時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

推薦仔細看完這個採訪,非常具體和詳細,我嘗試在YouTube上找鏈接,但結果你懂的……如果美國有心調查,一定可以查到更多。
https://m.weibo.cn/2656274875/4502041156001551

特派員  政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台  發表於 20-5-8 10:01

男爵府

回覆樓主:

有圖有真相

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

eleven123 發表於 20-5-7 22:50
推薦仔細看完這個採訪,非常具體和詳細,我嘗試在YouTube上找鏈接,但結果你懂的……如果美國有心調查,一 ...

好清晰
放下自在

男爵府

根本就係美國肺炎, 只係陰差陽错中國唔好彩啃咗隻死貓, 我相信遲早還中國一個公道

wcpcelia 唔好點評我
24小時做阿4的C9

男爵府

回覆樓主:

希望真相好快可以出現,還我國一個公道

珍珠宮

2024年龍年勳章

BB_nathaniel 發表於 20-5-7 22:58
希望真相好快可以出現,還我國一個公道 ...

男爵府

希望快啲搵到真相!

珍珠宮

回覆樓主:

真相快D浮面

水晶宮

PKFC 發表於 20-5-7 22:57
根本就係美國肺炎, 只係陰差陽错中國唔好彩啃咗隻死貓, 我相信遲早還中國一個公道:f ...

自由太多會令世人失去平衡

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

eleven123 發表於 20-5-7 22:50
推薦仔細看完這個採訪,非常具體和詳細,我嘗試在YouTube上找鏈接,但結果你懂的……如果美國有心調查,一 ...

呢個市長講呢D會「被自殺」

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

希望市長唔會被消失/被自殺

珍珠宮

PKFC 發表於 20-5-7 22:57
根本就係美國肺炎, 只係陰差陽错中國唔好彩啃咗隻死貓, 我相信遲早還中國一個公道:f ...

係你呢啲藍絲先信,假新聞洗白共產黨,~我d撞邪yc朋友咁話我

子爵府

狐朦 發表於 20-5-7 23:37

係你呢啲藍絲先信,假新聞洗白共產黨,~我d撞邪yc朋友咁話我 :n ...

係呀,佢地會話我地呢d係fake news,點解要睇呢d 機構點解會信,佢地自己睇個d先係真確無誤,但佢地send出黎個d就永遠都唔會fc,所以我會去fc,點知成日都係d假新聞同p圖,所以我一定會fc左先send出去俾佢地睇,但就成日俾人問我fc左未,叫我小心假新聞,根住就諸多藉口講一大堆歪理

伯爵府

noodleball 發表於 20-5-7 23:55
係呀,佢地會話我地呢d係fake news,點解要睇呢d 機構點解會信,佢地自己睇個d先係真確無誤,但佢地send出 ...

呢班人話明係歪C,講歪理,我哋正常人好難贏佢,但講道理呢,正常人就贏曬

珍珠宮

狐朦 發表於 20-5-7 23:37

係你呢啲藍絲先信,假新聞洗白共產黨,~我d撞邪yc朋友咁話我 :n ...

係嗰啲黃絲先唔信,一見簡體就話人假新聞,佢黃絲個主人侵侵就真係日日隨口噏假新聞啦。
https://www.nj.com/coronavirus/2020/04/nj-mayor-thinks-he-had-coronavirus-2-months-before-1st-confirmed-case-in-us.html

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珍珠宮

LokYauYau 發表於 20-5-8 01:08
係嗰啲黃絲先唔信,一見簡體就話人假新聞,佢黃絲個主人侵侵就真係日日隨口噏假新聞啦。
https ...

係真新聞,標題已寫明係unfounded claim,沒根據的

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

好清楚,Antibody 唔係最近既

伯爵府

BK Milk勳章

難怪trump最近又改口

珍珠宮

littlesister 發表於 20-5-8 01:21
好清楚,Antibody 唔係最近既

聽專家意見,不是最近,是1-3星期之前任何時間

Here’s what the CDC had to say about antibody testing, as of Thursday:

“An antibody test may not be able to show if you have a current infection, because it can take one to three weeks to make antibodies after symptoms occur.”

https://patch.com/new-jersey/belleville/belleville-mayor-has-coronavirus-antibodies-heres-what-it-means

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

班YC連老尾市長都唔信只信白痴腫桶可見佢哋智商幾低!
若要人不知 唔好咁低B !  : P

首頁

尾頁

跳至