自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

為何會選擇麻雀也不選老公
https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/3389128/%E5%86%8D%E8%A6%8B%E6%84%9B%E4%BA%BA2%E4%B8%A8%E8%89%BE%E5%A8%81%E9%9B%A3%E5%BF%8D%E5%89%8D%E5%A6%BB%E6%8D%B1%E5%A4%9C%E6%89%93%E9%BA%BB%E9%9B%80%E5%82%B7%E8%BA%AB%20%E4%BB%8D%E6%9C%AA%E8%BE%A6%E9%9B%A2%E5%A9%9A%E6%89%8B%E7%BA%8C%E8%83%8C%E5%BE%8C%E5%8E%9F%E5%9B%A0%E5%8B%81%E5%BF%83%E9%85%B8
attach0/tmp/phpd5Psfw

水晶宮

因為係病態,addiction, 好似賭博咁
應該要搵精神科戒

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

賭癮同毒癮一樣好難戒。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

爛賭好難搞

la_source    發表於 22-11-3 14:34

禁止訪問

2024勳章 虎到金來勳章

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

廢柴孖條 發表於 22-11-3 13:12
為何會選擇麻雀也不選老公
https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/3389128/%E5%86%8D%E8%A6%8B%E6%84% ...
其實呢個人根本就有病,以前有例證

象牙宮

回覆樓主:

爛賭無得救

珍珠宮

我有睇個節目
佢老婆無機會解釋
所以要再睇落去

男爵府

回覆樓主:

會唔會係大病後,要做自己想做嘅事呢?點知自己有幾耐命?
我自己都好鍾意打麻雀,一個月先打3次,又唔係打通宵,c6唔會咋型,麻雀腳啲c6仲要車出車入接老婆,唔會咋型,因為都係當聯誼下,唔係沉迷賭博。
又我地經濟獨立,仲返緊工賺錢,仔女大晒唔使湊,好自由的

複式洋房

唉,家家有本...

複式洋房

睇完心酸

公爵府

2024勳章 虎到金來勳章

黃人講嘢不盡不實!

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

分開係正確

珍珠宮

Ritzmary 發表於 22-11-3 14:06
黃人講嘢不盡不實!

我當時見佢地話離婚我估系有人太黃 所以分開

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Nbs 發表於 22-11-3 13:15
因為係病態,addiction, 好似賭博咁
應該要搵精神科戒

兩邊都有啲問題,女嘅為打麻將乜嘢都可以唔理,男嘅好固執話乜就乜有啲control feed

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

2024勳章

之前分開時唔係話「步伐不一致」?令人多左好多聯想

男爵府

我都見過一個c94x歲先嚟學壞爛賭,最終攪到成頭家散哂

瑪瑙宮

任何成癮都係難改

珍珠宮

回覆樓主:

上節目為錢?
離婚原因無必要交待
中年無孩打牌消磨時間