烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

果日個仔生日叫左D三文魚,大蝦,漢堡扖......我都係之前係美食節同佢買過嘢食.....留抵左卡片,第一次ORDER都有D擔心,怕D嘢吾新鮮,但原來好OK.......,計落D魚平好多同埋D漢堡好好食,出面未見過有得賣,好厚好JUICY...........正!!

大宅

可唔可以提供多d資料,我有興趣ar~
謝謝!!

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

I want information too, please PM me also!

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 jokklee 於 09-10-23 00:11 發表
果日個仔生日叫左D三文魚,大蝦,漢堡扖......我都係之前係美食節同佢買過嘢食.....留抵左卡片,第一次ORDER都有D擔心,怕D嘢吾新鮮,但原來好OK.......,計落D魚平好多同埋D漢堡好好食,出面未見過有得賣,好厚好JUICY..... ...

PM me the info please!!

大宅

Hi,

Can you PM me !

Tks

原帖由 jokklee 於 09-10-23 00:11 發表
果日個仔生日叫左D三文魚,大蝦,漢堡扖......我都係之前係美食節同佢買過嘢食.....留抵左卡片,第一次ORDER都有D擔心,怕D嘢吾新鮮,但原來好OK.......,計落D魚平好多同埋D漢堡好好食,出面未見過有得賣,好厚好JUICY..... ...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

PLS PM TO ME

大宅

pm me please. thanks!

複式洋房

我要返工司搵個電話.....我過幾日都想同佢買d大螺頭煲湯 ,佢話呢dsize出面買吾到喎..,再買d帶子,同又再同同事share買三文魚.....我晏d搵到比你哋啦.......

子爵府

pm me,thanks!!!

複式洋房

我搵到個電話啦......,我費事逐個pm,不如post個電話出來比大家啦,都係諗住有好嘢同大家share吓.... 66521684李生

男爵府

原帖由 jokklee 於 09-10-23 16:14 發表
我搵到個電話啦......,我費事逐個pm,不如post個電話出來比大家啦,都係諗住有好嘢同大家share吓.... 66521684李生

幾多人的食物?有物野食? how much

大宅

原帖由 jokklee 於 2009-10-23 16:14 發表

請問有無網址可以參考吓呢??thanks

複式洋房

我都係得個電話........,但應該有好多嘢賣,我知就有煙三文,三文魚,帶子,螺頭,大頭蝦, 同埋我知佢重有d腸同肉......佢之前話佢d貨係批比吉x島,同d大公司,我而家同佢order都無出去買,因為真係平d,好多出面重買吾到,我覺得我好似同佢賣緊廣告咁呀.......!!我琴日又order左螺頭同煙三文,星期一送比我,不個之前我記得送貨要$1500,但佢話11月開始$500都得,咁仲好.......吾洗出街食日本嘢都得啦以後!

複式洋房

PM me pls!!!

男爵府

pls. pm me. Tks

大宅

畀面勳章 大廚勳章

間野叫咩名AR?

複式洋房

叫仨鎧呀,....我啱啱星期一同朋友SHARE買4LB幾三文魚柳都係$3XX......,我之前再去吉X島格下價...好師奶 都要大約$120-130一磅,不過要自己切片.....講真我覺得佢D好食D,我又買左D翡翠螺有成十幾廿隻都係$70,因為我之前買過佰幾蚊得十零隻.......個SALES其實都有講佢哋通常係批比HOTEL,日本餐廳,我哋平日街食果D好多都係佢哋D貨,我其實都只係叫過兩三次,我老公都話OK.....,佢話下個月重多D新貨FOR X"MAS嘅,到時再ORDER重話送D SAMPLE比我試....係又吾錯喎!!!!!

禁止訪問

大宅

但無網頁都幾唔方便, 下下要打去問佢, 都不能盡錄la

複式洋房

回覆 1# Anita_Lee 的文章

而家有網頁啦3-hoi.com,啱啱前幾日話我知,不過就簡單D,但我哋平時食嘅都有.....,

首頁

尾頁

跳至