自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

如果上天安排下一胎又係女就慘囉, 咪又再博落去, 只有祝她好運

Suki(徐淑敏)與黃浩一直保持恩愛,婚後生咗大女心瑤(Vianna)、次女心柔(Renee)、細女沁誼(Isabella)。

黃浩今日喺facebook講今日係同太太Suki嘅結婚7周年,寫道"7 years ago,I was very lucky to marry my sweet sweet wife having a happy family life with our 3 daughters and welcoming our son soon. Dady we always miss you and sure you are also happy in heaven."

黃浩接受《蘋果》電話訪問時,就話已經同太太傾過想追個仔,二人計劃明年生B,因為太太Suki現時讀緊藍帶課程,遲啲要去法國同英國上堂,所以今年唔會造人住。

已有3女嘅黃浩恨追仔,佢同老婆Suki溝通好明年開工追仔,仍身日本學廚藝嘅Suki,今日回覆《蘋果》話:「呢個課程讀到下月中,我出年仲會去法國學多個藍帶課程,忙到大約出年12月後。」Suki明年底肚皮再開工追仔,所以估計佢生狗仔機會好大。

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

下? 未有架?
仲以為得咗
你若盛開, 蝴蝶便來!

男爵府

mickeyeva 發表於 16-11-15 16:13
Suki(徐淑敏)與黃浩一直保持恩愛,婚後生咗大女心瑤(Vianna)、次女心柔(Renee)、細女沁誼(I ...

呢啲叫恨到發燒

子爵府

Suki(徐淑敏)與黃浩一直保持恩愛,婚後生咗大女心瑤(Vianna)、次女心柔(Renee)、細女沁誼(I ...

寫到好似有左個仔咁

男爵府

唔生個仔點得 ?? 男的投資咁多 .... 女的應該有義務, 攞咁多....

子爵府

開心吸收勳章

原來未有

子爵府

熱血金章

回覆樓主:

如果係女又再追?定索性人工簡“仔”

禁止訪問

回覆樓主:

子爵府

好媽媽勳章

回覆:【黃浩恨追仔】人妻Suki開turbo:溝通好明年開工造人

如果都是生女真是替徐小姐擔心,唔知要追到幾時

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

原來未有
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

引用:究竟有定無架,另一篇又話已陀仔

原帖由 恩庭寶貝 於 16-11-15 發表
究竟有定無架,另一篇又話已陀仔
想知

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁耐先追仔, 其實我估佢預左要生到為止啦

珍珠宮

去外國揀仔啦,開刀唔開得幾多次

大宅

翡翠宮

超級特務 發表於 16-11-15 16:14
下? 未有架?
仲以為得咗

係囉?! 隔離d post講到佢有左啦!

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

回覆:【黃浩恨追仔】人妻Suki開turbo:溝通好明年開工造人

not yet?!!!

禁止訪問

回覆樓主:

子爵府

回覆樓主:

麥師父你會推算到suki仔定女

禁止訪問

子爵府

如果上天安排下一胎又係女就慘囉, 咪又再博落去, 只有祝她好運

唔睇下面段中文,真係以為佢已經有咗添

首頁

尾頁

跳至