潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

等咗四個月, 終於等到 SA offer, 知道佢都好努力幫我搵, 但唔係我想要嘅顏色, 所以我都 reject jor. 之後SA 再msg 我叫我睇吓實物先. 突然我諗起見過post 話唔睇吓就reject, 對 SA 唔係咁好, 佢可能會比鋪 manager 話. 想問各位係咪有咁嘅可能?

子爵府

xacmeili 發表於 22-11-16 20:46
等咗四個月, 終於等到 SA offer, 知道佢都好努力幫我搵, 但唔係我想要嘅顏色, 所以我都 reject jor. 之後S ...

我反而覺得落到去開曬箱先唔要唔好

珍珠宮

“唔睇吓就reject, 對 SA 唔係咁好, 佢可能會比鋪 manager 話”
我SA有同我講過種似嘅說話,佢話幾驚我no show(最後買咗)

另外,我亦試過睇完冇賣

大宅

我sa 都offer 左我b25, 但我另一個袋已係呢隻色,我男朋友叫我唔take, 繼續等我本身想要既色。但又唔知女等幾耐同埋點reject sa , 怕reject 完會無咁落力幫我搵野

珍珠宮

我個人覺得, 去睇咗, 認真試咗而覺得唔合適唔要, SA會好交代D
睇都唔睇, 經理會覺得SA唔了解客人喜好就生霸死霸D貨, 要質疑佢下次申請貨嘅要求

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

xacmeili 發表於 22-11-16 20:46
等咗四個月, 終於等到 SA offer, 知道佢都好努力幫我搵, 但唔係我想要嘅顏色, 所以我都 reject jor. 之後S ...

可以開放些
著自己最常穿的顏色去見袋,見到摸到可能會改變主意。

有時你最想要的顏色未必最襯你。
work hard PLAY hard

大宅

我覺得唔想要就唔好睇 大家都慳返啲時間 佢哋又可以快啲放件貨俾其他人 自己又唔使驚唔小心買左

別墅

回覆 boolove2013 的帖子

我都覺得係,明知自己唔鍾意,落舖嘥佢時間,又晤買.

別墅

回覆 jenniferK 的帖子

都認同你嘅講法…但佢offer 個color 係c6 vert d gris. 個人對绿色麻麻囉

大宅

回覆樓主:

JM原本想要咩色先

珍珠宮

xacmeili 發表於 22-11-17 19:43

都認同你嘅講法…但佢offer 個color 係c6 vert d gris. 個人對绿色麻麻囉 ...

嘩!Offer C6 咁正 靚色喎!
羨慕ing

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

xacmeili 發表於 22-11-17 19:43

都認同你嘅講法…但佢offer 個color 係c6 vert d gris. 個人對绿色麻麻囉 ...

我都明綠色令人難接受。

c6係可以用到80歲的顏色。秋冬天拼黑白啡灰,春夏天拼白粉紅黃粉紫。

如果金扣真係值得唔買都睇下。

別墅

回覆 hanachau 的帖子

我原本request black, gold or vert Amande …. 而家SA offer vert d gris..“杏仁綠”

別墅

我都覺得只啱冬天, 夏天係 個challenge 去襯,因為我多粉色衫…. 個offer 重係rose gold hardward, 非常tempting,但我怕睇完唔買,佢比manager 責怪

男爵府

xacmeili 發表於 22-11-17 21:59
回覆 hanachau 的帖子

我原本request black, gold or vert Amande …. 而家SA offer vert d gris..“杏仁 ...

vert amande先係杏仁綠,C6係另一隻深灰綠。

我覺得C6 on togo係靚嘅,仲有RG扣,我見到實take

不過顏色好個人,不妨同SA表白問下佢睇完如果真係唔啱,會唔會唔去仲好。

別墅

回覆 babyivyfei 的帖子

係呀C6 vert d gris 係深灰綠,同我想要 vert amande 杏仁綠有分別. 杏仁綠易D襯.. 個RG 扣真的好吸引…我啱啱msg 個,坦白同SA講,睇咗唔買對佢有冇影響先…講到明,安心D

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

xacmeili 發表於 22-11-17 23:03
回覆 babyivyfei 的帖子

係呀C6 vert d gris 係深灰綠,同我想要 vert amande 杏仁綠有分別. 杏仁綠易D襯.. ...

RGHW真係可以睇下,本身偏硬朗的顏色變得温柔 呢個spec未見口過。

和sa坦白ok呀,不用擔心。如果到時候take左期待開心share。

珍珠宮

好媽媽勳章

其實我覺得vert amande 同c6都幾似,RG扣應該好睇

男爵府

朋友舊年出左 C6 RGHW 既 C24,indoor 深到似黑, outdoor 陽光下灰綠, 勁靚

伯爵府

回覆樓主:

63杏仁綠室內燈光睇落較灰調,C6就偏向墨綠色,我自己喜歡杏仁綠多啲

首頁

尾頁

跳至