自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

依間嘢好勁,嗰場死死下,都幾冷清,上落無樓梯,要行兩層無供電嘅自動扶手電梯先到,上落位都幾陰森下,但又算幾好生意,舖面地方算大,竟然7點未夠都坐咗近5成人。

公爵府

荃灣力生Jollibee

依間嘢好勁,嗰場死死下,都幾冷清,上落無樓梯,要行兩層無供電嘅自動扶手電梯先到,上落位都幾陰森下,但又算幾好生意,舖面地方算大,竟然7點未夠都坐咗近5成人。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

mayuenhk 發表於 19-7-30 19:06
依間嘢好勁,嗰場死死下,都幾冷清,上落無樓梯,要行兩層無供電嘅自動扶手電梯先到,上落位都幾陰森下,但 ...

講緊平日??
星期六日好難搵位架
放下自在

公爵府

cattz288 發表於 19-7-30 19:08
講緊平日??
星期六日好難搵位架

係呀!貪得要去過兩次,都覺得好神奇,重要大部分都係香港人,唔係外傭姐姐,以前中環經過門口見都係外傭姐姐多。

珍珠宮

mayuenhk 發表於 19-7-30 19:12
係呀!貪得要去過兩次,都覺得好神奇,重要大部分都係香港人,唔係外傭姐姐,以前中環經過門口見都係外傭 ...

食物質素?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

mayuenhk 發表於 19-7-30 19:12
係呀!貪得要去過兩次,都覺得好神奇,重要大部分都係香港人,唔係外傭姐姐,以前中環經過門口見都係外傭 ...

荃灣果間食過麻麻! 有次出去尖咀, 未試過食下, 嘩! 竟然薯條係新鮮炸
放下自在

水晶宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

細過時跟姐姐去過中環果間,印像中味道唔差。
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

男爵府

好好食,除左雞最鐘意佢個肉醬意粉

珍珠宮

cattz288 發表於 19-7-30 19:15
荃灣果間食過麻麻! 有次出去尖咀, 未試過食下, 嘩! 竟然薯條係新鮮炸
...

上次買團購,好麻麻!

公爵府

sochui 發表於 19-7-30 19:13
食物質素?

我兩次都係貪口痕,買件炸雞拎走,無食過其他嘢。
炸雞幾脆同幾嫩,但我鍾意佢哋啲服務態度,好過KFC好多,有禮貌有笑容,又唔洗點排隊。

珍珠宮

大廚勳章 陪月勳章

mayuenhk 發表於 19-7-30 19:28
我兩次都係貪口痕,買件炸雞拎走,無食過其他嘢。
炸雞幾脆同幾嫩,但我鍾意佢哋啲服務態度,好過KFC好多 ...

我樓下有間
唔可以成日食,
但行過都會索下陣味
啲雞真係好juicy,
啲皮加雞汁超好味呀

男爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我鍾意食佢個漢堡扒食,再早期啲仲有香芒蜜桃批

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

d雞好正架

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Jollibee 其實幾好食,以前在沙田新城市時我都成日食

子爵府

牛年勳章

中環果間好食
~~最鍚我個寶貝仔仔~~

禁止訪問

公爵府

2024勳章

mayuenhk 發表於 19-7-30 19:06
依間嘢好勁,嗰場死死下,都幾冷清,上落無樓梯,要行兩層無供電嘅自動扶手電梯先到,上落位都幾陰森下,但 ...

有無睇清啲人有無腳?

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ssstep118 發表於 19-7-30 20:16
係正 但都偏貴

我覺得計二件雞餐仲平過kfc ,可能我跟開薯條吾鐘意跟飯

水晶宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

因為佢D食物質素幾好
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

公爵府

tszchungmama 發表於 19-7-30 20:23
有無睇清啲人有無腳?

有腳,但唔知有無下巴,無摸到

首頁

尾頁

跳至