自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

尋晚去會展睇show, 大部份都係青春少艾,我好似返翻去十幾歲咁

961123    發表於 17-6-6 11:03

複式洋房

回覆樓主:

我鍾意

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

就係上次18安士後,我先搵黎聽

sunny唱歌好正

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我個女中學好鍾意,我都覺得唔錯,其實幾隊Band啲歌幾好聽,Dear Jane, Rubber Band和Mr(不過他們是否拆伙呀?)

珍珠宮

回覆樓主:

幸福之歌
佢地d歌好勵志

水晶宮

KTKTKT5 發表於 17-5-4 17:45
尋晚去會展睇show, 大部份都係青春少艾,我好似返翻去十幾歲咁

我都係睇903先識佢地,佢地d歌真係好好聽

珍珠宮

sasa0208 發表於 17-5-4 17:58
就係上次18安士後,我先搵黎聽

alan唱歌好正

我冇睇18安士 (冇飛), 睇21安士,我鍾意Sunny

琴晚大部份時間好多睇到企哂起身同舉哂手咁,到咁上吓音樂停左,個個都坐低抖抖,點知一坐低, Sunny見到d人坐低,就話做乜坐返低,呢個show你地仲可以坐低咩? 即刻冇得抖要企返起身

侯爵府

如果數近年的歌手,佢地會係我首選,不過我聽舊歌多

公爵府

hashtag影視迷勳章

鍾意聽,會比錢dl歌,但唔會去演唱會

子爵府

我呀我呀

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

無盡
幸福之歌

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

KTKTKT5 發表於 17-5-4 18:09
我冇睇18安士 (冇飛), 睇21安士,我鍾意Sunny

琴晚大部份時間好多睇到企哂起身同舉哂手咁,到咁 ...

係sunny先岩

睇返舊片佢個look好薯仔

珍珠宮

mickeyeva 發表於 17-5-4 18:04
我個女中學好鍾意,我都覺得唔錯,其實幾隊Band啲歌幾好聽,Dear Jane, Rubber Band和Mr(不過他們是否拆伙 ...

珍珠宮

小花媽咪 發表於 17-5-4 18:28

無盡
幸福之歌

介紹妳聽 <<小伙子>>

公爵府

我呀,由過後開始就鍾意佢地,最鍾意最後晚餐,每次睇UP果個youtube都會忍唔住喊,呢幾年佢地進步咗好多、好多,希望佢地更受歡迎!

https://youtu.be/UWElV_AOkqU

男爵府

我勁勁勁中意,上次專登過澳門睇演唱會,
正到爆。又買埋佢地本書。
不過買五到條毛巾。
最想睇佢地其他live,好似星期六生力個show。不過要湊女好難去到。
聽聞出年有機會紅館開演唱會,勁期待

珍珠宮

kazizi 發表於 17-6-5 20:27
我勁勁勁中意,上次專登過澳門睇演唱會,
正到爆。又買埋佢地本書。
不過買五到條毛巾。

我都等緊開佢哋係紅館演唱會! 好羨慕妳呀! 我只係21安士睇過佢哋咋! 有次睇報紙: Sunny話要向許志安請教申請紅館開show, 話唔批定無期,許志安教佢不停咁入紙再申請,希望批左啦!

我想問吓: 我想買返supper moment嘅舊碟,請問我可以去邊度揾? thx in advance

男爵府

KTKTKT5 發表於 17-6-5 20:35

我都等緊開佢哋係紅館演唱會! 好羨慕妳呀! 我只係21安士睇過 ...

之前澳門演唱會,有得賣。應該下次演唱會都會有得賣。
因為我主力想睇濕排。所以五去21安士!
但鐵樹蘭都好想睇

珍珠宮

kazizi 發表於 17-6-5 20:59
之前澳門演唱會,有得賣。應該下次演唱會都會有得賣。
因為我主力想睇濕排。所以五去21安士!
但鐵樹蘭都 ...

thx

我雖然鍾意Sunny, 但鐵樹蘭太Heavy metal唔太啱口味,我都係睇Supper Moment就算了

BTW好多Supper Moment fans好細個,睇演唱會怕啱啱企正係細路仔女隔離,有d唔好意思

複式洋房

首頁

尾頁

跳至