自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 笑得好勳章

吳浩康(Deep)自從離開英皇娛樂舊公司後,一直連打幾分工賺錢養家,就連地盤工都做埋,肩負起一家之主的責任。Deep近日亦有新搞作,就係化身「星級嘉賓」帶團遊泰國,真係為兩餐乜都肯制。

Deep在社交平台分享一張宣傳海報,該海報大大隻字印有「吳浩康唱遊泰國真『Deep』潮玩五天團」,將於4月26日出發;而該旅行社的網上平台寫道,指Deep對泰國情有獨鍾,所以他會化身星級嘉賓帶團,帶團友遊遍曼谷必玩好去處,而旅程期間,Deep仲會跟團友同樂,除了會在車上jam歌,又會玩泰式busking及farewell唱K派對等,娛樂節目十分豐富。

而這個5天團只需5,888起,便可以獲得Deep全程貼身陪玩,相信會吸引不少粉絲參加。Deep接受東網訪問時亦大為興奮,他表示:「今次係我第一次做呢類型合作,自己都好期待,我都係其中一個嘉賓團友同大家一齊玩,希望大家到時玩得開心,同埋去到當地會有專業領隊同導遊帶大家。」

不過這次帶團,地盤工作和教唱歌豈不是要暫停?Deep表示:「我自己一早調動咗啲時間,安排咗自己嗰幾日唔返工,所以又唔算係請假,夾好啲時間囉!」至於今次酬勞是否很滿意?Deep說:「對於依家所有合作都好開心,酬勞一定係滿意先接啦,不過幾多就唔多講喇!」

attach1_sign/tmp/phpuaJgw5

attach2/tmp/phpLUND6J

attach3/tmp/phposQvHo

attach4/tmp/php9EHTi3

attach5/tmp/phpYD0FUH

attach6/tmp/phpDP2Jwm

attach7/tmp/phpgpT380

複式洋房

欣賞佢

公爵府

虎到金來勳章

我都想join, 但呢間airline我又有少少擔心. 因未坐過.

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

根本一直幫自己做宣傳,目的接多啲工作

fatchu@home    發表於 24-2-2 16:25

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 笑得好勳章

十一哥 發表於 24-2-1 11:10
我都想join, 但呢間airline我又有少少擔心. 因未坐過.

間旅行社都未聽過

侯爵府

牛年勳章

蜜蜂糖 發表於 24-2-1 11:11

如果係又如何?KOL youtuber都係同經營自己品牌咁要宣傳自己,無問題喎

十一哥    發表於 24-2-1 13:31
hkgra    發表於 24-2-1 12:09

翡翠宮

踏實

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

蜜蜂糖 發表於 24-2-1 11:11

其實每個人都係sell緊自己架啦,就算醫生都係sell緊自己嘅專業,但用乜嘢方法唔令人討厭先至係高手。

子爵府

畀面勳章

糯米米糍 發表於 24-2-1 11:14
如果係又如何?KOL youtuber都係同經營自己品牌咁要宣傳自己,無問題喎

X2

侯爵府

環保接龍勳章

有Steve呢個大食懶對比,
Deep真係有担帶好多
睇個佢訪問.
佢話努力工作, 唔問人借錢.
係唔想第2時個仔知道,
佢既奶粉錢係借返嚟.

大宅

2024年龍年勳章

回覆樓主:

正呀!

fans 有福啊!

珍珠宮

2024年龍年勳章

麟媽媽 發表於 24-2-1 11:16
其實每個人都係sell緊自己架啦,就算醫生都係sell緊自己嘅專業,但用乜嘢方法唔令人討厭先至係高手。
...

有料醫生唔需要sell自己有專業,但佢做地盤做到咁高調,一早知佢,醉翁之意不在酒,佢真係生性當然好,但唔覺得佢係其他人所講咁好,可能jm唔知佢啲威水事。
bk jm 呻佢哋男友老公啲衰野,10樣有9樣佢發生過,對佢人品到現在都不能改觀

侯爵府

加油好正面

子爵府

麟媽媽 發表於 24-2-1 11:16
...

認同,每個人每天都在sell自己。我地年代由in幼稚園起開始,工作,拍拖.......

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

大聲公 發表於 24-2-1 10:58
吳浩康(Deep)自從離開英皇娛樂舊公司後,一直連打幾分工賺錢養家,就連地盤工都做埋,肩負起一家之主的責 ...

fans肯定會join,唔貴

水晶宮

就算真係以前做錯,老婆又娶咗,仔又生咗,都要養㗎係咪?
點都好過左借右借,借咗又唔還先係最様衰
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

珍珠宮

蜜蜂糖 發表於 24-2-1 11:44
有料醫生唔需要sell自己有專業,但佢做地盤做到咁高調,一早知佢,醉翁之意不在酒,佢真係生性當然好,但 ...

你好似識佢咁

珍珠宮

最緊要有承擔,揾錢養家

子爵府

蜜蜂糖 發表於 24-2-1 11:44
有料醫生唔需要sell自己有專業,但佢做地盤做到咁高調,一早知佢,醉翁之意不在酒,佢真係生性當然好,但 ...

都市閑情日日都有中醫西醫上去喎,咁算唔算宣傳?

朱慧敏老公係心臟科醫生,都係阿Bob咁啱大力推介,我先知有呢個人,養和係好多醫生,咁你唔睇呢科你就唔會識佢㗎啦! 陳醫生而家都成日陪住個老婆開live,宣傳醫學常識,咁又算唔算係自我宣傳?佢唔行出嚟,我唔會知佢老公叫咩名,係心臟科醫生囉,咁你又點樣批評佢?

吳先生又唔係你老公,佢又唔係偷又唔係搶,而且佢未至於去到對公眾有好有影響力嘅人,佢做乜都係只係娛樂事業嘅一部份,除非你同佢有過去,咬住佢唔放,有乜為?

子爵府

onlam2005 發表於 24-2-1 11:16
有Steve呢個大食懶對比,
Deep真係有担帶好多
睇個佢訪問.

同埋人地公司/品牌要搵合作對象,都搵個形象正面嘅藝人/KOL 啦

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊