自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

想問問大家去大阪環球影城係咪買門票入去排隊就可以玩遊戲,快証一定要買嗎?我想聽下你地經驗參考下

瑪瑙宮

大廚勳章

amonkeycarol 發表於 23-9-23 10:20
想問問大家去大阪環球影城係咪買門票入去排隊就可以玩遊戲,快証一定要買嗎?我想聽下你地經驗參考下
...

最重要你玩唔玩Mario?

嗰一part係一定要有入場券先至入得。。。一係你就晨雞咁早沖埋去應該未洗攞籌。。。之後就要抽整理券。。。可能抽倒你夜晚黑㗎或者冇飛

其他嗰啲就行埋去肯排隊就得
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

男爵府

回覆樓主:

我有買快証,唔想排隊,我六月中去的,好多人,好彩買左快証,唔係每個遊戲起碼一個鐘頭以上....唔清楚而家多唔多人啦

大宅

seaheart88 發表於 23-9-23 10:21
最重要你玩唔玩Mario?

嗰一part係一定要有入場券先至入得。。。一係你就晨雞咁早沖埋去應該未洗攞籌。。 ...

我會玩Mario,因為我未去過環球影城,以為同廸士尼差不多,點知上網一睇價錢,原來有甘多門票玩法,睇左都唔知點買好(emoji)

瑪瑙宮

大廚勳章

amonkeycarol 發表於 23-9-23 10:33
我會玩Mario,因為我未去過環球影城,以為同廸士尼差不多,點知上網一睇價錢,原來有甘多門票玩法,睇左都 ...

你幾時去?
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

大宅

seaheart88 發表於 23-9-23 10:34
你幾時去?

21/12 to 26/12是但一日,未揀定邊日,有冇建議?

瑪瑙宮

大廚勳章

amonkeycarol 發表於 23-9-23 10:35
21/12 to 26/12是但一日,未揀定邊日,有冇建議?

22,23好去(但係嗰兩日又係星期六日)。雖然聖誕節日本不是假期。。。但打後幾日應該更多遊客。。當然現在日日都多人。。。或者你看下你的時段是abcde 日子票也會影響價格

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我6月去過全部買fast pass ,吾想浪費時間排隊,用金錢換時間

侯爵府

amonkeycarol 發表於 23-9-23 10:35

D人話fast pass都唔係你想買就一定買到,所以朋友係先買fast pass ,cfm 佢去個日有,佢先買門票,如果冇快票,情願唔入去,排隊排到天荒地老

瑪瑙宮

大廚勳章

tung0409 發表於 23-9-23 10:48
D人話fast pass都唔係你想買就一定買到,所以朋友係先買fast pass ,cfm 佢去個日有,佢先買門票,如果冇 ...

準時應該一定買到嘅。。。不過如果你唔買官網購買時間就未必係你揀嗰啲。。但係如果要官網購買有可能用10張信用卡都俾唔到錢要撞彩
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

侯爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

暑假去,無買Fast pass,全部game玩哂,我等開門入Mario的

大宅

焯男bb 發表於 23-9-23 10:52
暑假去,無買Fast pass,全部game玩哂,我等開門入Mario的

即係你比門票,四百幾/人就可以玩晒?

侯爵府

CassandraYoung 發表於 23-9-23 10:32
我有買快証,唔想排隊,我六月中去的,好多人,好彩買左快証,唔係每個遊戲起碼一個鐘頭以上....唔清楚而家 ...

幾多錢?

瑪瑙宮

大廚勳章

amonkeycarol 發表於 23-9-23 11:00

早起,肯排。。係無問題。。之後又可以再抽多一次Mario。。仲可以影下夜景
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

伯爵府

tung0409 發表於 23-9-23 10:48
D人話fast pass都唔係你想買就一定買到,所以朋友係先買fast pass ,cfm 佢去個日有,佢先買門票,如果冇 ...

係 FP係好難買
仲有唔同組合嘅FP
所以好多人會cfm有FP先再買門票

伯爵府

amonkeycarol 發表於 23-9-23 10:20
...

9月14去,所有遊戲都要排大概60到125分鐘。不過我哋買3小時vip。9點半入園7點前離開,我老公玩到9樣嘢,我玩咗5項。無vip或者fp,應該玩完一個都唔會有心機再排。基本上排兩小時玩兩分鐘。

買fp記住睇清楚包咩項目。要留意有啲已經停用。唔知你幾時去但例如蜘蛛俠,就嚟暫停開放,咁fp佢畀咩項目代替,適唔適合你就要自己睇清楚。遊戲項目嘅運行日子喺官網都有講的。

要玩得盡,一定要睇攻略。上網搵吓好多的。話唔好玩的,都係直接行入去無做好功課。因為根本玩唔到任何嘢就好似好嘥錢咁。

同埋預咗一啲都唔平。我買VIP另外2萬yen再加入場票差唔多9000yen。記住要捕捉fp或vip開賣日子!

ChloeBiluku_FB    發表於 23-9-23 23:50

男爵府

減齡達人勳章

月頭岩岩去完,做左好多功課。
成個12月尾應該好多人,如果一家大細,建議買VIP 性價比高過Fast pass,不過佢比FP 仲難買。
如果只係2個大人,排single 同FP 一樣咁快,唔洗買。

珍珠宮

ganbare 發表於 23-9-23 10:43
我6月去過全部買fast pass ,吾想浪費時間排隊,用金錢換時間

侯爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

amonkeycarol 發表於 23-9-23 11:00

我去嗰時係E票,唔係四百幾,同埋我住環球酒店,早起等開門方便好多

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 笑得好勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

有冇網頁可以預測人流?日本迪士尼有網站可以預測,都準

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊