自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

打其他顏色既打來打去都搶唔到黎坐。
係一定要搵返自己顏色既?自己顏色坐滿曬又點呢?

侯爵府

大豬既老婆 發表於 17-6-23 10:51
...
不停地打,打到道館內所有精靈的CP值等於零。

守到一小時有一個金幣,會自動入帳

伯爵府

saammou 發表於 17-6-23 11:16

咁第一野要打好耐窩

子爵府

大豬既老婆 發表於 17-6-23 10:51
...

我以為你問緊顏色社會啲人點坐館添

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

好難搵食

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

超難,邊有咁多時間

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

好難坐一小時喎 
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

下,即係冇得一入就有金幣啦

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

但今日佢成日無故彈APP, 點可以一次過打晒道館內D精靈, 而且真係要好長時間先可以打晒

男爵府

回覆樓主

Lunch time 玩左一陣,打曬,又話人地優先。好啦見同色有位,又話對決中,未能入館。好沮喪。

已刪除用户

2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

伯爵府

jcstai 發表於 17-6-23 13:52
但今日佢成日無故彈APP, 點可以一次過打晒道館內D精靈, 而且真係要好長時間先可以打晒

...

真係要打勁耐囉。咁多隻,唔係打低一次就得,要打低好多次先可以。仲要坐一個鐘先得1蚊。之前一搶到就有10蚊....... 同埋最多咪打十幾分鐘都打得贏。

伯爵府

esmehouse 發表於 17-6-23 12:41
好難坐一小時喎 

距應該係expect你要坐緊館既時候一路餵d紅莓保持住個CP值,咁先坐得耐。

但問題係要咁得閒時時刻刻係個道館先得囉。唔洗返工都未必住係道館隔離啦。

大宅

大豬既老婆 發表於 17-6-23 14:42
真係要打勁耐囉。咁多隻,唔係打低一次就得,要打低好多次先可以。仲要坐一個鐘先得1蚊。之前一搶到就有10 ...

今次更新令機迷失望

esmehouse    發表於 17-6-23 14:58

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

已到放棄邊緣

侯爵府

大豬既老婆 發表於 17-6-23 14:50
距應該係expect你要坐緊館既時候一路餵d紅莓保持住個CP值,咁先坐得耐。

但問題係要咁得閒時時刻刻係個道 ...

我發覺更新左之後離開個場都可以繼續打,直到打完為止,因為今朝搭巴士手痕停站時入去試,竟然過左幾個站仲打緊
日日都要happy!!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Happywoo 發表於 17-6-23 15:24
我發覺更新左之後離開個場都可以繼續打,直到打完為止,因為今朝搭巴士手痕停站時入去試,竟然過左幾個站 ...
really
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

qooqoo514 發表於 17-6-23 14:04
我有理由相信佢想迫人用錢買金幣...

但相信亦有d人唔俾錢玩, 無得賺金幣而唔再玩, 我應該呢一類

侯爵府

esmehouse 發表於 17-6-23 15:26
really

我自己試得,唔知係bug定改左
日日都要happy!!

侯爵府

DonnieBB 發表於 17-6-23 15:40
但相信亦有d人唔俾錢玩, 無得賺金幣而唔再玩, 我應該呢一類

我都係
日日都要happy!!

首頁

尾頁

跳至