自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

迪士尼入園兩次門票,寫:網上購票即時入園,可入嗰日先買?係唔係當日必定可以入園?因為唔想預約咗,但係當日天氣唔好,又唔可以改期,例如我想今個星期日入去玩
attach1/tmp/phpBLN6y0

男爵府

BK Milk勳章

我理解預約咗入院但如果你當日無入園,都未用張票,唔會扣你

侯爵府

Yenyenng 發表於 22-9-28 22:37
我理解預約咗入院但如果你當日無入園,都未用張票,唔會扣你

或者我聽日打去問,係驚冇人聽電話

大宅

應該係要有位預約到先得可入園,但預約時要入門票碼,所以買飛前睇吓可否預約,可以先買飛

侯爵府

wailanf 發表於 22-9-28 23:12
應該係要有位預約到先得可入園,但預約時要入門票碼,所以買飛前睇吓可否預約,可以先買飛
...

就係俾咗錢有票先可以預約日期,都唔知想去嗰日有冇位,唔敢俾錢

子爵府

Shellyxlk 發表於 22-9-28 22:33
迪士尼入園兩次門票,寫:網上購票即時入園,可入嗰日先買?係唔係當日必定可以入園?因為唔想預約咗,但係 ...

年票唔係抵玩d咩

侯爵府

longyiuma 發表於 22-9-28 23:41
年票唔係抵玩d咩

就係考慮緊唔知好唔好買金卡, 又驚買咗金卡都係book唔到自己想去嘅日子,其實而家係咪仲係咁難book?

男爵府

Shellyxlk 發表於 22-9-28 23:42
就係考慮緊唔知好唔好買金卡, 又驚買咗金卡都係book唔到自己想去嘅日子,其實而家係咪仲係咁難book?
...

如果係熱門日子係難book㗎,但係佢分好多條隊,我理解買飛即場入嘅係另一條隊,唔會咁易爆哂。反而用卡就要預早book. book咗到時唔入場又無損失。

男爵府

Shellyxlk 發表於 22-9-28 23:42
...

買兩日票先,即日可去客服升級。 無泊車唔使退260泊車費可以去埋第二日先決定買金咭。 不過你問再清楚先,佢上次話玩完兩日票7日內決定升級都可以,我唔知現在有無改變。

子爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

如果打算開金咭直接買張單日飛(klxxl)有9折,然後入園後先搵前後一齊3人同行85折升級。

但如果想做銀咭嘅人,買2日票先,因為呢幾日冇限日子,去左2日後再升銀咭,感覺賺左2日可以假期去。

大宅

小肥§澄 發表於 22-9-29 13:09
如果打算開金咭直接買張單日飛(klxxl)有9折,然後入園後先搵前後一齊3人同行85折升級。

但如果想做銀咭嘅 ...

請問單日飛想即日upgrade 做金卡會員當日補差額就可以是嗎? 是否在門口售票處處理?

子爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

jj301 發表於 22-9-29 13:21
請問單日飛想即日upgrade 做金卡會員當日補差額就可以是嗎? 是否在門口售票處處理?
...

補差價就可以,可以門口售票處,都可以入園玩左先,係畫畫隔離都可以處理。

男爵府

2021可愛聖誕B勳章

小肥§澄 發表於 22-9-29 13:09

但如果想做銀咭嘅 ...
我之前買佐2日門票,請問係咪去第二次果時,即日補錢升級可做銀咭?係咪只補差價就可以?謝謝你

大宅

小肥§澄 發表於 22-9-29 13:29
補差價就可以,可以門口售票處,都可以入園玩左先,係畫畫隔離都可以處理。
...

明白,唔該

子爵府

kamchaibaby 發表於 22-9-29 13:37
我之前買佐2日門票,請問係咪去第二次果時,即日補錢升級可做銀咭?係咪只補差價就可以?謝謝你
...

係,補差價就得,不過年咭有效期會跟第一次入園開始計,特別要留意3人同行85折應該做到月11月16號,所以想平嘅話應該11月16號前入第二次,搵人夾用舊價+85折升級,但如果想聖誕假期入去,唯有用新價及冇85折升級。

kamchaibaby    發表於 22-9-29 14:40

男爵府

回覆 Shellyxlk 的帖子

請問你呢個邊度揾, 我頭先去廸士尼網見到2日間票, 第一次入園後, 第二次要係6日內入第二次.

子爵府

甜姐兒 發表於 22-9-29 14:36
回覆 Shellyxlk 的帖子

請問你呢個邊度揾, 我頭先去廸士尼網見到2日間票, 第一次入園後, 第二次要係6日內 ...

新嘅2日票應該係$759(2023年1月23日前任選2日)

你見到應該係7月推出嘅2日票,係要7日內入2次,不過果種應該有小食券送。
attach1/tmp/phpHEkHEw

男爵府

回覆 小肥§澄 的帖子

哦, 咁呢個優惠係咪現在做緊, 廸士尼網買嗎?

子爵府

甜姐兒 發表於 22-9-29 16:28
回覆 小肥§澄 的帖子

哦, 咁呢個優惠係咪現在做緊, 廸士尼網買嗎?

係,你入迪士尼網站,再去門票優惠,應該顯示係最新,如果你用迪士尼2日票搜尋,會連返之前果個優惠(因為優惠仲係有效期31/12)

複式洋房

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至