美容扮靚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章

有無GM 幫襯過, 得唔得? 成效如何 ?

禁止訪問

洋房

純粹好奇
同出面的pico有咩分別?
因為未聽過

禁止訪問

子爵府

2024年龍年勳章

多謝各位回覆...就唔唔知有咩分別, 希望有其他姊妹分享下....

禁止訪問

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

大宅

回覆 loveireland 的帖子

我去咗試,佢話730更適合亞洲人去斑,反黑機率低d,乜原來係對纹身先有效,咁我之後仲去唔去好,好彩我只係買左兩次試吓先啫

複式洋房

虎到金來勳章

loveireland 發表於 21-11-15 18:49
香港心個Picoway 其實係比普通picoway 多左個730波長, 但其實730波長唔係拎黎打斑的, 係打紋身的, 所以如果 ...

我試咗D斑好似仲深色左 … 原來係打紋身架

禁止訪問

珍珠宮

複式洋房

唔係喎幾個探頭都有🧐

大宅

我都想知

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

我喺香港心打咗3次,每次都有改善,同埋佢哋會用多個探頭,當然唔會打完一、兩次啲斑會冇曬啦,但見到係有退緊,但唔會係即時見到效果,係過起碼兩、三個星期先見到退緊啲,而整體皮膚係好咗同白咗,鼻同近鼻嘅毛孔細咗

不過一定要勤保濕同埋搽防曬,我係因為疫情以為帶口罩冇有怕,點知曬到太陽斑都出埋,如果一心以為靠做PICO就可以去斑,但轉個頭走去曝曬係冇用囉

333s    發表於 22-6-19 12:34

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

NgaHangLam 發表於 21-12-2 15:41
打完仲深左? 會唔會係反黑呀

剛剛打完啲斑位係會深色咗少少,同埋打嘅能量勁時係會打到紅架,我第一次去打時之前冇敷MASK,我本身皮膚乾,一打完我塊面又紅又熱,個晚仲起蚊爛嘅物體,要忍痕唔好R

啲斑過咗幾日就去番之前咁樣,再過多排就比打之前淺咗,因為啲色素打散完都要身體慢慢排走

禁止訪問

伯爵府

chitchit0520 發表於 22-6-15 17:47
幾錢打一次呀?
打完你搽咩精華/敷咩mask啊?
可以逐次俾嗎?

$1200,我冇搽精華,係放工後落妝洗面,撻化妝水,再搽保濕乳液,打完PICO頭一個星期晚晚都敷保濕MASK (萬0買,低敏),之後隔幾日記得先敷,臨打之前幾日又晚晚敷MASK先去打

我係一個療程咁做,幾多次都係除番$1200一次,我見有JM之前話如果要單次咁去做,下次再去時要再先見醫生,俾多幾舊水,不過加錢見醫生都平過好多醫美診所,見出面閒閒地都過二千

禁止訪問

侯爵府

牛牛牛牛 發表於 22-6-15 18:20
$1200,我冇搽精華,係放工後落妝洗面,撻化妝水,再搽保濕乳液,打完PICO頭一個星期晚晚都敷保濕MASK (萬 ...

我3個朋友都係打依隻

男爵府

Picoway 我三四年前去親台北都有打
我打左共四次,醫生打嘅

斑明顯淡咗,計起唔平3-5000 一次包一次護理treatment

伯爵府

chitchit0520 發表於 22-6-15 19:43
$1200就算平,但要睇下俾幾多次?

係第一次見醫生時佢會建議做幾多次,我自己就建議5次嘅,接受呢個療程次數,咁維起每次都一樣係$1200,不過如果只係做完1次走人,下次想再做就聽JM講要再加幾舊見醫生先,我估係怕你去咗其他地方做過機冇申報,再打PICO可能有影響,要醫生CHECK咗先再做(我估)

首頁
12345...7

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊