潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

你地覺得呢隻靚唔靚?walk in shop 有得買?

ada0707    發表於 17-8-5 09:43

大宅

回覆 appleyuen 的帖子

我有隻同款白色玫瑰金扣,個款幾易襯

wcpcelia    發表於 17-8-6 18:01

男爵府

回覆樓主:

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

琥珀宮

cathappy88 發表於 17-8-4 10:45
回覆 appleyuen 的帖子

我有隻同款白色玫瑰金扣,個款幾易襯

請問知唔知幾多錢?

侯爵府

回覆樓主

一定有,只差是否有藍色

男爵府

回覆樓主

我有隻紫色,你有冇興趣?

大宅

appleyuen 發表於 17-8-4 12:44
請問知唔知幾多錢?
因為我係through代購買,所以唔太清楚香港幾錢

琥珀宮

gloriehungws 發表於 17-8-4 13:31
我有隻紫色,你有冇興趣?

sorry 紫色 唔啱 其實我仲未諗到想要咩色

琥珀宮

cathappy88 發表於 17-8-4 13:33
因為我係through代購買,所以唔太清楚香港幾錢

ok thanks

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主

有呢隻款不同色,而家香港要$5xxx

琥珀宮

stagea 發表於 17-8-5 09:25
有呢隻款不同色,而家香港要$5xxx

thx,我訂咗black rose Gold

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

appleyuen 發表於 17-8-5 10:05
thx,我訂咗black rose Gold

黑色配玫瑰金都靚、香港賣幾錢?

琥珀宮

stagea 發表於 17-8-5 10:10
黑色配玫瑰金都靚、香港賣幾錢?

$5300

琥珀宮

appleyuen 發表於 17-8-5 11:32
$5300

貴過英國咁多既,拎貨再post上來

男爵府

stagea 發表於 17-8-5 11:37
貴過英國咁多既,拎貨再post上來
英國$?

琥珀宮

chocolatecc 發表於 17-8-5 11:40
英國$?

今年二月買英鎊455、未退稅

wcpcelia    發表於 17-8-6 18:01

琥珀宮

stagea 發表於 17-8-5 11:46
今年二月買英鎊455、未退稅

我揾代購買的

琥珀宮

appleyuen 發表於 17-8-5 13:45
我揾代購買的

代購、幾錢呀?

首頁

尾頁

跳至