夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

已delete

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

完事後回女房訓,即你哋不同房,純粹為行埋而訓一會嗎?
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

大宅

kwhkwh 發表於 22-9-16 10:51
完事後回女房訓,即你哋不同房,純粹為行埋而訓一會嗎?

不同房
Where there is life ,there is hope!Hi

侯爵府

夫婦不同房,影響感情。諗諗計啦。

大宅

kwhkwh 發表於 22-9-16 11:09
夫婦不同房,影響感情。諗諗計啦。

距經常忙又開夜工,極少參與屋企既野,亦極少陪小朋友,好少夜晚翻來訓,多數日頭係屋企訓,導致我都無人陪,阿女又要癡我訓,慢慢就習慣咗……
Where there is life ,there is hope!Hi

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

laceypan 發表於 22-9-16 10:35
又一日夜晚老公同我完事,我就翻細女張床陪細女訓,因為距半夜會醒。但早上我到另外一間房叫老公起床時發現 ...

精神上出軌
肉體可能未
所以先至會嘥時間同人地傾計氹女

搞好同房瞓嘅問題先
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

叫得對方傻豬就不限思想層面了,有冇上床就唔知。如果唔想面對,就避到底,否則卜離開定彌補都應及早解決。

分開瞓真係唔好,做完都要抱住拖住一齊瞓,對個女都唔好,佢要習慣自己瞓。

大宅

crystal媽咪 發表於 22-9-16 11:39
精神上出軌
肉體可能未
所以先至會嘥時間同人地傾計氹女

感謝意見(emoji)(emoji)

大宅

mrsjacky 發表於 22-9-16 11:46
叫得對方傻豬就不限思想層面了,有冇上床就唔知。如果唔想面對,就避到底,否則卜離開定彌補都應及早解決。 ...

所以一聽到距信息提示聲,我就好敏感,尤其是淩晨,琴晚我幾乎一夜無訓,距係廳話處理工作既野,但我知道係果個女人,因為距沖凉時,果個女人又有send信息來,彈出字眼有,“一起” “可能訓了,已經鑽入被窩”

侯爵府

laceypan 發表於 22-9-16 11:30
距經常忙又開夜工,極少參與屋企既野,亦極少陪小朋友,好少夜晚翻來訓,多數日頭係屋企訓,導致我都無人 ...
陪你最後果個係你老公,唔係阿女,阿女自己要自己訓。

你而家有乜打算?下一步行動前諗清諗楚。

大宅

kwhkwh 發表於 22-9-16 12:20
陪你最後果個係你老公,唔係阿女,阿女自己要自己訓。

你而家有乜打算?下一步行動前諗清諗楚。

可能呢幾年我都好缺安全感,全寄託係阿女身上,慢慢產生問題都唔知道。我最近做乜都無心機,日日係度唸點解決先係最好,好彷徨,心情亦好沉重,一到夜晚就忍唔住喊

子爵府

畀面勳章

回覆樓主:

叫得傻豬 已經好親密 我估已約上咗床了。樓主 你要接受現實,要有勇氣去面對 你今日唔揭 他朝一日你都會知 諗定最壞打算

別墅

其實叫得傻豬已經唔係咁簡單, 佢地都相處左一段時間, 我老公就叫人乖豬, 見到時真係好難受, 我都同你一樣, 對我就一隻字, 同出面既女仔就可以甜言蜜語. 係要時間去處理. 先問問自己想要D 咩, 如果係想繼續同佢一齊, 就要搵個機會同佢傾, 但你要諗下後果係有機會會分開.你問問自己係咪接受到先好行呢一步.

侯爵府

laceypan 發表於 22-9-16 12:34
可能呢幾年我都好缺安全感,全寄託係阿女身上,慢慢產生問題都唔知道。我最近做乜都無心機,日日係度唸點 ...
冇解決方案係最好,只係最有利自己。
男既擺明唔著,你亦都有自己問題。
咩方案都好,前提係你有冇心理準備/實力面對爆的後果,否則你日日哭都唔係辦法。

子爵府

laceypan 發表於 22-9-16 12:09
所以一聽到距信息提示聲,我就好敏感,尤其是淩晨,琴晚我幾乎一夜無訓,距係廳話處理工作既野,但我知道 ...

剛發生,有咩風吹草動難免敏感,徹夜難眠,但問下自己,長遠是否真的可以做到隻眼閉隻眼開,只要佢識回家就得。否則,諗清楚自己想點,有啲人好愛,寧願忍都唔捨得分開,成為最終勝利者/徹底失望。有啲人,唔忍得佢對自己不忠,離婚止蝕。有啲人,先繼續一齊,直到自己情感同財力都可以脫離佢,再一腳伸開佢。

而家言之尚早,唔好衝動,比時間自己消化,諗清楚咩對自己最好,一頭家,一段婚姻,一份尊榮,係好難決定,係好心痛,慢慢諗清楚。

大宅

mrsjacky 發表於 22-9-16 15:00
剛發生,有咩風吹草動難免敏感,徹夜難眠,但問下自己,長遠是否真的可以做到隻眼閉隻眼開,只要佢識回家 ...

感謝你和大家既意見,大家既說話都有俾到思路我,我係一個唔喜歡行差踏錯既人,一旦出錯咗會非常難接受,但我會想儘辦法,因為對我來講小朋友最重要,唔想傷害到距地,我會先解決分房訓呢件事

子爵府

睇你老公情況,九成出面有女人了!因為我都係過來人!你將會跌入萬劫不復嘅境況!好好為自己迎戰!

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

laceypan 發表於 22-9-16 10:35
又一日夜晚老公同我完事,我就翻細女張床陪細女訓,因為距半夜會醒。但早上我到另外一間房叫老公起床時發現 ...

一句說話就断定精神出軌?
人不犯我, 我不犯人.

男爵府

laceypan 發表於 22-9-16 11:07
不同房

兩公婆最唔好分房訓

首頁

尾頁

跳至