潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

終於有機會出到k25 sellier, 過幾日拎:)
想請教其他JM 外縫難用嘛?角位會唔會好易磨蝕?

另外其實已有k28 retourne,唔知 size 會唔會好似….不過有offer 就諗住襯新年前出左先… 有無多啲JM分享下?

大宅

kaili8896 發表於 21-12-10 00:07

十分幸運,可分享combo嗎?要配很多嗎?

複式洋房

hermylovers 發表於 21-12-10 00:15
十分幸運,可分享combo嗎?要配很多嗎?

本身係想要neutral / 深紅色,但佢offer 左anemone 淡金扣… 我唔係好識襯呢隻色但又鐘意淡金扣,亦擔心今次唔出過左Christmas 唔知等幾耐又會加價….擔心之際SA好好,check system 搵左隻etain ghw sellier 比我

其實本身想要trench / etoupe 多啲,但有已經好難得了,希望實物無咁深色(emoji)

大宅

一定冇retourne咁好用,不過都ok 啦,K25 sellier 冇咁易磨角,同埋裝好少野。你預裝K28 retourne 一半咁上下既野

wcpcelia    發表於 21-12-10 12:02

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

kaili8896 發表於 21-12-10 00:21
本身係想要neutral / 深紅色,但佢offer 左anemone 淡金扣… 我唔係好識襯呢隻色但又鐘意淡金扣,亦擔心今 ...

兩隻都係靚色
不過p9淡金扣真係非常非常少有,不過你真係鐘意紫色先好要。白,粉紅,粉黃,藍,綠紫和黑衫都襯到。

8F不用多想,百搭袋,留意espom皮隻色和togo有好大差別。epsom皮近d etuope色,togo偏水泥灰。
work hard PLAY hard

複式洋房

jenniferK 發表於 21-12-10 09:19
兩隻都係靚色
不過p9淡金扣真係非常非常少有,不過你真係鐘意紫色先好要。白,粉紅,粉黃,藍,綠紫和黑衫 ...

多謝妳分享!!

我就係擔心Anemone平時難襯衫所以忍痛推左 (其實佢仲係madame 皮(emoji)(emoji)(emoji)!!)

8F sellier 應該係epsom黎,近etoupe 都好(emoji)

複式洋房

hbert 發表於 21-12-10 09:04
一定冇retourne咁好用,不過都ok 啦,K25 sellier 冇咁易磨角,同埋裝好少野。你預裝K28 retourne 一半咁上 ...

我鐘意sellier 個形,希望用落覺得okay la
(emoji)

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

kaili8896 發表於 21-12-10 09:27
多謝妳分享!!

我就係擔心Anemone平時難襯衫所以忍痛推左 (其實佢仲係madame 皮(emoji)(emoji)(emoji)!!) ...

成個combo係普通皮的頂級菜 希望我有機會遇上p9。

複式洋房

jenniferK 發表於 21-12-10 09:37

成個combo係普通皮的頂級菜 希望我有機會 ...

聽完你講有啲後悔推左p9 tim…. (emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

複式洋房

kaili8896 發表於 21-12-10 09:41
聽完你講有啲後悔推左p9 tim…. (emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

我私心有諗希望有機會出到MK / KP / Mini Lindy 可以鮮色啲 但K25 sellier 都唔算細,我怕Anemone 太sharp 難carry (emoji)(emoji)

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

kaili8896 發表於 21-12-10 09:43
我私心有諗希望有機會出到MK / KP / Mini Lindy 可以鮮色啲 但K25 sellier 都唔算細,我怕Anemone 太sharp ...

H永遠有更好,個spec幾好都好,最緊要合自己用。

就算天使sa零配出隻MK croc比我,我都會問佢可唔可以改出natural barenia k25/k28我 。 自己生活根本冇機會用croc,亦冇能力照顧佢。

發完夢了,我都係時間埋位做野先。

複式洋房

jenniferK 發表於 21-12-10 09:53

H永遠有更好,個spec幾好都好,最緊要合自己用。

Barenia is my wishlist too!!!
But thank you for your advice :) I think when I hesitated as I heard Anemone, it says something (emoji)
聽日會去接etain返黎, 算超額完左今年target (emoji)希望有緣再遇到鮮色系

男爵府

hbert 發表於 21-12-10 09:04
一定冇retourne咁好用,不過都ok 啦,K25 sellier 冇咁易磨角,同埋裝好少野。你預裝K28 retourne 一半咁上 ...

想都想搭單請教下,epsom kelly如果著牛仔褲,袋背面容易磨到甩色嗎?

子爵府

我有一隻k25 sellier
感覺一定冇retourne 咁隨性
因為只會則肩咁孭或用手勾著
所以四角好安全
都唔會點磨到個身

wcpcelia    發表於 21-12-10 12:03

複式洋房

boolove2013 發表於 21-12-10 11:13
我有一隻k25 sellier
感覺一定冇retourne 咁隨性
因為只會則肩咁狽或用手勾著

Thank you!!!
Can’t wait to see my K25 and do a size comparison with my K28 too

子爵府

kaili8896 發表於 21-12-10 11:17
Thank you!!!
Can’t wait to see my K25 and do a size comparison with my K28 too

etain 真係冇得輸~ enjoy in good health

大宅

我原本想要個K25 Etoupe retourne, SA 俾咗K25 etain sellier, 我都掙扎咗一段時間,最後都take左個Offer,因為真係唔想等,隻色都好易襯

男爵府

kaili8896 發表於 21-12-10 00:21
本身係想要neutral / 深紅色,但佢offer 左anemone 淡金扣… 我唔係好識襯呢隻色但又鐘意淡金扣,亦擔心今 ...

好好啊,即刻俾第二個offer你 恭喜晒

複式洋房

Estherivan 發表於 21-12-10 11:28

我原本想要個K25 Etoupe retourne, SA 俾咗K25 etain s ...

以前我SA同我講人人想要Sellier, 呢排好似好多人要Retourne

你嗰個係咪都係GHW? 好襯嘛?

複式洋房

sll1234 發表於 21-12-10 11:32
好好啊,即刻俾第二個offer你 恭喜晒

佢有走左去一陣,應該係問shop manager 可唔可比etain我…. 聽到後我仲要趕時間唔即刻拎….

首頁

尾頁

跳至