自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

卓X斷正

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

畀面勳章

4萬。。。

伯爵府

藥房更加可疑

遠離癲狗Ling.W+小人ssss

子爵府

回覆:買化妝水小心買到假貨!!!

吓, 甘大間店舖都賣假貨

wcpcelia    發表於 16-11-18 10:06

水晶宮

回覆樓主:

我成日都覺得卓悅d野過期多,所以唔會幫襯

男爵府

回覆:買化妝水小心買到假貨!!!

卓X出名賣假貨,我有2次經驗:
1)Marc Jacobs 香水,買到返屋企,包裝盒同原裝唔同,連味道都唔同!
2)買左三密封的shiseido 潤唇膏,回家開一支變左味,另外兩支都臭。
太過份!冇幫襯好耐!

EllenHui    發表於 16-11-23 11:21
wcpcelia    發表於 16-11-18 10:06

男爵府

mrchuchu 發表於 16-11-17 20:59
1)Marc Jacobs 香水,買到返屋企,包裝盒同原裝唔同,連味道都唔同!
2)買 ...

呢間真係黑店

子爵府

2)買 ...

仲有過期貨
親身見證過佢哋將一些快過期的產品(本身貼有標籤寫有生產日期同expired date),到期前一個月meet咗張標籤繼續無限期賣。。

EllenHui    發表於 16-11-23 11:22

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:卓X出名賣假貨,我有2次經驗:1)Marc Jaco

原帖由 mrchuchu 於 16-11-17 發表
2)買 ...
咁離譜

水晶宮

回覆樓主:

莎sa同佢有得揮,混埋一齊

大宅

areyouangry 發表於 16-11-17 22:20
仲有過期貨
親身見證過佢哋將一些快過期的產品(本身貼有標籤寫有生產日期同expired date),到期 ...

咁過份

男爵府

回覆:JJ0211 的帖子

卓X 嘢除左假貨,仲有好多水貨。
N年前買過一次olay,之後發現原來係水貨。
大約舊年行開街急用買左一盒凡士林,諗住二十幾蚊 同萬寧差不多價,點知返屋企對比下原有果盒, 又中招了。
以後都唔會幫襯

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

以前一直都話呢樽紅蓋一定唔好起呢D店買,D人用過完全2回事。葯房D野假我都知,估唔到呢D大行都係,太過份,我以後唔會再幫襯呢D店,已經賺好多錢仲要賣假野同柝香港招牌,可惡。

大宅

yanpig22 發表於 16-11-17 22:25
卓X 嘢除左假貨,仲有好多水貨。
N年前買過一次olay,之後發現原來係水貨。
大約舊年行開街急用買左一盒凡 ...

查實點分行定水貨?

男爵府

引用:Quote:yanpig22+發表於+16-11-17+22:25+卓X

原帖由 mee-HK 於 16-11-17 發表
查實點分行定水貨?
說明度字型,顏色等有些唔, 因為平時用開的嘢,一用也即刻feel到唔一樣,淡啲

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我不嬲唔去卓月買野
感激遇上你~

男爵府

2)買 ...
我又係係卓x買香水,除左第一吱有味, 之後就好似溝稀左咁,完全冇晒香味, 已經覺得佢賣假貨

翡翠宮

回覆樓主:

只罰四萬銀… 上市公司賣假野都只罰咁少

上次有親戚去買野,我都叫佢唔好去卓悅莎莎同一般藥房買,特別唔係本地人,比人坤都唔出奇

首頁

尾頁

跳至