親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

請問有無人住過呢間, 地點方便嗎? 因暑假其他熱門好貴. 另外, 附近有無食肆? 我訂房種只包早餐, 唔知附近有無地方食晚飯?
明天會更好~~

大宅

我下個月去住呢間2晚,包早晚餐

大宅

回覆樓主:

白浜夜晚都幾靜,食肆都有幾間,選擇唔多,建議您訂埋喺酒店食晚飯好D。

大宅

我剛住完!好正!附近有一間24 hr 能supermarket , 2/f 還有一間100 yen 店,只是由酒店行過去3分鐘,酒店好正,晚餐好正,自助餐!附近亦有食店。溫泉區好舒服,房間整齊乾淨,行出海灘只是3分鐘!會再encore !

禁止訪問

大宅

我有年暑假住過, 因為都是住2晚, 考慮了價錢問題, BOOK 左這間. 位置是OK 的, 酒店出來轉左行5MIN 就可以觀賞到圓月島. 轉右就可以去海灘, 又有超市, 樓上是100 YEN 店, 在超市可買煙花去海灘放.

但溫泉好普通, 因為夏天, 好多日本人來, 去完海灘游水就在溫泉洗澡, 真正浸溫泉既人唔多.

自助晚餐 : 中中等等, 不是大堆頭, 唔會有豪華食材, 同等質素自助晚餐, 在香港要 $400 以上 <-- 同意, 是好好普通的自助餐, 唔好有期望, 我老公說是去8日最差的一餐

珍珠宮

回覆:白濱溫泉武藏旅館

唔該晒幾位,因網上睇過留言有d話自助餐唔得,同埋如經香港旅行社卜多數唔包晚餐,只有網上卜先包,呢間暑假都要三千幾蚊晚。

明天會更好~~

珍珠宮

引用:我有年暑假住過, 因為都是住2晚, 考慮了價

原帖由 moniquechoy 於 17-02-15 發表
我有年暑假住過, 因為都是住2晚, 考慮了價錢問題, BOOK 左這間. 位置是OK 的, 酒店出來轉左行5MIN 就可以觀 ...
請問你果時係邊到卜同幾錢晚?我三個人暑假好貴.

明天會更好~~

大宅

我是2015年暑假經JALAN BOOK 的, 一家三口包早晚餐, 40,500円

珍珠宮

引用:我是2015年暑假經JALAN BOOK 的, 一家三口

我是2015年暑假經JALAN BOOK 的, 一家三口包早晚餐, 40,500円
咁兩年後三千幾都差唔多, thank you.

明天會更好~~

大宅

LongRyan 發表於 17-2-15 12:23
咁兩年後三千幾都差唔多, thank you.
3千幾是包括晚餐嗎? 我覺得除非你好多時間, 唔係就酒店食埋啦, 因為我去3日2夜都好似唔係好夠時間玩哂所有野

珍珠宮

引用:Quote:LongRyan 發表於 17-2-15 12:23 咁兩

3千幾是包括晚餐嗎? 我覺得除非你好多時間, 唔係就酒店食埋啦, 因為我去3日2夜都好似唔係好夠時間玩哂所有 ...
本來打算住兩晚,但見咁貴諗住一日去tore tore market+energy land, 第二日去adventure world就即返大阪。

明天會更好~~

大宅

其實如果唔計酒店貴唔貴, 我唔知你自唔自駕, 但花咁夕時間由大阪去白濱, 只玩一日, 就唔抵了. 其他景點都好壯觀的!

侯爵府

回覆樓主:

路過一問,呢間好啲定三樂莊好啲?

大宅

回覆樓主:

去白浜建議揾一晚住Tore Tore village, 小朋友實喜歡,房好新淨。
可以訂包埋自助餐的plan.

珍珠宮

引用:其實如果唔計酒店貴唔貴, 我唔知你自唔自駕

其實如果唔計酒店貴唔貴, 我唔知你自唔自駕, 但花咁夕時間由大阪去白濱, 只玩一日, 就唔抵了. 其他景點都好 ...
都有諗過,因為神戶京都景點好似麻麻地,所以先去白濱,要再諗諗。

明天會更好~~

珍珠宮

引用:路過一問,呢間好啲定三樂莊好啲?

原帖由 lovelyliz 於 17-02-15 發表

路過一問,呢間好啲定三樂莊好啲?
我睇過食方便應該三樂莊好好多,不過相對重貴。

明天會更好~~

大宅

回覆樓主:

神户有摩天輪,麵包超人館,六甲山
京都可以玩着和服
白浜有沙灘,放煙花,和幾個樂園。
3處我都有去,小朋友都好開心。

大宅

回覆 SHYP 的帖子

謝謝分享^^下個月中我都BOOK左住一天,你有冇去沙灘放煙花呀?

珍珠宮

greenlover 發表於 17-2-15 13:35
去白浜建議揾一晚住Tore Tore village, 小朋友實喜歡,房好新淨。
可以訂包埋自助餐的plan.
...
toretore係邊度卜? 我見官網去到5月, 唔知有咩網可以CHECK到7月價錢? 另外, toretore位置方便嗎? 明光巴士到唔到? 自助餐得唔得? THX.
明天會更好~~

首頁

尾頁

跳至