自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

Viu Tv 愛我嗎 愛你媽

第一集 竟然有一兩pair我分唔清邊個係新抱邊個係奶奶

E加d奶奶 keep得好好

伯爵府

booop 發表於 19-7-2 15:53

昨晚out左組孝順仔,可惜!

最欣賞佢呢組
遠離癲狗Ling.W+小人ssss

男爵府

Supertalkative 發表於 19-7-2 15:59

最欣賞佢呢組

個女仔好乖,有呢種新抱幾生修到

公爵府

畀面勳章

有咩?!

子爵府

hashtag影視迷勳章

又或者話新抱keep得唔夠好

子爵府

Supertalkative 發表於 19-7-2 15:59

最欣賞佢呢組

尋晚火火都話如有得揀唔 foul佢地

大宅

秋思 發表於 19-7-2 16:12
個女仔好乖,有呢種新抱幾生修到

係咪性感厚唇個個? 距好慘就真 個男朋友第一集話自己老婆個份糧都應該比自己啊媽安排

女仔面有難色!

媽寶係啊媽角度係好
係老婆角度就別有一番風味

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

我覺得out得岩喎,個仔。。。
不過我唔想睇小V多啲

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

得4組咋喎
答案好明顯

子爵府

sasa0208 發表於 19-7-2 17:00
不過我唔想睇小V多啲

我都唔想睇佢

男爵府

2018復活節勳章

博太真係好得意 都係開心果
佢同LONG都夾到

另外俾人OUT左果組其實都好好

大宅

sasa0208 發表於 19-7-2 17:02
得4組咋喎
答案好明顯

我都估唔到你講邊兩組會分唔到

別墅

好好睇,覺得全部家庭都好有愛,好互相照顧。

象牙宮

kanayanmama 發表於 19-7-2 18:57
我都估唔到你講邊兩組會分唔到

有2組淨啲分唔到唔係我講,係樓主
我分唔到1組咋

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

sasa0208 發表於 19-7-2 17:00
不過我唔想睇小V多啲

係!小v

我like long 同傅進成組

男爵府

做呀媽就好鐘意個孝順仔,老婆嬲死囉.....個老公次次都掉底自己返呀媽度,比我就叫佢咁鐘意呀媽,同呀媽訓啦

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

booop 發表於 19-7-2 16:35
係咪性感厚唇個個? 距好慘就真 個男朋友第一集話自己老婆個份糧都應該比自己啊媽安排

女仔面有難色!

男人未戒片

子爵府

Tracy221 發表於 19-7-2 20:27
做呀媽就好鐘意個孝順仔,老婆嬲死囉.....個老公次次都掉底自己返呀媽度,比我就叫佢咁鐘意呀媽,同呀媽訓 ...

佢個樣都仲好bb,係咁上下啦

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

stagea 發表於 19-7-2 20:06

係!小v

我都好like 傅太,佢實在太可愛,有集臨尾,林曉峰問佢係咪唔想返香港留响泰國,傅太個表情令到大家狂笑。

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

廉媽 發表於 19-7-2 21:37
我都好like 傅太,佢實在太可愛,有集臨尾,林曉峰問佢係咪唔想返香港留响泰國,傅太個表情令到大家狂笑。 ...

傅太長期呢個樣,之前講博生話佢煮飯雞手鴨腳,好好笑

首頁

尾頁

跳至