自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

個人覺得隻粉紅色好似幾靚, 心思思換唔換機好?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

13 啦,差幾百蚊

la_source    發表於 21-9-20 12:07

水晶宮

若離子 發表於 21-9-19 21:06

12幾時跌?本來我想買12,但發現原來差幾百蚊only,咁買13。
欲知前世因  今生受的是  欲知來世果  今生作的是
是故莫以善小而不為, 莫以惡小而為之
Karma - What you put out into the world comes back to you.
How you live you life determines what kind of life you will have.

男爵府

若離子 發表於 21-9-19 21:06

12抵玩

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

13,手機始終買最新的。

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

我愛Corina 發表於 21-9-19 21:15
13 啦,差幾百蚊

差幾百蚊之?

男爵府

想問下邊度買得到12pro or pro max, 網上已經買唔到,網上只有12 or mini賣。本想買ipad8代,星期五去apple,被告知8代已冇貨,只可預訂9代。

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

chai 發表於 21-9-19 21:38
想問下邊度買得到12pro or pro max, 網上已經買唔到,網上只有12 or mini賣。本想買ipad8代,星期五去apple ...

我剛剛見「友和」仍有貨

珍珠宮

想問下邊度買得到12pro or pro max, 網上已經買唔到,網上只有12 or mini賣。本想買ipad8代,星期五去apple ...

我見衞訊有

男爵府

Thx, 去睇下

wcpcelia    發表於 21-9-20 10:34

複式洋房

Iphone 13隻粉紅色真係唔錯, 之前Iphone 12都追加左紫色, 不過我覺得比較難carry
上網見IPHONE 13 影相好似升級唔少野
"# iPhone 13 鏡頭加入1.7 微米像素廣角相機
iPhone 13 和 13 mini 沿用雙鏡頭設計,當中最新的 1.7 微米像素廣角相機可以集齊到多 47 % 的光線!令人驚喜的是 iPhone 13 和 13 mini 都支援 iPhone 12 Pro Max 才有的感應器移動式光學影像防震功能,並且支援夜間模式以及夜間模式下縮時攝影,在低光環境拍攝的功能大大提升,讓相片在低光環境顯現更少的雜訊。"
"iPhone 13 和 13 mini 同時支援瀏覽及攝錄 Dolby Vision HDR 格式影片,可高達 60 fps 4K 拍攝,對比 iPhone 12 和 12 mini 的拍攝功能也提升了不少,似乎拍攝功能都要追上 iPhone 12 Pro 系列~"
https://pretty.presslogic.com/ar ... E%E6%99%82%E5%87%BA

侯爵府

諗緊13定13pro,唔係好知兩者最大分別係邊

子爵府

ensureyip 發表於 21-9-19 22:47
諗緊13定13pro,唔係好知兩者最大分別係邊

pro多個鏡頭,影相靚啲,如果你好中意影相就揀pro

子爵府

128G 13 $6799
128G 12 $6499
梗係買13

禁止訪問

子爵府

The Club仲有12 pro 128 GB藍色,256GB全售罄

複式洋房

口仔 發表於 21-9-19 22:24
Iphone 13隻粉紅色真係唔錯, 之前Iphone 12都追加左紫色, 不過我覺得比較難carry
上網見IPHONE 13 影相好似 ...
我就打算去CSL 訂機, 本身舊PLAN就到期, 見佢地仲出Iphone仲可以睇埋NOW E, Viu 升級版同Netflix 高級版睇, 呢幾樣自己都好鍾意, 少左出街留屋企最岩就煲戲煲劇.

侯爵府

星仔媽媽 發表於 21-9-19 22:55
pro多個鏡頭,影相靚啲,如果你好中意影相就揀pro

宜家年紀大,又戴口罩,冇得旅行,都少影相

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

剛今日喺Apple官網預訂了2部 13 pro max, 俾埋錢,等10月中收貨

首頁

尾頁

跳至