自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

韓版吸引好多!

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ente ... 0617_00862_001.html

人氣男團MIRROR成員Anson Lo及Edan日前(15日)凌晨於香港機場拍攝劇集《社內相親》,約1點45分,AL由經理人花姐陪同下現身機場,不過現場仍有數十位「神徒(AL粉絲暱稱)」現身力撐,一見偶像即發出歡呼聲,並一直圍住AL欲送偶像步入機場通道,直至花姐呼叫一句「唔好再行喇」才停止,而AL及花姐等則繼續步入VIP房並逗留數分鐘後才現身正式拍攝場地。

見AL先拍攝心不在焉先後撞倒美女及肥美人手中咖啡場面,又同飾演佢秘書嘅Edan大演對手戲。不過AL拍攝多個鏡頭後,就見佢用手扇風,現場似乎十分悶焗,之後其助手亦遞上電風扇及補妝等。不過為求完美,該鏡頭亦拍攝近10次,有指AL係受肥美人表現未如理想而多次NG,但AL保持專業,繼續保持劇中嘅嚴肅樣。

而Edan則在凌晨兩點20分左右到場,亦獲多位「爵屎(Edan粉絲暱稱)」現身支持。佢一到場先等埋位,不過就被發現似係拎出電話打機,又行近AL有講有笑,最後更變同花姐三人圍爐吹水,更氹得AL多次大笑,氣氛相當融洽。

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

安孝燮咁型,點比呀!

公爵府

2024年龍年勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

mickeyeva 發表於 23-6-17 16:36
韓版吸引好多!

睇近韓版,睇左一半左右,暫時都好睇

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

無興趣, 同安相差幾萬條街, 點比?

[img=500,400][/img]

珍珠宮

身高顏值差幾十條街, 點睇呀

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

完全唔係果個level 女角都正好多

珍珠宮

回覆樓主:

omg 爭太遠

珊瑚宮

唔係啩

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

我會睇。

伯爵府

回覆樓主:

見到陣容已經想爆粗

公爵府

回覆樓主:

話説依期做咩mytvsuper 賣廣告就係佢,要等到有得飛先得,真係唔靚仔

男爵府

回覆樓主:

唔會睇
影衰韓劇
我要Jeffrey 拍

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 畀面勳章

無興趣睇港版

男爵府

咁膠樣好趕客
attach1/tmp/phpKK3FoX

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

相差太遠

韓版男女主正好多好多...

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

mickeyeva 發表於 23-6-17 16:36
韓版吸引好多!

知道邊個做男一之後, 我心裡面講左句粗口.

唔係針對果個台, 如果係Jeffrey做可能我會有興趣!

伯爵府

牛年勳章

又係佢地兩個。
悶唔悶

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章

0興趣

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

韓版我都覺得一般, 港版更加唔會睇, 淨係秘書都輸n條街

珊瑚宮

回覆樓主:

個樣膠到咁, 邊有興趣睇呀

首頁
12345...7

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊