自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

中招人士都會駅工作,住寶盈花園

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

朱古力吧 發表於 20-3-1 10:50
中招人士居住都會駅

唔係都會駅pk職員咩?
放下自在

大宅

中招人士居住都會駅

喺唔咪同一單?

水晶宮

2024勳章

呢個樓主聽風就係雨,發放不實消息已經唔係第一次

水晶宮

czl115 發表於 20-3-1 11:02

因為仇恨中國香港,所以心急左
自由太多會令世人失去平衡

大宅

中招人士居住都會駅

【疫情速遞】調景嶺Fusion職員疑被家人傳染 超市停業 另港再多2宗初步確診(附全港隔離大廈搜尋器)
https://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20200301&s=6996647&a=60658590

男爵府

係真嫁
今朝落去睇到!你係咪住依到,係你就落去睇下,唔係你又知係假,我今朝就影左門口張相,事實擺在眼前

147741    發表於 20-3-1 11:13

別墅

睇下News啦,衝出黎博鬧

水晶宮

2024勳章

opl2 發表於 20-3-1 11:06
係真嫁
今朝落去睇到!你係咪住依到,係你就落去睇下,唔係你又知係假,我今朝就影左門口張相,事實擺在眼 ...

二樓已講,職員係呢度返工,但唔係住係度

水晶宮

2024勳章

朱古力吧 發表於 20-3-1 11:08
睇下News啦,衝出黎博鬧

咁就要一件件數清楚喇
你最近幾日開嘅post,咩新民黨要求派錢,link都冇一條;話林峯捐錢比大陸,又係link都冇一條;話誠品有人中招,其實只係誠品有家人中招⋯⋯

別墅

czl115 發表於 20-3-1 11:15
咁就要一件件數清楚喇
你最近幾日開嘅post,咩新民黨要求派錢,link都冇一條;話林峯捐錢比大陸,又係link ...

jm,我有截圖呀,仲有誠品單野我有News為証,想屈我呀!

水晶宮

2024勳章

朱古力吧 發表於 20-3-1 11:18
jm,我有截圖呀,仲有誠品單野我有News為証,想屈我呀!

FB截圖都信得過?
微博截圖?我查證過影都無
誠品個單,你確定唔係你理解能力有問題?定係你表達能力有問題?「中招」在一般人嘅定義係確診,睇新聞其實只係誠品員工有家人確診,佢自己並非確診

男爵府

牛年勳章

中招人士居住都會駅

或者你改下個標題,佢唔係住都會駅,睇新聞講佢住寶盈花園, 佢只係喺都會駅返工。謝謝

翡翠宮

畀面勳章

在都會駅超市返工同居住在都會駅是兩回事吧
日日是好日

別墅

czl115 發表於 20-3-1 11:23
FB截圖都信得過?
微博截圖?我查證過影都無
誠品個單,你確定唔係你理解能力有問題?定係你表達能力有問 ...

FB都有可能係假,我唔否認,但你講嘅都一定係假,因為你連News都唔睇,FB都唔睇,就一味老吹,憑空想像,好彩依度係BK,唔係TVB News,否則你切腹謝罪都唔掂

水晶宮

2024勳章

朱古力吧 發表於 20-3-1 11:27
FB都有可能係假,我唔否認,但你講嘅都一定係假,因為你連News都唔睇,FB都唔睇,就一味老吹,憑空想像, ...

你睇吓你自己,一篇簡單嘅新聞,都能作出咁多唔合事實嘅嘢
樓上已經有好多人糾正你了
唔知邊個老吹,好笑!

別墅

czl115 發表於 20-3-1 11:31
你睇吓你自己,一篇簡單嘅新聞,都能作出咁多唔合事實嘅嘢
樓上已經有好多人糾正你了
唔知邊個老吹,好笑 ...
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1712622/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E8%AA%BF%E6%99%AF%E5%B6%BA%E9%83%BD%E6%9C%83%E9%A7%85fusion%E5%93%A1%E5%B7%A5%E7%A2%BA%E8%A8%BA%E6%9F%93%E7%96%AB-%E4%BB%8A%E8%B5%B7%E5%81%9C%E6%A5%AD14%E5%A4%A9

睇下News啦

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

opl2 發表於 20-3-1 11:06
係真嫁
今朝落去睇到!你係咪住依到,係你就落去睇下,唔係你又知係假,我今朝就影左門口張相,事實擺在眼 ...

咁都叫同一件事?
放下自在

象牙宮

朱古力吧 發表於 20-3-1 11:35
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1712622/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E8%AA%BF%E ...

無寫錯, 咁你又改
放下自在

水晶宮

2024勳章

朱古力吧 發表於 20-3-1 11:35
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1712622/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E8%AA%BF%E ...

咦,點解你又從善如流改左內容嘅?
不過唔緊要,從JM回覆都睇到你原來寫左乜
老作老吹就係你

首頁

尾頁

跳至