自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2024勳章 2021可愛聖誕B勳章

泰國大熱BL劇《黑幫少爺愛上我》兩位主角Mile(Phakphum Romsaithong)和Apo(Nattawin Wattanagitiphat)連同十多位演員今日(31日)起於九龍灣國際展貿中心Star Hall舉行一連兩場粉絲見面會,演出於8點5分正式開騷,一班演員不但重演劇中經典場面,又帶來勁歌熱舞,作為該劇忠粉的Do姐鄭裕玲更以特別嘉賓身份驚喜登場,見到兩位男神隨即面都紅晒,興奮表示:「我終於圓到心願!」

Do姐曾經多次表示自己是Mile和Apo的粉絲,今次有幸獲邀做嘉賓,Do姐一上到台都難掩興奮心情:「我真係非常開心,而且又圓咗我嘅心願,我話好希望可以訪問佢哋!」她訪問期間又不斷站在兩人身旁貼到實,露出小粉絲的表情叫大家幫忙影相,之後更私事公辦為自己謀福利:「對唔住我要自私啲,而家我離開咗大台返咗出嚟做吖嘛,如果你哋開劇戲或電視劇,會唔會預我一角呢?」

Do姐又把握機會捉住兩位男神在台上合照一番,更即場派利是給兩人。Mile笑言覺得自己和Apo站在Do姐身旁很像周潤發和劉德華,Do姐即哭笑不得:「佢喺後台話我聽,佢話佢阿媽帶說話畀我,話係我fans,以前睇我同周潤發喎!」她離台前更顯得非常不捨,笑言:「好開心!我完成咗心願喇!」

男爵府

回覆樓主:

do姐離開左tvb好似仲young左

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

期待Do姐今日在“口水多過浪花”分享感受!

水晶宮

雖然BL 劇唔係我杯茶, 不過泰國唔少男女星顏值都好高

男爵府

見到佢笑容都睇得出佢勁開心喇

la_source    發表於 23-2-1 09:46

水晶宮

tintingood 發表於 23-2-1 09:43
見到佢笑容都睇得出佢勁開心喇

戥佢開心
自由太多會令世人失去平衡

大宅

感受到佢嘅開心同對各種新工作嘅享受和熱愛

珍珠宮

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 +4熱血勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

wewelala 發表於 23-2-1 09:19
泰國大熱BL劇《黑幫少爺愛上我》兩位主角Mile(Phakphum Romsaithong)和Apo(Nattawin Wattanagitiphat) ...

Do姐笑到見牙唔見眼, 超開心

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

佢成日都咁貪新忘舊
Jackson 都係佢上幾手

伯爵府

好媽媽勳章

上校車 發表於 23-2-1 09:37
雖然BL 劇唔係我杯茶, 不過泰國唔少男女星顏值都好高

係呀!好多後生嘅靚仔靚女,就算演爸爸媽媽嘅顏值都好高

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

泰國大熱BL劇《黑幫少爺愛上我》兩位主角Mile(Phakphum Romsaithong)和Apo(Nattawin Wattanagitiphat) ...

其實佢有邊啲後生仔、小鮮肉戲唔係追?
總之係小鮮肉佢都係忠粉!
嘔!幾十歲人都唔知醜!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Anpanmama 發表於 23-2-1 10:57
嘔!幾十歲人都唔知醜!:sick ...

什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

子爵府

2024年龍年勳章

唔怪知得,咁多人鍾意小鮮肉

男爵府

呢套劇好睇嗎?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

tequiero_ic 發表於 23-2-1 09:21
do姐離開左tvb好似仲young左

嘗試好多新事物, 又做193MV女主角

珍珠宮

2024年龍年勳章

Anpanmama 發表於 23-2-1 10:57
嘔!幾十歲人都唔知醜!:sick ...

珍珠宮

最緊要係自己開心!

禁止訪問

男爵府

Do姐好開心

首頁

尾頁

跳至