跳至

首頁
12345...10

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

傻媽謹代表傻氏一家及Howard一家多謝各位賞面出席Howard及傻b生日會, 如有任何招呼不周嘅地方請多多包涵!

男爵府

好好玩呀, 多謝晒傻氏同Howard一家

Happy Birthday to 傻b & Howard

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

多謝兩位主人家 & 包媽... 為咗豬弟搞到你哋, 真係唔好意思
我都無諗過佢咁哩HEA 好彩嗰刻你哋夠機警仗義幫忙... 如果唔係, 真係慘過倒瀉籮蟹

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 babycanny 於 09-3-29 19:13 發表
傻媽謹代表傻氏一家及Howard一家多謝各位賞面出席Howard及傻b生日會, 如有任何招呼不周嘅地方請多多包涵!

新奇~好玩又刺激 真係一個好有質素嘅party,D嘢好好食,party姐姐又好玩,地方又好,十粒星

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 小倩 於 09-3-29 20:32 發表
多謝兩位主人家 & 包媽... 為咗豬弟搞到你哋, 真係唔好意思
我都無諗過佢咁哩HEA 好彩嗰刻你哋夠機警仗義幫忙... 如果唔係, 真係慘過倒瀉籮蟹 ...

唔駛客氣!傻媽一時醒唔起我買比佢份生日禮物係件衫仔, 如果唔係即刻拆咗佢咪唔駛咁哩HEA

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 elmolly 於 09-3-29 19:16 發表
好好玩呀, 多謝晒傻氏同Howard一家

Happy Birthday to 傻b & Howard

你太客氣喇!真係招呼唔到

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-3-29 20:53 發表

新奇~好玩又刺激 真係一個好有質素嘅party,D嘢好好食,party姐姐又好玩,地方又好,十粒星

我見謙謙同YY都玩得好開心

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 babycanny 於 09-3-29 21:17 發表

唔駛客氣!傻媽一時醒唔起我買比佢份生日禮物係件衫仔, 如果唔係即刻拆咗佢咪唔駛咁哩HEA

唉, 後尾Ah Lee (Amy個工人) 話摸到豬弟好熱, 我都有少少淆底... 本來想即走, 但寧采臣又啱啱打嚟話收得工, 結果我哋都係踩到尾

別墅

好多謝大家, 今日真係好開心.
更加多謝傻媽幫我哋攪咗個咁好嘅生日會, 我哋咩都無幫手, 就可以分享一個咁正嘅生日會.

謝謝

原帖由 babycanny 於 09-3-29 19:13 發表

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 小倩 於 09-3-29 21:34 發表

唉, 後尾Ah Lee (Amy個工人) 話摸到豬弟好熱, 我都有少少淆底... 本來想即走, 但寧采臣又啱啱打嚟話收得工, 結果我哋都係踩到尾

咁返到屋企有冇同佢探下熱呀?

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 babycanny 於 09-3-29 21:17 發表

me too

王國長老

咁多個mami你最有精力
原帖由 臭Bee媽 於 09-3-29 21:47 發表
好多謝大家, 今日真係好開心.
更加多謝傻媽幫我哋攪咗個咁好嘅生日會, 我哋咩都無幫手, 就可以分享一個咁正嘅生日會.

謝謝

子爵府

非常之多謝傻's family同Howard's Family.個party地好好,主人家安排又好好,個汽球十分十分之得,CY爸影咗D汽球留念party既礼物好有心思,傻媽遲Dcall你攞料比我個妹

順便CY要多謝高比ee,豬ee,Emolly ee,金美ee...等 (有漏請見諒),多謝你地D生日禮物,仲有Emily咁有心,托高比交份禮物比CY

子爵府

另外C6叫我要代CY同諾諾,Andrea,Anson, Racheal...道歉,CY今日7點幾起身到party完都瞓唔到半个鐘,所以有D失控,打人...好對唔住

C6好唔開心,因為阿仔平時唔係咁架

子爵府

原帖由 醜樣豬 於 09-3-29 20:53 發表

豬豬,c6話謙sir係全場靚仔之冠呀

王國長老

原帖由 chunyatmama 於 09-3-29 22:22 發表

豬豬,c6話謙sir係全場靚仔之冠呀

得個樣有鬼用 ,好似CY平時咁乖我就"痾lee吉帝",咪唔開心嘞,E個歲數係"挑戰王",乜都挑戰一番 ,我哋知逸逸平時好乖咪得囉

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-3-29 21:47 發表

咁返到屋企有冇同佢探下熱呀?

無呀, 可能嗰刻佢又笠住頂帽, 又喊得多...
後尾啲人散咗, 搭巴士返歸時佢伏响我度瞓都唔覺佢熱!
好多謝Ah Lee, 佢好主動同我講, 等我可以捉住豬弟埋一二角飲水降溫

王國長老

原帖由 小倩 於 09-3-29 23:07 發表

無呀, 可能嗰刻佢又笠住頂帽, 又喊得多...
後尾啲人散咗, 搭巴士返歸時佢伏响我度瞓都唔覺佢熱!
好多謝Ah Lee, 佢好主動同我講, 等我可以捉住豬弟埋一二角飲水降溫 ...

放心哂

btw,當豬弟發現唔見咗你就即喊 ,好彩有小K安撫佢咋 ,him sir幾時先可以好似小K咁叻

男爵府

原帖由 chunyatmama 於 09-3-29 22:21 發表
另外C6叫我要代CY同諾諾,Andrea,Anson, Racheal...道歉,CY今日7點幾起身到party完都瞓唔到半个鐘,所以有D失控,打人...好對唔住

C6好唔開心,因為阿仔平時唔係咁架:ba ...

我要多謝CY比我知道阿女原來係一個好堅強既小朋友喎, 我好"天真"咁以為佢係唔會還手嫁

好小事之麻, 成個下晝無得瞓梗係會失控喇, 我都要代Andrea同CY道歉, 因為佢都有打到CY呀

王國長老

原帖由 醜樣豬 於 09-3-29 23:15 發表

放心哂

btw,當豬弟發現唔見咗你就即喊 ,好彩有小K安撫佢咋 ,him sir幾時先可以好似小K咁叻

咁小K大大話話大謙sir差唔多一年喎~
舊年呢個時條, 小K咪一樣咁自我, 唔識幫手照顧細佬! (佢會自以為自己識, 咩都霸住嚟做, 但實際係幫倒忙 )

首頁
12345...10

尾頁

跳至