叫佢唔好俾佢地上黎(我地食緊飯), 但個死佬唔敢推, 只係話好細 ...

好無禮貌,佢地好明顯漠視你哋。

珊瑚宮

2024年龍年勳章

引用:Quote:mulan1985+發表於+16-9-10+22:11+比

原帖由 happypiano 於 16-09-10 發表
當時係食緊飯.
扮出左街,mute電視全家唔出聲

公爵府

十個99有11個都系如此呀....

侯爵府

醒目開學勳章

c.vieri 發表於 16-9-10 22:14
我唔理係邊個入屋,如果唔除鞋,我會好大聲同佢講「唔該入屋除鞋,岩岩拖完地」
...
有1個又話要去廁所, 佢想著埋佢對鞋入廁所, 我STOP左佢話, 個廁所濕喎(沖完涼個廟所地下真係濕既). 我怕佢對鞋踩完入廁所再踩番出廳, 全屋又濕又一撻撻黑色鞋型.

用戶要求終止服務

李豆豆 發表於 16-9-10 22:18
扮出左街,mute電視全家唔出聲

無用嫁,好似媽媽生,帶住班女女,四圍開房門,四圍踩。

首頁
12345...7

尾頁

跳至