潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

如果三選一 你地會覺得邊款好睇啲Lv alma bb
Chanel coco handle
Celine pico belt bag

同埋想請教 邊個牌子襟用啲 因為成日都要湊仔買餸

伯爵府

yuenng30 發表於 21-1-26 21:27

Coco handle 啦

大宅

yuenng30 發表於 21-1-26 23:27

講好睇就梗係Chanel啦
但都好睇你平時咩look
如果causal多嘅就celine
或者會唔會考慮mini puzzle?

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

回覆樓主:

耐用一定係LV,售後支援係最好。

ada0707    發表於 21-1-27 09:38

work hard PLAY hard

男爵府

回覆樓主:

Vote for Coco handle, 但24 cm 以上無得斜孭,係側孭,lady look

Celine belt bag 太多人用啦,除非你好鐘意否則唔建議。

LV Alma 無研究過,不過好似幾實用都唔錯,不過覺款式無Chanel 咁靚

wcpcelia    發表於 21-2-3 16:00

男爵府

你小朋友幾大?你同佢多數會去邊?多數去邊到買餸?
如果湊仔係好粗勞果種,去街市買餸多。Celine會低調啲

相反就LV/Chanel

珍珠宮

只睇樣,coco handle無得輸

複式洋房

我自己本身好怕重.. 如果我要湊仔,
我會揀啲輕身啲.. 會揀LV,
Celine都靚但我會覺得唔陪方便..
Chanel一定係最靚, 但一定會唔係最好用個個

大宅

我投Coco Handle

大宅

多謝各位意見 其實coco handle真係靚 不過都唔平我唔會成日帶個袋去買餸 就算買都係去超級市場
想問下各位Jm 知唔知coco handle出左幾耐
我想買個袋 係可能過多兩三年都keep住用又唔會out

大宅

yuenng30 發表於 21-1-27 22:18
多謝各位意見 其實coco handle真係靚 不過都唔平我唔會成日帶個袋去買餸 就算買都係去超級市場
想問 ...

LV 啦咁

已刪除用户

大宅

其實我好鐘意coco handle 但個袋都貴 所以想諗多啲 尤其呢度好多share 睇到好多相都好靚
搞到我心郁郁

男爵府

Chanel Coco handle

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Coco Handle

男爵府

Coco handle

子爵府

hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

襟用一家lv
chanel你會錫住用

伯爵府

我會先踢Celine 出局

男爵府

yuenng30 發表於 21-1-27 22:18
想問 ...

如果自己喜歡Chanel,不如直接買個Chanel。
如果現在買咗其他袋,可能兜兜轉轉都會買返轉頭。

如果講襟興,不如買個CF啦。

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

如果去買餸用,我會揀 Celine, 唔怕整花。你講呢3款袋,我有2款,Coco handle 同 Celine 都有。2款都好用,但 coco 拎去買餸唔方便囉
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

首頁

尾頁

跳至