自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

雖然唔識,但大家都幫幫眼 

http://std.stheadline.com/instant/articles/detail/575154-%E9%A6%99%E6%B8%AF-%E5%85%83%E6%9C%973%E6%AD%B2%E5%A5%B3%E9%9A%A8%E7%88%B6%E5%A4%B1%E8%B9%A4%E6%9C%AA%E5%B0%8B%E5%9B%9E+%E6%AF%8D%E7%B6%B2%E4%B8%8A%E5%93%AD%E8%A8%B4%E3%80%8C%E5%94%94%E8%A6%8B%E5%92%97%E5%80%8B%E5%A5%B3%E3%80%8D

【星島日報報道】元朗一名3歲女童自昨午起失蹤,至今仍未尋回,警方正調查事件。女童母親透過網上facebook家長群組發放訊息,呼籲市民提供消息。她在錄音留言中哭訴:「我唔見咗個女,希望各位家長幫到我!」

失蹤女童姓葉,3歲03個月大,與父母一家同住元朗私人屋苑溱栢。據葉母表示,昨午12時半一家準備駕車外出與祖母飲茶,惟至門外,葉父指忘記帶給女兒把玩的平板電腦,吩咐她上樓取回,葉父則與女兒在車中等候。

數分鐘後,葉母步出大廈門口,已不見父女蹤影,她向大堂接待處職員查問,對方指葉父與女兒已駕車離去。葉母隨即致電丈夫,但無人接聽,之後又曾致電老爺,但對方表示不知孫女行蹤。

葉母婦透露,近期已多次遭人打罵,她曾提出離婚被拒,有人更揚言:「要你見唔到個女」,昨日出門前,有人更曾表示「想一巴打個女」。葉母尋女無,於是透過家長群組上載女兒短片,呼籲家長及市民協助。

公爵府

回覆樓主:

我仲以爲有拐子佬……
原來個女做磨心

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

搵個女做人質!!!!

水晶宮

回覆樓主

即係老公玩嘢,收埋咗個囡?!

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

skyfree333 發表於 17-11-27 15:06
我仲以爲有拐子佬……
原來個女做磨心

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

子爵府

開心吸收勳章 玩具勳章 趣教勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

ToBy GiNNy VinCent

象牙宮

回覆樓主:

個爸爸同個女一齊走左

伯爵府

家庭糾紛

大人有咩問題咪坐低3口6面講清楚囉,做咩要搞到小朋友呢

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

咁起碼都可以搵返, 唔係比拐子佬拐左去....

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

個小朋友好慘

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

原來係父母矛盾。

男爵府

回覆樓主:

個阿媽去老公間公司揾佢老公傾仲實際,或者post 佢老公幅相出来揾人效果仲大。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

twc729 發表於 17-11-27 14:53

http://std.stheadline.com/instant/articles/detail/575154-%E9% ...
亞爸帶走,等待下氣就回來.

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

emmafish 發表於 17-11-27 15:29
個阿媽去老公間公司揾佢老公傾仲實際,或者post 佢老公幅相出来揾人效果仲大。
...

同意

子爵府

2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

櫻花bb 發表於 17-11-27 15:08
即係老公玩嘢,收埋咗個囡?!
最驚個爸爸唔知點對個女,個媽媽話爸爸表示「想一巴打個女」

子爵府

emmafish 發表於 17-11-27 15:29
...

我估搵到嘅話都唔洗放上網

或者post 佢老公幅相出来揾人效果仲大 <== 同意

珍珠宮

回覆樓主

但如果對方情緒不穩
搞到咁大
人盡皆知
會不會刺激到對方?

都係快報警處理

寶石宮

2023年兔年勳章

twc729 發表於 17-11-27 14:53

http://std.stheadline.com/instant/articles/detail/575154-%E9% ...

男爵府

twc729 發表於 17-11-27 15:37
最驚個爸爸唔知點對個女,個媽媽話爸爸表示「想一巴打個女」

唔係好信呢句,明明話一家三口凖備去飲茶,如果個老公郁D就打個女,個阿媽点会放低個女同個老豆獨處?

首頁

尾頁

跳至