自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

28吋Delsey 行李喼,買咗10年一切正常,疫情後旅行2次都用到,係喼轆表皮甩咗,推冇咁順同埋嘈。如換轆要$ 450(唔會自己換),但擔心喼身唔知頂到幾耐?定係換新喼算?謝謝意見

大宅

cat28b 發表於 23-9-23 08:18
28吋Delsey 行李喼,買咗10年一切正常,疫情後旅行2次都用到,係喼轆表皮甩咗,推冇咁順同埋嘈。如換轆要$ ...

$450 係換哂四個糙轆?

男爵府

回覆 DOCTORGG 的帖子

喺呀,網上報價$ 450

更換全部4個孖轆(不包底座)

男爵府

回覆樓主:

朋友自己淘寶換轆,handle。不如你try try.
影相比客服,佢會同你講換乜,點做。

翡翠宮

回覆樓主:

去深圳換平好多,順便掃貨

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

換新喼

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

如果450咁貴,我會買新,如果淘轆自己換倒,就继續用,環保D

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

自已換成本$60、早兩個月阿仔換了三个大喼、推得好爽、新的一様、有兩個用了十幾年~

自己換過一次以後便識、好簡單~

.
attach0/tmp/php9TsT8K
attach1/tmp/php8dcttb
attach2/tmp/phprrt7NB
attach3/tmp/phpE4wQ81
attach4/tmp/phprpmGts
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主:

450不如買過個新

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

28吋Delsey 行李喼,買咗10年一切正常,疫情後旅行2次都用到,係喼轆表皮甩咗,推冇咁順同埋嘈。如換轆要$ ...

自己換也要$45O?
不要從別人的嘴裡去認識我

公爵府

2024年龍年勳章

換新

珍珠宮

視乎你對依個篋嘅感情有幾深厚, $450去自己換四個轆都唔算太貴可以考慮。

大宅

我個喼又係呢個牌子,早排都係淘寶自己换左D轆,幾十元咋,因為我係換轆(圓形部分only),拆中間粒鑼絲就换到架啦!

公爵府

2024年龍年勳章

一個女人自己換其實並不簡單
DIY 自己换行李箱的轮子教程 | Luggage Wheel Replacement | Tutorial | 容易吗? - YouTube

你搵到成舊嘢咁換就易

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我好後悔掉了之前個Samsonite, 内櫳大d, 好裝d, 宜家d新喼無咁好用

珍珠宮

回覆樓主:

買過新,這牌子,之前永安有得換購,不過完咗,豐澤亦見過有這牌子,唔同分店唔同牌子,約899元30吋,可以去睇吓先

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

cat28b 發表於 23-9-23 08:22
回覆 DOCTORGG 的帖子

喺呀,網上報價$ 450更換全部4個孖轆(不包底座)

我自己拎去荃灣換,的士過海去,整完巴士返都唔使咁貴

男爵府

回覆 Anpanmama 的帖子

請問荃灣邊度可以換?有冇網址或電話?謝謝

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

凌陵綾 發表於 23-9-23 08:52
一個女人自己換其實並不簡單
DIY 自己换行李箱的轮子教程 | Luggage Wheel Replacement | Tutorial | 容易 ...

上淘寶客服、你影相畀佢睇佢、會教你點做~

stagea    發表於 23-9-29 11:22
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

侯爵府

2024年龍年勳章

Delsey好好用,買過新既幾錢?
如果唔貴買新好過

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊