親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

兩個大人去, check過是混雜人流。買express 如過經kloxx ,係$768 標準4。 因為只可以玩到6:00pm. 唔玩飛龍。想玩Harry Potter. 買這個可以嗎? 就是在先買門票,再買Express. 那去到就可以排快隊玩標4可以玩的Ride,不用排隊,沒有時限,但只可玩一次。

我理解沒錯嗎?謝謝你們。

翡翠宮

如果買了Express 標準4, 請問玩HP仲有冇需要入場時拎整理券?
官網我找不到點樣買票。唔該晒各位。

複式洋房

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

翡翠宮

leonkin 發表於 18-11-16 14:02
回覆 MagDog 的帖子

http://tungbama.blogspot.com/2015/08/day26521-express.html【日本、大阪、奈良】Da ...

謝謝你呀!我地兩個40幾,都想去玩玩。因為昨日好似睇到如果在klxxx買Express4, 可能有時段限制(即指定時間) 因為我要6:00pm走。所以我都諗住買Express. 但我驚我矇矇地,又唔識咩整理劵。如果買express標4, 唔駛排隊,就咁入HP, 有時間再慢慢玩下。

所以希望有jm可以教教我。唔該晒

翡翠宮

看到K LXXX用家COMMENT如下, 是否有指定時間? 知道的JM請賜教一下,
THANKS

因為當日係平日 所以晏晝排隊唔算特別耐, 所以有fast pass同齋排隊其實唔係差好多, 但係今次抽到minions係成五點五十分先入場,變咗做最後一個game, 就有啲趕, 因為當日係關門七點半 擔心霸唔到靚位睇巡遊 ,變咗最後就少啲時間睇其他精品, 雖然晏晝都有行過下。 但感覺平季既話就其實唔使特登買fast pass囉,早啲嚟就得啦, 都一樣可以玩到咁多嘢嘅, 但三點鐘開始就愈來愈多人, 整體都好好玩 ,個巡遊靚呀!

複式洋房

如果買了EXPRESS 4 ,就不用理會整理劵
當然有EXPRESS 4方便好多~

翡翠宮

leonkin 發表於 18-11-16 14:38

如果買了EXPRESS 4 ,就不用理會整理劵

謝謝你呀!我check過kloxx原來係random比個指定時間,那是我去官網睇睇。

複式洋房

不用客氣,始終我地係遊客,無咁UPDATE,希望幫到你

wcpcelia    發表於 18-11-17 09:57

翡翠宮

leonkin 發表於 18-11-16 15:36

不用客氣,始終我地係遊客,無咁UPDATE,希望幫到你 ...

我打算都係官網買express. 有得選擇時間。但全部日文,有台灣blogger 無私分享教學,但我頭都暈暈地。

leonkin    發表於 18-11-17 01:08

大宅

我黎緊一家四口聖誕前去,諗緊買唔買express,爸爸同細女唔玩機動遊戲,家姐又對harry porter冇興趣,我自己就想玩晒最受歡迎果幾樣。

玩侏羅紀係咪一定會排好耐?

上網睇話一定要買express, 如果唔係要排個幾兩個鐘

翡翠宮

dahahahk 發表於 18-11-18 13:58
我黎緊一家四口聖誕前去,諗緊買唔買express,爸爸同細女唔玩機動遊戲,家姐又對harry porter冇興趣,我自 ...

我月尾去再話比你聽吖。 我買了Express Standard 4. 兩人共35000yen. 我玩Harry Potter同minions. 朱羅紀聽聞好激。我應該唔玩。

大宅

MagDog 發表於 18-11-18 14:07
我月尾去再話比你聽吖。 我買了Express Standard 4. 兩人共35000yen. 我玩Harry Potter同minions. 朱羅紀 ...

好呀唔該你!

大宅

MagDog 發表於 18-11-18 14:07
我月尾去再話比你聽吖。 我買了Express Standard 4. 兩人共35000yen. 我玩Harry Potter同minions. 朱羅紀 ...

我今朝睇klook 12月好多日子都冇晒express 4,即刻買左,驚遲下冇得賣。
4張門票連fastpass要$5000,冇諗過去樂園都要咁貴

翡翠宮

dahahahk 發表於 18-11-19 13:26
我今朝睇klook 12月好多日子都冇晒express 4,即刻買左,驚遲下冇得賣。
4張門票連fastpass要$5000,冇諗 ...

你終於都按捺不住喇 不過我以爲只係你想玩刺激的rides咋。買晒四張。同埋係唔係kloox 係random出時間,你知到4張的指定時間都是一樣嗎?時間沒有相隔好遠嗎?
我官網買,買左我好耐,唔識日文,好彩有台灣blogger 無私教學咋。我都是10玩minions.6:00玩harry potter.?自己遲買,玩完要即走了。

不過係貴。但無幾何。我40歲人再唔玩,老多幾年仲細膽冇得玩

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

MagDog 發表於 18-11-19 13:40
你終於都按捺不住喇 不過我以爲只係你想玩刺激的rides咋。買晒四張。同埋係唔係kloox 係random出時 ...

如果官網買用chrome開,可轉中文翻譯,唔洗睇得咁辛苦。

翡翠宮

yuyu.c 發表於 18-11-19 17:26
如果官網買用chrome開,可轉中文翻譯,唔洗睇得咁辛苦。

我買了之後跟住在BK search 就睇到你分享(如我冇記錯) 早知一早search. 因post潛了底,沒有多謝你share呢。 thanks

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

MagDog 發表於 18-11-19 18:03
我買了之後跟住在BK search 就睇到你分享(如我冇記錯) 早知一早search. 因post潛了底,沒有多謝你share ...

係呀,之前講過,不過依家知都唔遲,好多時book日本官網酒店都會用到,搵自由行資料時都好有用,乜都翻譯睇吓

大宅

回覆樓主:

Pass指定的時間不使理。你like幾時入都得

大宅

MagDog 發表於 18-11-19 13:40
你終於都按捺不住喇 不過我以爲只係你想玩刺激的rides咋。買晒四張。同埋係唔係kloox 係random出時 ...

我同大女都中意玩機動遊戲,咁見另外兩父女應該會好悶就買埋佢地果份,同時想訓練下佢地膽量
4張既時間都一樣呀,harry potter 9:30 minions 3:00,時間幾好
你去完分享下丫,我好想知飛天翼龍多唔多人排隊,唔係太多人既話我想自己玩一次

翡翠宮

connie_51 發表於 18-11-19 19:37
Pass指定的時間不使理。你like幾時入都得

Oh thanks! 我都盡量10點左右到達。

首頁

尾頁

跳至