自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

呢單好似無咩人提, 先留意一下
萬一真係洩漏隨時死得人多

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%9C%8B%E9%9A%9B/826839

天朗氣清

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

老尾真係好 PK,希望佢哋快快滅國
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

回覆樓主:

美國佬跟本係傻,唔明點解仲會有人橕

珍珠宮

BK Milk勳章

又令我諗起12 Monkeys,美國真係好鍾意播毒同制毒

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

ddkaka 發表於 22-10-22 22:43
因為個班人都係傻㗎囉
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

回覆樓主:

有無咁白痴,想整定疫苗呀?
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

tinlong22 發表於 22-10-22 22:33

死賤大國可能又咋咋娣娣今次將啲病毒放喺俄羅斯,然後再屈俄羅斯,好似佢哋將COVID 19放去中國一樣

耶魯    發表於 22-10-23 09:24

寶石宮

Anpanmama 發表於 22-10-22 22:51
死賤大國可能又咋咋娣娣今次將啲病毒放喺俄羅斯,然後再屈俄羅斯,好似佢哋將COVID 19放去中國一樣
...
係都唔出奇啦,佢哋有乜嘢係做唔出

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章

想人類滅絕咩~變態

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

所以我仍然覺得中國嚴防係岩, 點知D人渣會做D乜出黎

MeiCheLin    發表於 22-10-24 11:29
loved    發表於 22-10-23 08:22
daijuju    發表於 22-10-23 07:24
Prosperous    發表於 22-10-23 00:11
ificould    發表於 22-10-22 23:48
天朗氣清

公爵府

回覆樓主:

派美軍去武漢參加軍人運動會播毒

琥珀宮

tinlong22 發表於 22-10-22 22:33

波士頓大學自圓其說,連哈佛教授都譴責佢玩火。

珍珠宮

回覆樓主:

根本佢先係邪惡軸心國,其心不正

珍珠宮

牛年勳章

回覆樓主:

痴線,係唔係大藥廠sponsor佢研發,跟住又大賣疫苗

水晶宮

傻人撐傻人

侯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

因為鐘意吮鳳爪嘅佢哋,覺得美國凰爪最好味,其次係英國、日本、歐洲產嘅。當然,中國台灣產嘅都算OK,但中國大陸就一定唔得,會過敏!

珍珠宮

COVID 19根本就係美國lab搞出嚟

ificould    發表於 22-10-22 23:46

寶石宮

老翻太太 發表於 22-10-22 23:35
COVID 19根本就係美國lab搞出嚟
係,跟住帶去中國屈中國 有乜可能咁短時間研發到疫苗

侯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Anpanmama 發表於 22-10-22 22:51
...
呢班人同日本731部隊內嘅專家一樣!韓戰時期,美國都有使用細菌戰,佢哋本就係.....披著人皮嘅殺人魔!

侯爵府

6299 發表於 22-10-22 23:13
根本佢先係邪惡軸心國,其心不正

好人好姐點會走去研究:如何可C得人多啲?C亡率高啲?

首頁

尾頁

跳至