美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

唔知大家有冇join過"Dermxx" 同 "Reenxx" d treatment呢?我有小小經驗分享希望大家買佢地既treatment要小心!

先講"R"
d治療師走吓一個,走吓又一個攪到成日要轉治療師都算喇,跟得愈來愈差都唔同佢計喇,仲要收咁貴,所以諗住做曬就唔做!
最近聽d治療師講話原來買course時free個d treatment通常佢地都唔會約客做架,因為佢地冇$收!所以無論佢地sale你個時送10次或者係送100次都好,都係得個講字...係唔會兌現架!當堂有種被騙既感覺囉,佢地每一種treatment我都有買過,計埋total起碼仲有8次左右既free treatment未做(已經約唔到喇),除返開都要成千蚊次架!
不過我都知唔關d治療師事,因為好老實....邊個會明知冇錢收都要做呀?將心比己,份工冇糧出你仲會唔會返呀???我覺得係間公司既問題,收咁貴都賺到笑喇,仲要計呢d縮數,所以請各位JM小心同留意,開course時情願叫佢平d都唔駛送喇,都唔會做!

然後到"D"
情況相似,由結婚到而家做咗4年幾,原本都好地地,但跟開個治療師突然走咗之後就愈來愈難約喇!明明約好唔係話病假或者上training要取消改期!
最離譜係有次係我未知個治療師原來已經走咗既情況下,其中一個治療師公然好大聲咁係LOBBY話"阿邊個XXX個d order我係唔會接架!",心諗HELLO其實我係度架,要講關埋門自己講飽佢喇!之後就冇人理我,我就咁就坐咗1個鐘,我估如果唔係我係咁追前台可能唔止等1個鐘!
當然我有將我約唔到時間做treatment 同埋呢件事同佢地總部CS反映過喇!但係意見接受,態度照舊,依然係冇人SO我!,所以只好上黎呻吓,順便提提大家要小心!!!

大宅

咁嘅服務態度, 仲有人上去join佢哋嘅treatment嘅?

禁止訪問

回覆樓主:

男爵府

治療師成日走真係好麻煩

禁止訪問

大宅

回覆樓主:

我都好唔鐘意呢2間野。。。

別墅

fst931 發表於 16-12-3 18:44
我都好唔鐘意呢2間野。。。
一樣,而家勁唔鐘意呢個集團呀!!!! R就呃人送treatment但唔同你做;
D就做得耐就約唔到;
講咗十幾次唔駛再送試做減肥(同集團另一間E),但都仲係咁成日打黎!

男爵府

我未有BB 前係D 記脫毛。
每次治療師都唔同,之前跟開果個話去進修唔做,點知又俾我係分店見到佢,擺明講大話。轉左另一個,治療師送完產假返黎又唔肯同我做,再轉....
佢地見舊客唔再買package 唔多so 你!

子爵府

之前跟開美容師走左之後次次唔同美容師每個都瘋狂叫買多D

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章

好多年前已經係咁,不斷轉治療師,真係好煩,冇親切感
我已經做完好多年,哩年幾年都冇再整啦

男爵府

回覆樓主:

我岩岩試左去d記都一肚氣
幾年前join過試唇同underarm
轉過無數治療師,今日呢個又新轉嘅
一開波已經係咁叫我join全面
我問完價錢話貴 出面有啲平嘅我想試
跟住就講到我唔join佢地就會爛面 萬幾蚊好似唔洗錢咁
谷鬼氣我即刻拎袋走人
連生日禮物都蝕埋比佢

男爵府

回覆樓主:

我岩岩試左去d記都一肚氣
幾年前join過試唇同underarm
轉過無數治療師,今日呢個又新轉嘅
一開波已經係咁叫我join全面
我問完價錢話貴 出面有啲平嘅我想試
跟住就講到我唔join佢地就會爛面 萬幾蚊好似唔洗錢咁
谷鬼氣我即刻拎袋走人
連生日禮物都蝕埋比佢

大宅

回覆樓主:

我之前都re join左 treatment,奇怪第一個package送既未做,就開了第二個package,治療師話係做完晒所有先送...原來冇commission,不過e+都好小去,換人太密了,完全唔識

侯爵府

回覆樓主:

D 字頭果間越嚟越衰,試過我book 咗佢話搵唔到,原來個治療師 resign 咗冇晒booking

大宅

D記真係愈做愈衰 難book, 又狂加價, 見你唔受佢tum join 新package 就隔勁耐先幫你book一次

禁止訪問

民房

1 星期前, 上左去R 試Treatment, 個staff 前一日仲打黎DOUBLE COFIRM, 我話我要7點半走, 因為要返學. 不如改期. 個STAFF 話唔駛, 可以快D 同你安排, 等你可以準時走... 點知我第日6點20分上到去, 己經同左個RECEPTION 講, 我要準時走, 佢話佢幫我安排, 跟住例牌做問卷 5分, 之後佢叫我等一等, 一等就等到7 點, 個RECEPTION 走埋黎話, 我地今日安排唔到, 你不如走先, 幫你約過聽日好唔好~
我成肚氣... 完全晒時間... 呢個公司D SERVICE, 真係差到呢......

別墅

jojo_jojochan 發表於 16-12-15 15:23
1 星期前, 上左去R 試Treatment, 個staff 前一日仲打黎DOUBLE COFIRM, 我話我要7點半走, 因為要返學. 不如 ...
R咁都得~~~!!!!但其實好彩冇位,唔係應該7:30都未必走到!!!!不過新客佢地都咁,service好極有個譜喇!!!

別墅

Yukiesland 發表於 16-12-10 10:32
我之前都re join左 treatment,奇怪第一個package送既未做,就開了第二個package,治療師話係做完晒所有先送.. ...
吓~~你買咗package唔做曬佢咪好晒囉?佢D treatment咁貴~~~

別墅

fmf903 發表於 16-12-7 00:02
我未有BB 前係D 記脫毛。
每次治療師都唔同,之前跟開果個話去進修唔做,點知又俾我係分店見到佢,擺明講大 ...
係呀!!!就自我個時已經同佢地總部CS反映過喇!但係意見接受,態度照舊,依然係冇人SO我!

首頁

尾頁

跳至