夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

面對出軌老公 大家要幾耐重拾信任同可以愛愛?會唔會要佢驗下有無性病先愛愛?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

d_yeong 發表於 21-10-15 20:49
面對出軌老公 大家要幾耐重拾信任同可以愛愛?會唔會要佢驗下有無性病先愛愛?
...

佢維持左幾耐
對方係咩人
係你發現定係佢自己爆出嚟?
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

crystal媽咪 發表於 21-10-15 21:07
佢維持左幾耐
對方係咩人
係你發現定係佢自己爆出嚟?

我識一個晚晚都陪住小三食埋晚飯好幾年,只有在假期才陪妻兒,但太太又沒發現,但太太又每日WhatsApp渣男幾次平常傾下,真心覺得恐怖(emoji)
,請問你又覺得渣男愛小三嗎?還是太太堅愛渣男,EQ高?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

LLMan 發表於 21-10-16 07:26

我識一個晚晚都陪住小三食埋晚飯好幾年,只有在假期才陪妻兒 ...

有啲人唔係唔知
係知但係唔會去正視
我識有個親戚就係咁

有啲就高招
所以另一半無發現

珍珠宮

咁污漕,有少少自尊嘅女人都不能接受。
出軌喎,永遠冇左信任,離婚先可以令自己悉懷

男爵府

回覆 crystal媽咪 的帖子

想知係咩高招?等我提防下?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

平時有冇年年驗身? 如有順手驗埋行嗎?
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

男爵府

crystal媽咪 發表於 21-10-16 07:39
有啲人唔係唔知
係知但係唔會去正視
我識有個親戚就係咁

唉,又何苦同自已過唔去,離開自力更新唔係更好咩?有咩需要到同人分男人

寶石宮

hellokitty525 發表於 21-10-16 11:19
回覆 crystal媽咪 的帖子

想知係咩高招?等我提防下?

有d兩夫妻都有返工,平日假日都忙
但會在工作時間同人談情
不需開多部電話,唔用ws
用fb pm/其他討論區pm功能,聯絡左其他人,另一半都未知

返工時間可抽空落樓見吓面,有啲人明先對方有家庭都係咁。遇着另一半輪班,喺佢未收工返屋企之前傾到天昏地暗都得。識人可同時間食幾個……
好難防,有啲真係睇唔出

寶石宮

LLMan 發表於 21-10-16 12:14
唉,又何苦同自已過唔去,離開自力更新唔係更好咩?有咩需要到同人分男人
...

有男親戚有小三,係人都知。每晚食完飯就會話去打牌,細個我暑假去佢屋企住一個月。
有一次我話點解你每晚都打牌,但冇講輸贏?(當然我當時好細個)
其他親戚叫我收聲,後來大左就知咩事。佢早兩年過身,小三同佢嘅仔女都有出席

我媽有問佢太太點解唔分開,佢怕比人取笑

侯爵府

crystal媽咪 發表於 21-10-16 12:33
佢早兩年過身,小三同佢嘅仔女都有出席
..
搭個訕,個小三同仔女來踩場都係好無面架喎...

寶石宮

kwhkwh 發表於 21-10-16 12:43
搭個訕,個小三同仔女來踩場都係好無面架喎...

我個輩同我媽個輩全部個個都知,所以都唔會特登提起,條路係自己揀
反而佢丈夫死之後佢開心左,因為之前有段時間佢先生病,去左小三度住。
佢想見個老公又去埋一齊住,玩三人行

回應返個主題,另一半出軌。我諗原唔原諒係睇出軌左幾耐同對方係咪真心想悔改。如果一次我諗我都可以原諒

複式洋房

crystal媽咪 發表於 21-10-16 12:27
有d兩夫妻都有返工,平日假日都忙
但會在工作時間同人談情
不需開多部電話,唔用ws

返工同出trip真係好時機,尢其做嗰d公司係相對上free既話,基本上lunch time返工時間去開房,早午晚咁樣去神不知鬼不覺。出trip又係,全程傾到飽,同埋一齊去都仲得。

男爵府

crystal媽咪 發表於 21-10-16 13:16
我個輩同我媽個輩全部個個都知,所以都唔會特登提起,條路係自己揀
反而佢丈夫死之後佢開心左,因為之前有 ...

咁你覺得出軌時間幾耐,渣男有機會回歸

寶石宮

LLMan 發表於 21-10-16 14:58
咁你覺得出軌時間幾耐,渣男有機會回歸

我估時間短嘅回歸機會率高點
同埋最好就係出邊個個放棄佢

男爵府

crystal媽咪 發表於 21-10-16 15:47
我估時間短嘅回歸機會率高點
同埋最好就係出邊個個放棄佢

我諗兩至三年肯回頭都好少

寶石宮

LLMan 發表於 21-10-16 17:59
我諗兩至三年肯回頭都好少

咁要睇有冇小朋友
家庭定係出面嘅喺佢心目中比重多啲

男爵府

crystal媽咪 發表於 21-10-16 18:14
咁要睇有冇小朋友
家庭定係出面嘅喺佢心目中比重多啲

你講得好啱

侯爵府

crystal媽咪 發表於 21-10-16 13:16
佢想見個老公又去埋一齊住,玩三人行
反而佢丈夫死之後佢開心左,因為之前有 ...
去到小三度,小三又俾個正印入屋
八掛下, 正印是否 ftm ? 否則好難想像咁委屈。

寶石宮

kwhkwh 發表於 21-10-16 19:09
去到小三度,小三又俾個正印入屋
八掛下, 正印是否 ftm ? 否則好難想像咁委屈。

正印係ftm,
小三有咩所謂
正印仲煮埋飯比佢
清潔咁深入我就冇問到
出街(旅行)三人行/食飯

首頁

尾頁

跳至