自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日有app update, 手痕,up 完不停死app, 開唔到

wcpcelia    發表於 17-1-18 17:10
ninachu    發表於 17-1-17 14:42

珍珠宮

虎到金來勳章

引用:今日有app update, 手痕,up 完不停死app,

原帖由 大肥羊 於 17-01-17 發表
今日有app update, 手痕,up 完不停死app, 開唔到
對於baby kingdom個apps, 真係唔好講少,千祈唔好手多多,否則後悔莫及,有時都會諗bk做網頁嗰組人係唔係敵人嘅無間道, 專搞破壞, 幫手趕客!

伯爵府

大肥羊 發表於 17-1-17 11:41
吓已經 update 咗

侯爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 +5熱血勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

想多口一問,你地用咩機? 因我今日唔見要update 新version, THX

大宅

SARIDON 發表於 17-1-17 12:03
對於baby kingdom個apps, 真係唔好講少,千祈唔好手多多,否則後悔莫及,有時都會諗bk做網頁嗰組人係唔係敵人嘅無間道, 專搞破壞, 幫手趕客!

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆:唔好update babykingdom app, up完入唔到

由始至終冇up最安全

伯爵府

我開都開唔到個app. just showing "Unfortunately, 親子王國 has stopped"

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

大肥羊 發表於 17-1-17 11:41

佢自動updated, 不過又開到

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

ChloeMa 發表於 17-1-17 12:46
佢自動updated, 不過又開到

已up開到用緊

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:由始至終冇up最安全

原帖由 yanyan-mummy 於 17-01-17 發表
由始至終冇up最安全
x2

總有離別的時候

男爵府

認識瑞士牛牛第二回

我舊電話真係無up
但換左電話無得選

大宅

bemiu_uncha 發表於 17-1-17 12:08
想多口一問,你地用咩機? 因我今日唔見要update 新version, THX
我用LG, android 版

大宅

SARIDON 發表於 17-1-17 12:03
對於baby kingdom個apps, 真係唔好講少,千祈唔好手多多,否則後悔莫及,有時都會諗bk做網頁嗰組人係唔係敵 ...
今次我真係認衰,堅係手痕,直情唔經大腦就走去update 而家要喺手機用web版,慘爆
其實次次upgrade app都咁多問題,我真係唔明點解bk management 可以接受咁嘅質素

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由+yanyan-mummy+於+17-01-17+發

原帖由 Chowying 於 17-01-17 發表
x2
舊版

侯爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 +5熱血勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大肥羊 發表於 17-1-17 14:29
我用LG, android 版
我用iPhone,暫時唔見彈apps

男爵府

引用:由始至終冇up最安全 +

原帖由 yanyan-mummy 於 17-01-17 發表
由始至終冇up最安全
Give me five 🖐🏻

男爵府

引用:我舊電話真係無up但換左電話無得選

原帖由 abbywky 於 17-01-17 發表
我舊電話真係無up
但換左電話無得選
你無backup or 由android 機轉iPhone?

禁止訪問

男爵府

一樣, 自動update完入唔返
LG android
即刻較番唔好自動update
但係都太遲

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

up左, 冇問題喎

首頁

尾頁

跳至