自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

咁阿Mo件事點算呀? 不了了之!

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20220904/bkn-20220904143858972-0904_00862_001.html

由呂爵安(Edan)、姜濤、陳卓賢(lan)、邱士縉(Stanley)等主演的ViuTV劇集《季前賽》原定將於8月29日首播,不過因7月時MIRROR發生紅館嚴重意外,12子隨即停工兩個月,《季》亦延期播出,由韓劇。而最近就有傳《季》將在10月24日首播,更會對撼TVB的台慶劇。消息傳出後,一眾網民都相當興奮。而Stanley亦於尋日(3日)喺社交媒體留言:「大家唔使擔心我,生活慢慢恢復,呢排成日做運動,打籃球,打網球,學唱歌,學結他,繼續努力學習。」唔少粉絲都高呼支持,表示期待見到佢哋嘅演出。

男爵府

回覆樓主:

乜佢演唱會裡受左傷咩?

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

mickeyeva 發表於 22-9-4 16:13

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20220904/bkn-2022090 ...

我想問佢有幾唔平安?
佢係演唱會受傷咩?

男爵府

根本比人轉哂風向
12隻嘢,有啲出黎做訪問,有啲又派歌

最勁係會長,完全轉哂,全世界都好似可憐佢咁,爭住買佢啲飛

妖台成功咗啦

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

唔知以為係12個妖人受傷
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

嗰啲盲粉瞓醒未?
唔好將所有嘢分開,呢一隊人係呢一班無良嘅傳媒機構行出嚟賺錢,你哋咁樣盲目地支持落去其實就係縱容左呢啲事繼續發生

伯爵府

牛年勳章

viu 台d劇咪係班viu 粉睇。
我就唔睇,東方仲話萬眾期待喎。
果然d傳媒不嬲偏幫viu

珍珠宮

回覆樓主:

佢都無受傷,其實點會關心佢

珍珠宮

報咩平安?

la_source    發表於 22-9-8 16:39

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

點解要擔心佢,又唔係佢受傷

子爵府

冇人性咁快割蓆

公爵府

牛年勳章

wlea 發表於 22-9-4 16:34
冇人性咁快割蓆

乜唔係話12+24,一個不能少嗎?兄弟喎!

公爵府

事件已淡化

珍珠宮

一向都平安
佢哋成日覺得自己係好人一生平安
教主教落好彩走快兩步yeah

吾好人吾好彩嗰個咪係成世望住天花板,佢牧師爸爸乜都吾敢講,仲要感恩

子爵府

回覆樓主:

行得走得駛鬼擔心佢

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

mickeyeva 發表於 22-9-4 16:13

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20220904/bkn-2022090 ...

緊係唔洗擔心佢啦 電視機跌落黎都唔係跌中佢
沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

大宅

回覆樓主:

真係無良心

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

發現次次有阿Mo/so ching消息,就突然有鏡片出嚟轉移視線

珍珠宮

回覆樓主:

一班廢人

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

capricornbb 發表於 22-9-4 16:58
發現次次有阿Mo/so ching消息,就突然有鏡片出嚟轉移視線

同感

首頁
12345...8

尾頁

跳至