自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

當時《東張西望》主持魏柏豪和何伯坐做單獨訪問時問,為何當年會與細女開設聯名戶口,何伯答:「本身聯名戶口俾個細女繼承...」, 主持尚還未作反應, 在鏡頭後的「新何太」已立即激動地插嘴說:「係『處理』得到,你唔好講『承繼』,唔係佢『承繼』呀嘛,你用詞用好啲,好唔好?」,語氣甚重像在訓示,與在鏡頭前小鳥依人的形象完全不同。

何伯只能十分尷尬地回應:「好,得喇得喇!」 主持魏柏豪也即被嚇得不敢再追問,不少網民都指「新何太」在鏡頭後「完全露出狐狸尾巴」。

https://topick.hket.com/article/3755517/%E6%9D%B1%E5%BC%B5%E8%A5%BF%E6%9C%9B%E4%B8%A8%E3%80%8C%E6%96%B0%E4%BD%95%E5%A4%AA%E3%80%8D%E9%8F%A1%E9%A0%AD%E5%BE%8C%E5%8D%B3%E8%AE%8A%E8%87%89%E3%80%80%E4%BD%95%E4%BC%AF%E8%A2%AB%E8%80%81%E5%A9%86%E8%A8%93%E7%A4%BA%E5%B0%8F%E5%BF%83%E7%94%A8%E8%A9%9E%E6%84%9F%E5%B0%B7%E5%B0%AC?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1A13_89S5G4shmc9oV38h4zntI4CDftatDtV1SeI6fXGeh-vEXg_pMX5Q_aem_AYj5_vK_tverv5fesOUiyDN_jjZZj9Vl_VCQpHeGPDgKRcGsSemTrtaEK_USoA1XWJ_gFVNhoDMPGUdAJxI7gEAU#&gid=1&pid=VS--myTVSUPER-28583278_39__1024_600.jpg

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都睇到呢幕,大媽衝口露底了

WSYSC    發表於 24-5-8 11:57

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

珍珠宮

東張播埋出黎就好喇

WSYSC    發表於 24-5-8 11:58

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

唔係細路 發表於 24-5-7 21:04
當時《東張西望》主持魏柏豪和何伯坐做單獨訪問時問,為何當年會與細女開設聯名戶口,何伯答:「本身聯名戶 ...

攞架嚟刁

珍珠宮

好緊張枉….

大宅

2024年龍年勳章 2024勳章

擺明好緊張舊錢啦

複式洋房

呢個世界真係咩人都有

珍珠宮

honeyBB 發表於 24-5-7 21:12
我都睇到呢幕,大媽衝口露底了
求片

呢d 呀姐為錢, 就預左

但呀伯又點解活受罪都亦來順受?

珍珠宮

唔係細路 發表於 24-5-7 21:04
當時《東張西望》主持魏柏豪和何伯坐做單獨訪問時問,為何當年會與細女開設聯名戶口,何伯答:「本身聯名戶 ...

阿新何太,而家講咩都無用。
啲錢已經由啲仔女保管中,唔駛佢操心
諗吓聽日煲咩湯好過啦

伯爵府

阿伯後生循規道矩,可能都係好少同女人交手的經驗。遇著隻又貪又重機心嘅惡雞,可能用發生咗關係來要脅阿伯聽曬佢話。攞錢、同仔女反面、上東張、屈銀行搞錯程序,統統都可能係強迫阿伯做。

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

敬亭綠雪 發表於 24-5-7 21:27
擺明好緊張舊錢啦

梗係緊張舊錢,家下煲湯料都蝕埋,得幾十萬手飾比啲姐妹笑到面黃,以為阿伯可以用到啲錢,點知聯名單簽,如意算盤打錯哂,一早唔好表現太進取,應該徐徐圖之

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

成日爭住講,驚呀伯太誠實講錯野,見到個死肥大陸女人就憎!個副貪財咀臉浮晒上面

珍珠宮

虎到金來勳章

loved 發表於 24-5-7 21:19
東張播埋出黎就好喇

有播呀

公爵府

明年今日何太冇趕何生走就maybe係真愛

男爵府

黃二少奶 發表於 24-5-7 21:41
梗係緊張舊錢,家下煲湯料都蝕埋,得幾十萬手飾比啲姐妹笑到面黃,以為阿伯可以用到啲錢,點知聯名單簽, ...

唔好睇少幾廿萬,對好多老人家黎講好多錢

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔係細路 發表於 24-5-7 22:31
唔好睇少幾廿萬,對好多老人家黎講好多錢

原本4百幾萬,點知家下見財化水

男爵府

2024年龍年勳章

露曬底!

子爵府

sjnl43 發表於 24-5-7 21:29
求片

呢d 呀姐為錢, 就預左

因為有女人日日煲湯煮飯俾佢呀伯都知一定要比錢佢先可以留住個貪心婆啦呀伯都好慘寂寞冇人陪佢

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊