跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

好開心能夠同Mika參加第二年既生日會雖然今年既人數及場地不及上年一歲生日會咁大型,但我覺得籌辦媽咪花咗好多心思去決定租呢個Playtown,令到兩歲bb自由伸展活動佢地既小肌肉同大肌肉而我亦有幸今年在港參加呢次生日會!
今日再見面,真係個個BB都唔同晒,上年仲要飲奶,但係今年巳經自己拎野食,真係好可愛,我誠心祝福各位豬B身體健康,活潑可愛!
在此請讓我同家人再一次多謝籌辦2歲生日會既媽咪

大宅

我都要在此多謝籌辦今次2歲生日會既媽咪!
亞女玩得好開心呢

子爵府

多謝各位籌辦媽咪
祝各位BB身體健康 生日快樂

大宅

原帖由 小二黃 於 09-6-14 22:31 發表
好開心能夠同Mika參加第二年既生日會雖然今年既人數及場地不及上年一歲生日會咁大型,但我覺得籌辦媽咪花咗好多心思去決定租呢個Playtown,令到兩歲bb自由伸展活動佢地既小肌肉同大肌肉:excited ...

大宅

點解我d message睇唔到既?

再講一次多謝晒!

大宅

多謝晒你地冒住生命既危險(豬流感)都出席呢個party

大宅

我地都玩得好開心! 簡單既野食、勁多既滑梯、靚靚既蛋糕 ,已經令小朋友好興奮!麻煩曬主辦媽咪s。
http://hk.myblog.yahoo.com/deng-ton

大宅

醒目開學勳章

多謝咁多位媽咪搞手..... 阿女玩到不知幾倦. 上車6pm既訓, 訓到7:30pm, 尋晚12點訓, 訓到今朝10:30am..
好開心....都未見過阿女玩到咁興奮, 又叫又jump.

thanks for all of your arrangments.

大宅

醒目開學勳章

你係咪好高又大肚個位好媽咪呀?? 唔知有冇搞錯呢??
我見到有2個媽咪大梗肚喎....

原帖由 小二黃 於 09-6-14 22:31 發表
好開心能夠同Mika參加第二年既生日會雖然今年既人數及場地不及上年一歲生日會咁大型,但我覺得籌辦媽咪花咗好多心思去決定租呢個Playtown,令到兩歲bb自由伸展活動佢地既小肌肉同大肌肉:excited ...

大宅

高而又大肚嗰個應該係小二黃,因為矮嗰個唔係,係我.
Anyway, 真係好多謝所有攪手媽媽, PlayTown 真係一個好合適嘅地方,阿囡勁勁勁開心. Thanks!

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

係呀, 真的要多謝籌辦媽咪, 多謝妳們的附出,

1)
banner 好靚,
2)
個生日蛋糕很靚, 好食
3)
雖然食物不是太多選擇, 但味道不錯, 不太咸, 細仔及大仔食到唔停口.
4)
, 我冇想像過有這樣多sponsor gift, 相信妳們花了很多時間,唇舌,集合及運輸.

所以真的要再次多謝妳們. 及為妳們鼓掌!

但大家傾談時間實在太小, 因要照顧小朋友, 但我上班時間又太忙,
不如約一晚ladies night 大家交換心得, 聯誼下啦.

l
我都是0304月媽咪會 (大仔), 6年來都有與她們參與一年一次仔仔生日派對, 而同這班媽咪 (約十多個) 都距幾個月有ladies night 活動, 大家時常傾到不願分散. 哈哈!

大宅

原帖由 babydoris 於 09-6-15 13:14 發表

1)
banner 好靚,
2)
個生日蛋糕很靚, 好食
3)
雖然食物不是太多選擇, 但味道不錯, 不太咸, 細仔及大仔食到唔停口.
4)
嘩, 我冇想像過有這 ...

贊成!!

男爵府

Thank you very much for 籌辦2歲生日會既媽咪. Very happy:D

大宅

醒目開學勳章

我同bb上年同今年都無時間join生日會,希望出年都會攪生日會啦,我地一定參加~~

大宅

我都要多謝籌辦2歲生日會既媽咪, 食物, 找SPONSOR, 分送禮品等工作都得到妳地付出時間及勞力, 向妳地鼓掌!

在上次1歲生日會見到的BB現在都變化好大, 肥左, 高左, 瘦左, 跳來跳去無時停, mami/daddy就不斷在後面追趕,每個都玩得好開心. 有機會ladies night 都好, mami可以溝通下.
再次多謝攪手的mami.

別墅

Thanks to the mommies who organized this party. Katrina had such a great time yesterday. Thanks again!

大宅

原帖由 babellt 於 09-6-15 12:03 發表
你係咪好高又大肚個位好媽咪呀?? 唔知有冇搞錯呢??
我見到有2個媽咪大梗肚喎....

係呀,我第二個BB會做0910牛B,不過依家巳經好驚要挨兩件,工人請咗兩個幾月都未請到,好鬼煩!

大宅

原帖由 babydoris 於 09-6-15 13:14 發表

1)
banner 好靚,
2)
個生日蛋糕很靚, 好食
3)
4)

十分贊成你所講,

大宅

1)
banner 好靚,
2)
個生日蛋糕很靚, 好食
3)
4)

十分贊成你所講,

別墅

我都想多謝籌辦2歲生日會既媽咪, such as viana, peggy, bloody...希望下次多d時間認識你地. 我個b今次是第一次在playtown玩, 玩左前後共3粒鐘, 我同老公第二日散晒lor.

首頁

尾頁

跳至