潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

Hello,爬文睇到好多JM問過,但我想請教一下,依家情況有冇改變呢?我想walk in買Boy Chanel 25cm,牛皮菱格紋,黑色或深色,請問有JM知道最近有貨嗎?
因為打上hotline問幾次,cs都回覆話冇深色

請問想買Boy Chanel,要另外再買其他嘢嗎?定係先買一樣其他嘢 (例如鞋),再問SA有冇深色會容易啲?

另外除Boy Chanel外,JM們可以推介一啲比較易買嘅入門深色袋款嗎?非常感謝

男爵府

其實walk in買boy 25黑色不難,但要買黑牛或深牛仲要係菱格要等機緣。

Jm 真係好鍾意boy嗎?唔會考慮其他,同級價錢例如19不會考慮?

個人覺得boy好重,類同size的19 26cm, 輕過boy,又好裝過boy, 無咁重先重要吖。

別墅

回覆 idykawaii 的帖子

但19係羊皮? 我驚唔襟用,所以首選想買牛皮。

我其實想買個深色牛皮袋,seasonal款都冇所謂,但爬文睇到,walk in想買個深色牛皮袋好難?

本身都想買affinity,但問過cs又係話冇貨。

我都唔知點樣先可以買到個袋啦,冇相熟SA的話,好似唔會見到有深色袋咁。

唔該曬你啊,walk in好似永遠冇結果咁,加上疫情,都唔敢周圍去咁多分店了

子爵府

虎到金來勳章

有時真係睇緣份,我試過好多次walk in見大量深色袋
walk in買boy 25深色應該有機會的!
hotline都唔太準,真係要靠自己落舖同問SA

別墅

回覆 Michellebaby123 的帖子

係啊,我都諗住聽日去睇睇,希望買到鍾意袋款啦,唔該曬你啊

wcpcelia    發表於 22-3-21 13:49

公爵府

katrinaly 發表於 22-3-11 09:48
回覆 idykawaii 的帖子

但19係羊皮? 我驚唔襟用,所以首選想買牛皮。

Boy25 cm黑色,耐唔耐都會返貨的,我也有19的細size,其實兩個款style好不同,要視乎你平時的打扮,新boy其實輕了很多,也是classic長興款, 而BA 也是很實用,不過是極少貨,好耐都冇見過有深色返貨了,唯有巡鋪巡得密一點,春夏季真是比較少啲深色袋,但是黑色19及黑色boy是有返貨的

別墅

回覆 Gmama 的帖子

我諗平時打扮的話,boy應該比較適合。雖然都驚好重,我又得158cm高。BA真係好實用,但更加難有貨。唯有多啲去行下,睇下遇唔遇到啱心水啦,謝謝你啊

公爵府

katrinaly 發表於 22-3-11 20:25

我諗平時打扮的話,boy應該比較適合。雖然都驚好重,我又得158cm高。BA真係好實用,但 ...

我個boy晶片版本真係一啲都唔重,已經改良了手袋的重量

別墅

咁就好啦,希望我walk in去會有啦,再買唔到,隔多半年又加價,到時仲貴了,謝謝你啊

wcpcelia    發表於 22-3-16 10:16

大宅

katrinaly 發表於 22-3-12 11:55

咁就好啦,希望我walk in去會有啦,再買唔到,隔多半年又加價,到時仲貴了,謝謝你啊:g ...

我都係新手,想買黑色荔枝皮 25cm boy,唔知幾時先買到

男爵府

回覆樓主:

boy其實已經改良咗好多年,真係唔重,反而我覺得19條鍊就真係重,所以我都有d驚訝上面有jm話boy重suggest買19 呢

巡多d啦,boy都keep住有返, 今季啱啱開始無耐可能都有機會遇到返貨,good luck

別墅

回覆 colajelly 的帖子

好啊,唔該曬你啊,希望有機會買到啦。都想去睇睇實物,早排想walk in都好難呢

別墅

回覆 c312249 的帖子

我都係啊,最想買到荔枝皮,真係好講緣份啊,希望你買到啦

大宅

katrinaly 發表於 22-3-20 14:29

我都係啊,最想買到荔枝皮,真係好講緣份啊,希望你買到啦 ...

如果有緣買到我話你知

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章

早兩日見到圓方都有貨!我仲見到售貨員攞住個紫色
http://hk.photos.yahoo.com/chanhokaling

大宅

二月行過2次cc walk in都見到有boy黑牛
應該唔難呀

wcpcelia    發表於 22-3-21 13:49

別墅

好啊,到時分享下一齊開心

別墅

回覆 俊浩BB媽 的帖子

我上兩個星期太晏去圓方,冇得排walk in,所以睇唔到呢

別墅

回覆 danielleb 的帖子

哈哈,通常都係咁,好想買就未必見到,隨緣就有,謝謝資訊啊

別墅

另外想問有JM知道,呢排黑牛/荔枝皮BOY CHANEL,有亮面銀/金扣嗎?
定多數都返復古銀/金扣呢? 唔該曬大家

首頁

尾頁

跳至