自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

系統失靈,我入咗兩次,信用卡扣咗我錢,但個System冇出到話我已經付款,我聽日都唔知去唔去到。

啱啱打咗電話去香園圍嘅停車場,佢哋話個System失靈,而家整緊。

佢哋話如果book嗰陣時用同一張八達通,佢哋check到有duplicate Payment,就會退款。

所以大家唔好book住。

今日早上10:00, 系統send咗email俾我,已經confirm個booking,大家可以book啦。

登陸火星    發表於 23-4-11 10:11

禁止訪問

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

wcandtt 發表於 23-4-10 23:38
系統失靈,我入咗兩次,信用卡扣咗我錢,但個System冇出到話我已經付款,我聽日都唔知去唔去到。

啱啱打咗 ...

又去~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

複式洋房

啱啱打咗 ...

咁你有沒收到email確認?

水晶宮

大力大力 發表於 23-4-11 07:58
又去~

又要陪人開戶口開電話卡,如果唔係Sok朋友,真係唔會去。

goldpiglet    發表於 23-4-11 08:06

水晶宮

cluo79 發表於 23-4-11 08:01
咁你有沒收到email確認?

就係冇,但係我個Credit卡扣咗$

水晶宮

我都唔知,而家揸唔揸車去好

複式洋房

wcandtt 發表於 23-4-11 08:04
就係冇,但係我個Credit卡扣咗$

水晶宮

啱啱收到香園圍停車場電話,佢哋話個System仲搶修緊,已經mark低咗車牌,叫我照去。

我又出發啦,今次要買麵包同埋枱牛奶同埋酸奶

子爵府

啱啱打咗 ...

JM,

你成日經香園圍去大陸嘅? 也許我地在那處遇過喎! 我就無揸車..我搭B7

多謝你成日提醒下這兒的網友, 資料很有用.

我都是經你提供資訊, 去蓮塘中銀開戶, 我已經帶過3 組人去過了.

子爵府

...

嘩 ! 累計有無10 次呀?

水晶宮

peru 發表於 23-4-11 08:22
JM,

你成日經香園圍去大陸嘅? 也許我地在那處遇過喎! 我就無揸車..我搭B7

我每次都會經蓮塘口岸過關,有一次俾我老公叫我試吓去羅湖,真係好多人好迫!

好多謝你欣賞我提供嘅資料,有時我介紹一啲大陸嘅好嘢比朋友,佢第一句就叫我唔好喺網上講

開戶口真係好朋友先至同佢開,真係好嘥時間,我開到啲人都認得我。

水晶宮

peru 發表於 23-4-11 08:24
嘩 ! 累計有無10 次呀?

真係有10次,今日係第11次

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

...

深圳要頒個、推廣大使給妳~

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

wcandtt 發表於 23-4-11 08:34
我每次都會經蓮塘口岸過關,有一次俾我老公叫我試吓去羅湖,真係好多人好迫!

妳都好多好朋友~

買基金真係好傷

子爵府

wcandtt 發表於 23-4-11 08:34
我每次都會經蓮塘口岸過關,我開到啲人都認得我

你指蓮塘口岸的中銀銀行職員都認得你?

我8 號陪朋友開完, 我尋日寄左張 Thank you card 比佢地. 為他們打打氣, 鼓勵下, 嘉許下他們.

那位識識地廣東話男後生仔在8 號被一位阿伯大聲責罵, 話佢好不一直站於身旁協助...我見他一臉委屈.

水晶宮

大力大力 發表於 23-4-11 08:41
深圳要頒個、推廣大使給妳~

其實係我呢啲鄉下婆,去到國內見識,要多謝國家比我去增廣見聞。

我個女同我上咗去3次,佢已經深深愛上深圳嘅美食,佢話冇上過嚟,真係唔知原來係咁,佢同我講佢覺得香港好落後(佢得19歲)。

佢有天地堂嗰陣時候,成日問我得唔得閒上去。

水晶宮

peru 發表於 23-4-11 08:42
你指蓮塘口岸的中銀銀行職員都認得你?

係呀,因為我連續四個禮拜想去,都係蓮塘口岸開,之後因為太多人我轉移到華強北。

你send thank you卡比佢哋真係好好佢哋真係好辛苦,相信你咁做,真係一個好大嘅鼓勵,佢哋一定會好開心

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆 wcandtt 的帖子

上次你話去華強北開戶﹐星期日我去左﹐超快手。(但個男人禮貌極差﹐女職員就好HELPFUL)。JM既資訊超級好.....我小朋友就去附近個商場打機﹐佢話D機比較新﹐夾公仔超易夾到附近重好多野食添。再係華強北買左堆電話殼

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

wendyaupooh 發表於 23-4-11 08:59
回覆 wcandtt 的帖子

上次你話去華強北開戶﹐星期日我去左﹐超快手。(但個男人禮貌極差﹐女職員就好HELPFU ...

尋日去水圍果頭食野,疫情前果個商場有夾公仔機,尋日去摺晒,原來華強北都有 可以下次去
放下自在

首頁

尾頁

跳至