潮流時尚

跳至

首頁
12345...8

尾頁

公爵府

<分享完畢,多謝收看,大家可以繼續討論隔離霜試用感>

wcpcelia    發表於 22-3-16 09:59
littlemoon00    發表於 22-3-12 08:23
Cheuk2012    發表於 22-3-11 23:04
Chan_Carmen    發表於 22-3-11 15:02

公爵府

回覆樓主:

公爵府

回覆樓主:

公爵府

wiinggg 發表於 22-3-11 13:04
呢個b25其實係我既dream dream bag, 有一個無聊小故事。話說我當年喺日本讀書嗰陣,返學搭地鐵見到有個年輕 ...

恭喜晒呀!好襯你呀!其實大象灰係係不後悔系列,又夠timeless冇揀錯啊要新鮮感慢慢都唔遲啦,長買長有。
講起上嚟好似好諷刺咁,但疫情其實成就咗好多jms嘅愛馬仕夢,之前諗都唔會諗行入香港H

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

JM係咪帶dream bag去巡舖呀

大宅

唔好睇厭呀,係forever classic!你自己賺返嚟嘅錢買我覺得特別有意義同滿足我自己鍾意H,係源於21歲嘅時候我爸爸送了着隻clic H bracelet比我,咁我英文名第一個字係H開頭。跟住之後嘅男朋友(而家老公)送俾我嘅第一份禮物係一隻H嘅古董錶。就係慢慢咁樣覺得同呢個牌子好有情意結。。。

子爵府

虎到金來勳章

好靚呀!JM已是美麗高貴靚闊太了

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

wiinggg 發表於 22-3-11 13:03
其實新年後已經帶咗佢返屋企,不過之後一直疫情嚴重又WFH,搞到冇乜機會出街,喺屋企就嚟悶到癲。:a ...
恭喜哂呀,好靚呀,羨慕中5厭5厭,點會厭呢,最緊要自己鍾意,我地又睇得賞心悅目

子爵府

wiinggg 發表於 22-3-11 13:04
呢個b25其實係我既dream dream bag, 有一個無聊小故事。話說我當年喺日本讀書嗰陣,返學搭地鐵見到有個年輕 ...

靚呀! 恭喜jm
永恆既classic

好想聽多啲大家入坑既故仔

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

Miyazaki 發表於 22-3-11 13:26
恭喜晒呀!好襯你呀!其實大象灰係係不後悔系列,又夠timeless冇揀錯啊要新鮮感慢慢都唔遲 ...
動L JM一語中的,我就係疫情前只遠觀H,5敢入香港H嘅無知婦孺,之前只係羨慕別人,連發夢都無諗過可以擁有H嘅產品,入坑呢一年嘅所見所聞真係大開眼界

大宅

congratulations, I hope I can have one soon, still need to work hard

大宅

Hyssss 發表於 22-3-11 14:19
唔好睇厭呀,係forever classic!你自己賺返嚟嘅錢買我覺得特別有意義同滿足我自己鍾意H,係源於21歲 ...

你個故事好浪漫呀

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

Miyazaki 發表於 22-3-11 13:26
恭喜晒呀!好襯你呀!其實大象灰係係不後悔系列,又夠timeless冇揀錯啊要新鮮感慢慢都唔遲 ...

多謝你呀我份人好長情專一嫁,呢個袋我應該可以用一世
越來越多人喺香港H圓夢,亦代表個配比越來越高想當年我隻k25 都係1:1 左右

公爵府

nakiinei 發表於 22-3-11 14:12
JM係咪帶dream bag去巡舖呀

係呀去買面油紙

公爵府

wiinggg 發表於 22-3-11 15:45
多謝你呀我份人好長情專一嫁,呢個袋我應該可以用一世
越來越多人喺香港H圓夢,亦代表個配比越來 ...

想當年….0.9到試過啊,再早啲入坑就正

公爵府

Hyssss 發表於 22-3-11 14:19
唔好睇厭呀,係forever classic!你自己賺返嚟嘅錢買我覺得特別有意義同滿足我自己鍾意H,係源於21歲 ...

嘩!你papa同hubby 都好有眼光呀
同意!買h就係我宜家工作既動力

想睇吓hyssss jm 隻古董錶開下眼界呀

公爵府

Michellebaby123 發表於 22-3-11 14:31
好靚呀!JM已是美麗高貴靚闊太了

多謝Michelle jm 不過暫時仲未做到闊太住,希望不久將來可以達成

男爵府

呢個combo係百看不厭呀,我個人都好長情兼好悶

我都好鍾意ig follow 啲日本人,佢哋好多用h得嚟好neat & chic,啱我style

以前都覺得都係富豪級阿太先用h,而且通常佢哋都係成身花碌碌,不過年代唔同啦,而家啲闊太就算好有錢都唔會着到土豪咁

公爵府

Miyazaki 發表於 22-3-11 15:48
想當年….0.9到試過啊,再早啲入坑就正

動L jm你都講得啱人要向前看
咁唯有繼續努力工作,追上H通脹

首頁
12345...8

尾頁

跳至