自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

我有2個戶口,A戶口直情入唔到去,一直都係"請稍候,我們正在加載您帳戶的詳細資料"
B戶口入到,轉返舊版面(新版面好難用),入面有幾個帳戶,其中C6出糧帳戶我想睇出左幾多糧,點知"暫時未能提供服務,請稍後再試。 (編號:SAV016)"
夜媽媽就係差哩2個戶口未CHECK,搞到我無得埋數(屋企支出表),真係想講粗口

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

係咪system upgrade?
放下自在

子爵府

小歪仔 發表於 17-7-1 01:05
我有2個戶口,A戶口直情入唔到去,一直都係"請稍候,我們正在加載您帳戶的詳細資料"
B戶口入到,轉返舊版面 ...
題外話... 我想學下埋屋企數.. 可以分享下你既天書嗎?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

佢個app可以轉$俾人
不過一定要喺電腦add咗對方資料先得
有時好似買印花咁,諗住快快手手過數
但次次都要返屋企開電腦搞
用手機browser 唔係唔得
不過啲字勁細粒,又要左tun 右tun
真係入到抆

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

另外個payme 又係
一定要用信用卡去增值
但餘額又可入返saving
完全唔user friendly

子爵府

回覆樓主

新app差上加差

珍珠宮

小倩 發表於 17-7-1 01:29
佢個app可以轉$俾人

no, unauth pay is allowed with security code

男爵府

回覆樓主

我尋日響街download咗佢個app,諗住可以即時過錢俾朋友,點知係唔得架

男爵府

hi_baby 發表於 17-7-1 06:33
我尋日響街download咗佢個app,諗住可以即時過錢俾朋友,點知係唔得架
...

新版面勁煩,唔好用

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

hi_baby 發表於 17-7-1 06:33
...

用payme囉! 用手提電話no轉錢
放下自在

珍珠宮

2018復活節勳章

回覆樓主

尋日想轉$, 新個板面吾識用

yuki_dimdimbb    發表於 17-7-3 13:39

琥珀宮

Flowerpig 發表於 17-7-1 01:36
新app差上加差

個app好廢,好多野都冇,勁廢,一直都只用電腦,但自上次打電話去免信用咭年費後,明明ok晒,之後竟然照計錢,仲要再打多次電話過去取消,覺得hsbc服務真係愈來愈差。

伯爵府

小倩 發表於 17-7-1 01:29
佢個app可以轉$俾人

係電腦add咗就可以電話app過數比其他人?試下先,謝分享

伯爵府

回覆樓主

其實佢個新app用用下我又覺得唔錯喎,唔使打密碼好方便,反而新電腦版面就真係難用,眼都花

大宅

唔識用
[size=medium]queensroad

大宅

回覆樓主:

我都想還我舊版

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

樓主我同你一樣, 我老公個戶口login 到, 但用左新版面, 唔好用

我個戶口就一直都稍後中, 打左去hotline問, 叫我用其他瀏覽器試下, 一D建設性意見都冇!

子爵府

回覆樓主

新版勁垃圾
面嗰浸係新版,點知click 入去係舊版面!仲要又窄又難睇!
都唔明點解整到咁差都可以推出嚟俾客用

珍珠宮

Ytfc 發表於 17-7-1 09:10
其實佢個新app用用下我又覺得唔錯喎,唔使打密碼好方便,反而新電腦版面就真係難用,眼都花
...

跌咗手機時,會唔會好大O樂?因HSBC 戶俾人入到。

伯爵府

SS0303 發表於 17-7-1 11:38

跌咗手機時,會唔會好大O樂?因HSBC 戶俾人入到。

用指摸先入到,就咁執到開唔到,所以係老蘭飲醉酒可能會大鑊啲

首頁

尾頁

跳至