自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

佢真係好正

https://youtu.be/RwZIJzagPRQ?si=979RIB8vnHNCoqsB
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珊瑚宮

回覆樓主:

Do姐當時仲有d taste,起碼真係靚仔, 小鮮肉。
之後轉食豬腩肉, 夠肥膩

公爵府

牛年勳章

cbeyond 發表於 24-5-13 13:08
Do姐當時仲有d taste,起碼真係靚仔, 小鮮肉。
之後轉食豬腩肉, 夠肥膩

政治取態係會令到人失去理智

子爵府

esmehouse 發表於 24-5-13 13:04
佢真係好正

https://youtu.be/RwZIJzagPRQ?si=979RIB8vnHNCoqsB

都好大機會變咗心,又唔見佢去睇concert,應該提都唔敢提

珊瑚宮

fayefa 發表於 24-5-13 13:12
都好大機會變咗心,又唔見佢去睇concert,應該提都唔敢提

其實咪仲好, do姐 taste每況越下, 唔俾佢鐘意反而係好事

子爵府

cbeyond 發表於 24-5-13 13:14
其實咪仲好, do姐 taste每況越下, 唔俾佢鐘意反而係好事

花甲之年仲幻想身心年青,品味?唔要啦

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

fayefa 發表於 24-5-13 13:12
所以你話媒體幾恐怖呀,佢自己都做電台節目,19 年之前佢都有請 Jackson 上節目,現在請來請去都係啲黃人
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

回覆樓主:

Jackson幾識講野,有綜藝感。

別墅

複式洋房

佢係幾有吸引力,Do姐勁中意佢

寶石宮

呢個訪問都好正

https://youtu.be/6L1FEzy09ws?si=4ETKvLdqmFnwuF3P

男爵府

我都放棄咗Do姐,而家嘅Do 姐冇咗大台光環即刻冇晒光芒,追肥薑品味都冇埋

子爵府

2024年龍年勳章

esmehouse 發表於 24-5-13 13:04
佢真係好正

第一次睇,真係好靚仔

子爵府

esmehouse 發表於 24-5-13 15:25
呢個訪問都好正

https://youtu.be/6L1FEzy09ws?si=4ETKvLdqmFnwuF3P

佢話Do姐暗戀咗第二個

寶石宮

miyukib 發表於 24-5-13 15:44
佢話Do姐暗戀咗第二個
係,呢度我睇咗都笑 Do 姐唔鍾意 Jackson 仲好,Do 姐現在太 bad taste

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

esmehouse 發表於 24-5-13 15:25
呢個訪問都好正

佢好可愛
放下自在

子爵府

esmehouse 發表於 24-5-13 15:49
係,呢度我睇咗都笑 Do 姐唔鍾意 Jackson 仲好,Do 姐現在太 bad taste
...

係囉
仲講咩唯一吖

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

jackson醒目仔黎, 係因為分顏色先至佢唔黎hk

寶石宮

cattz288 發表於 24-5-13 15:51
佢好可愛
佢講巴斯光年都好搞笑

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

miyukib 發表於 24-5-13 15:44
佢話Do姐暗戀咗第二個

佢唔鍾意Jackson 仲好

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊