自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章 BB防敏心得分享勳章

有網民於社交平台發文指,其友人的妻子在一間連鎖家品雜貨店逛街時,暫時將嬰兒車停放於店內一角,豈料竟被一對母女偷走。從影片中可見,一名身穿白衣、戴眼鏡的女子,發現該架嬰兒車後便四處張望,不斷來回視察,其後更著女兒坐上嬰兒車,連忙將車推走。

ada0707    發表於 22-6-1 15:17
la_source    發表於 22-6-1 14:55

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

子爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章 BB防敏心得分享勳章

cctv影片
https://video.hkhl.hk/958c9bc43f85434a8bd4bbe28f087c9f/2954da751f274a5fa103b88620459fc4-eacb0d57bfe2d1d8b6cd092cc82cd045-ld.mp4

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆樓主:

咁都得?太離譜了吧!目測嗰架車都唔係咩貴野

男爵府

我姑姐以前都試過,一齊去另一個親戚屋企玩,姑姐同佢個三歲仔講(表弟):一陣間我地玩完,撻XX d車車返屋企玩,好唔好?

別墅

小朋友慘,有個咁既阿媽

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆樓主:

個女有樣學樣,教壞哂

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

廸士尼時不時都見遊客被偷 BB 車

子爵府

可悲, 希望小朋友睇到既係反面教材..

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

曾經聽過拎咗人地部車話唔係偷,借來用。車你都唔用,先擺係度,阿B行行下勊,借來一用(係唔會問人).....用完係幾米遠的地方還番俾你。(唔見車,就自行去揾下樂園邊度有你架車啦)

別墅

小朋友好可憐

子爵府

日本成 發表於 22-6-1 11:41
我姑姐以前都試過,一齊去另一個親戚屋企玩,姑姐同佢個三歲仔講(表弟):一陣間我地玩完,撻XX d車車返屋企 ...
咁都得

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

伯爵府

身教
比小朋友早d知個社會係點

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

catvv 發表於 22-6-1 11:30
有網民於社交平台發文指,其友人的妻子在一間連鎖家品雜貨店逛街時,暫時將嬰兒車停放於店內一角,豈料竟被 ...
高手,相信真係唔係初嫂

大宅

catvv 發表於 22-6-1 11:30
有網民於社交平台發文指,其友人的妻子在一間連鎖家品雜貨店逛街時,暫時將嬰兒車停放於店內一角,豈料竟被 ...

曾經見過有d阿媽係舖頭外面叫個小朋友偷玩具,她自己唔入間鋪,叫小朋友入去攞,被人捉到就話小朋友唔識攞走,如無人發現就成功.

侯爵府

甘都得
將來不要
後悔!

水晶宮

回覆樓主:

有晒樣佢都走唔甩了
生得積極, 老得開心
病得舒服, 死得安樂

大宅

回覆樓主:

咁都有,當係自己嘅就咁推走