自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

請問有無會員試過 (韓綉美)做飄眉/霧眉?我見佢廣告話 $950全包,仲送半年補色。 最多 + $250買多支 (鎖色修復液)。會唔會呃人嘅呢?

最緊要佢哋d 眉師手勢得唔得,有想去整下嘅衝動,但驚整得唔好。

大宅

大少拉 發表於 24-3-8 20:13
請問有無會員試過 (韓綉美)做飄眉/霧眉?我見佢廣告話 $950全包,仲送半年補色。 最多 + $250買多支 ( ...

留名

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

請問有無會員試過 (韓綉美)做飄眉/霧眉?我見佢廣告話 $950全包,仲送半年補色。 最多 + $250買多支 ( ...

up
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

侯爵府

老闆好似是tvb一個男藝員

翡翠宮

海之風 發表於 24-3-8 21:01

真? 但我想知有無人整過,好唔好手勢。

大宅

回覆樓主:

我2年幾前整過,係派第一次消費券時整

真係$950可走人

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

見好多藝員做左!

翡翠宮

~Exit~ 發表於 24-3-8 22:21
我2年幾前整過,係派第一次消費券時整

真係$950可走人

請問做得好唔好?眉色會唔會變色㗎。 又會唔會變做王小虎?我最驚呢點………………

唔好意思,咁多嘢問。

翡翠宮

Gorgor0612 發表於 24-3-8 22:22
見好多藝員做左!

係啦。 但佢哋當賣廣告。 但上網真係好少人講佢哋。唔知點解。

大宅

佢有幾種眉選擇,普通既980落樓,我上年去做左1600的,老實講,幫我做果個手勢麻麻,條眉設計得唔靚,高低眉,同埋甩色快。我有免費一次補色都無去做!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

我係靚女 發表於 24-3-8 23:46
佢有幾種眉選擇,普通既980落樓,我上年去做左1600的,老實講,幫我做果個手勢麻麻,條眉設計得唔靚,高低 ...

吓! 咁大鑊

翡翠宮

我係靚女 發表於 24-3-8 23:46
佢有幾種眉選擇,普通既980落樓,我上年去做左1600的,老實講,幫我做果個手勢麻麻,條眉設計得唔靚,高低 ...

噢!我仲book咗期添

死啦,去定唔去好。

但980? 佢寫住950。做嘜上到去又多30……

侯爵府

複式洋房

回覆樓主:

我覺得ok, 埋單真係1000內,會再去。我自己keep到一年多先甩甩地,無去補色,可能我代謝慢,因朋友同我一齊去做,佢半年甩。

翡翠宮

dotdotdotdot 發表於 24-3-9 02:13
我覺得ok, 埋單真係1000內,會再去。我自己keep到一年多先甩甩地,無去補色,可能我代謝慢,因朋友同我一齊 ...

我都啱啱做咗,我飄+霧。 我要睇多幾日先可下定論

侯爵府

愛回家Rebecca 同佢老公開

大宅

減齡達人勳章

大少拉 發表於 24-3-9 17:08
我都啱啱做咗,我飄+霧。 我要睇多幾日先可下定論

請問飄+霧幾錢?

伯爵府

做過~
好似係要你本身冇做過眉先係950,如你本身做過眉…系要另加$ (話要特登邦你配色冚眉、又話你條眉難搞… ),要另加$. 你要問清楚和講清楚你條眉的情況。

大宅

大少拉 發表於 24-3-9 00:07
噢!我仲book咗期添

死啦,去定唔去好。

我記錯左,係950,不過我係加左600做左絲霧眉。每個技師手勢唔同!咁啱我果個唔得(emoji)

翡翠宮

127985 發表於 24-3-9 20:02
請問飄+霧幾錢?

$950 + $250 + $600

本身飄或霧 + 修復液 + 霧或飄

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊