自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

子爵府

大廚勳章

襯有三日連假,5號上午掃完墓之後就同C6兩支公去珠海hea遊三日兩夜 前一天預約左港珠澳大橋香港口岸泊車車位,原先book左3點,因為時間早左1點3左右就把泊好車了, 由過關拍八達通買車票,上埋金巴全程用左唔洗15分鐘,過程相當順暢 話咁快就到左珠海口岸,過關、搭的士去到酒店都未到三點,真係好方便。
酒店方面就訂左間新新地凱悅金石酒店。

寶褓保補    發表於 19-4-18 13:07
wcpcelia    發表於 19-4-8 12:00
Cheuk2012    發表於 19-4-7 22:47

伯爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

:-) :hammer: :verycold: :chair: :sm:

伯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章

酒店好靚

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

大宅

我都訂咗凱悅金石下個星期去玩二日一夜,可否分享下行程以供參考?(emoji)(emoji)

子爵府

大廚勳章

回覆樓主:

喺呢3日裡面去左珠海好幾個嘅景點、打卡聖地,包括有華發商都、情侶路、日月貝~珠海歌劇院、揚名廣場、格力海岸、北山大院等等。地方唔錯都幾好行㗎。

Day 1 就到左華發務商都,日月貝~珠海歌劇院

jpwy    發表於 19-4-8 08:52
Cheuk2012    發表於 19-4-7 22:47

男爵府

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大宅

張胡太太 發表於 19-4-7 20:59
喺呢3日裡面去左珠海好幾個嘅景點、打卡聖地,包括有華發商都、情侶路、日月貝~珠海歌劇院、揚名廣場、格力 ...

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

子爵府

大廚勳章

回覆樓主:

Day 2&3
格力海岸&北山大院

Cheuk2012    發表於 19-4-7 22:48

男爵府

回覆樓主:

有什麼珠海美食推介?

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

有冇美食?

子爵府

大廚勳章

回覆樓主:

Day 3早餐後在酒店hea到十一點check out去左拱北行一陣食左個點心午餐就回程啦

其實拱北無乜好行好睇,如果JM去玩時間唔多可以skip左呢度。

伯爵府

回覆樓主:

等睇美食相

子爵府

大廚勳章

回覆樓主:

至於我咁鬼為食,當然食左唔少我覺得好好味既野啦
Day 1
就食左即開即淥既蠔火窩,d雞又滑又嫩,超正 ,晚餐是旦在日月貝搵左間叫炭舍食左個魷魚鮮蝦乾窩,好惹味,都唔錯

wcpcelia    發表於 19-4-8 12:00

水晶宮

張胡太太 發表於 19-4-7 21:23
至於我咁鬼為食,當然食左唔少我覺得好好味既野啦
Day 1
就食左即開即淥既蠔火窩,d雞又滑又嫩, ...

睇見就餓

水晶宮

張胡太太 發表於 19-4-7 20:49
襯有三日連假,5號上午掃完墓之後就同C6兩支公去珠海hea遊三日兩夜 前一天預約左港珠澳大橋香港口 ...

酒店房好大好靚

琥珀宮

畀面勳章

請問樓主港珠澳大橋香港口岸泊車車位收費係點?

首頁
12345...7

尾頁

跳至