自由講場

跳至

首頁
12345...12

尾頁

洋房

我細佬之前係快餐店識左個大陸女仔好快就一齊左,到依家一齊左約2個月,個女仔知我細佬本身有女朋友都唔介意,叫我細佬同我媽講有佢存在。

話咁快個女仔依家就有左(堅係有左)個女仔話係安全期,射左入去一次咁多,咁就中左,細佬之前同女朋友一直係咁反而都冇事,佢知我細佬本身都冇諗住咁快要bb,話要結婚,等bb出世後又可以同佢離婚,依句説話大家點睇,會唔會呃膳養費嗰d,細佬冇物業,有架10幾萬既車,搵3,4萬一個月。

大陸女仔背景:爸媽其中一方係香港人,有3個子女,3年前佢爸媽幫佢搞假結婚來港(有身份證,非永久)但佢爸媽點解唔直接申請佢來港,要假結婚?

我知道細佬唔啱,但個女仔背景又有d可疑,又話結婚後可以離婚,咁點解要結?驚佢俾人呃,大家俾俾意見,個女仔真心定另有目的?我細佬問個大陸女仔點解要結婚再離婚,佢話係因為知我細佬唔想要b,所以結完之後離婚係放左佢,又話如果唔結佢老豆同佢斷絕關係。

依家重玩野,send 依d説話俾我細佬,大家係未見過屋企人既

(你唔出嚟,你以為我爸唔會搵人去刮你?)

(你要搞大件事?)

(如果你都係咁嘅方向態度,你直接叫伯母伯父出嚟傾,長輩要點傾係佢哋溝通。交代,你屋企係要畀我屋企一個交代。冇可避免。我唔想有一日,我親人去起你底,成群人去搵你。)

細佬已覆佢,佢死都要見我爸媽先話可以平靜解決,唔係就以死相逼。

日日有新招今日又話要公審件事。

最新進展,我細佬俾左2個方案佢,第一:生出黎驗DNA,係細佬既就每月俾d錢佢養。第二:俾番手術費佢做手術

個女揀左俾$佢做手術,佢開價7萬,細佬話先俾3萬佢做手術,之後有單據再俾埋尾數,佢唔肯,要一次過晒數俾佢,大家覺得應唔應該一次過俾佢?

子爵府

回覆樓主:

會唔會係扮有左,呃錢?

子爵府

Dreamyan 發表於 19-11-10 18:11
我細佬之前係快餐店識左個大陸女仔好快就一齊左,到依家一齊左約2個月,但佢本身有個女朋友,而個大陸女仔 ...

有左都唔會係你細佬

zoeleunggg    發表於 19-11-14 11:11

禁止訪問

回覆樓主:

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

女仔要結婚,之後又可以離婚?
查實一開頭唔結婚都得喎,駛乜又結又離,而家講乜都得,真係反口無情講。

難聽啲都要講,個肚係咪你弟弟都成問題

zoeleunggg    發表於 19-11-14 11:11

男爵府

回覆樓主:

騙案一樣
只怪你細佬色字頭上一把刀

Jolin_Yuen    發表於 19-11-15 14:33
wcpcelia    發表於 19-11-11 10:53

侯爵府

呢D女人避之則吉, 個BB係咪你細佬都成問題.

男爵府

我細佬之前係快餐店識左個大陸女仔好快就一齊左,到依家一齊左約2個月,但佢本身有個女朋友,而個大陸女仔 ...

個BB一定唔係你細佬㗎啦,大陸女氹你細佬食老貓,可以拎埋身份証,仲話生完B可以離婚,好明顯啦

男爵府

無人知道,就算當初結婚都有可能離婚,
如果單說是來自內地就否定,太武段

大宅

咁奇怪可以做人世嗎?
驗左DNA 先得唔得⋯

子爵府

結咗再離婚,分身家,拎膳養費,以後唔使使有人養

洋房

回覆 stagea 的帖子

我都有諗過,個肚係咪細佬真係唔知點證實

男爵府

預左離婚結黎做咩?養b應該,但結婚就免了,何況大6女仔手段高明,信唔過

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Dreamyan 發表於 19-11-10 18:21

生咗BB之後驗
如果佢有心要承擔責任,後補註冊

識人就係咁,女仔係香港女仔。不過有啲懷疑(個b),生完之後驗過唔係自己的,冇結婚、冇再一齊

之前知人地有女朋友都一齊,咁生咗先再補名份都冇問題

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆樓主:

成個騙局咁囉! 未結婚都講定離婚, 即係唔係咁鍾意你細佬啫, 咁結婚嚟做乜 ? 方便生個仔做籌碼屈錢?

珍珠宮

好複雜咁你細佬自己點諗!?

大宅

回覆樓主:

叫你細佬走啦
明知一定係個局

伯爵府

懷孕7週已經可以驗

當然個女仔肯唔肯驗就另一回事

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

可以懷孕驗證DNA

禁止訪問

首頁
12345...12

尾頁

跳至