跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

畀面勳章

我下個星期一就去照OSCAR喇..12W3D,唔知照唔照到呢?好心急呀~!!

大宅

Oscar 會照到仔定女ga,不過如果喺公立E院照,就要睇吓E生or姑娘肯唔肯講。
我12w4d喺廣華照,個姑娘主動話我知係仔仔。超好人。

大宅

我下星期四去照呀!
剛星期一去照u/s時醫生幫我照左一陣4D,不過睇到佢腳仔中間一時有野一時無野,都估唔到係仔定女呀!

伯爵府

原帖由 Piggy-Baby 於 10-8-13 12:56 發表
Oscar 會照到仔定女ga,不過如果喺公立E院照,就要睇吓E生or姑娘肯唔肯講。
我12w4d喺廣華照,個姑娘主動話我知係仔仔。超好人。

你咪好囉,我照OSCAR個陣,
醫生話唔會講呀!!
唔知下次返去睇REPORT覆診會唔會講喇...

大宅

我要等16w去c+照果時問e生,政府果d都唔肯講o既,橫掂一個月點都要照一次ga la,但..有排等

別墅

我u/s11w6d C+醫生幫我照4D時只係話係仔的機會大d,可能仲係細佢唔會講得咁肯定,好想快d到26號又可以見到BB,一耐左冇睇醫生就會有d唔實在感覺,希望下次見到BB健健康康又大左啦

男爵府

今日去威院照在oscar, 醫生話應該係B女, 當堂好開心, 因為我已有一個20個月既仔仔啦....

大宅

我都要28/8 去c+先知..但honey 同我都無咩所謂....

大宅

我OSCAR知喇~
9成係女~

大宅

我昨天做Oscar, 應該係B仔. 仲copy咗十張相加一條短片俾我, 好開心.

大宅

畀面勳章

原帖由 maninb 於 10-8-13 13:56 發表
我要等16w去c+照果時問e生,政府果d都唔肯講o既,橫掂一個月點都要照一次ga la,但..有排等

我都想去C+照,但我要返工,一個月最多只可以放半DAY

大宅

昨天照見到疑似古古仔, 可能係仔呀!
11/4 兩個月大了!! 要減肥呀! 6.47kg
11/3 第一次去打針, 心痛死媽媽了! 4.77KG
14/2 很冷的情人節, BB 出院啦! 3.4 KG
11/2 寶貝仔出世啦! 3.45KG

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我都係c+照oscar..
不過e生話暫時未有野凸出黎..
估係囡囡wo..
雖然已經有個6個半月ge囡囡..
不過我又無唔開心..
最緊要健康就ok ga na
不過唔知係唔係oscar照唔到有野就之後都唔會有姑姑呢

大宅

我上星期係c+照醫生話得6成準,佢話我果個應該係女嚟架,其實仔女都好我自己只係想bb身體健康,希望無驚無險就到出世果日就已經心滿意足啦

水晶宮

上次照oscar唔記得問醫生.... 呢個月底去做檢查一定要問醫生睇下照唔照到先得!

別墅

我在12/8去C+照,E生估是囡囡哦,我是無所謂,最緊要健康.

男爵府

我阿be介乎哩個14~15wk, 琴日去c+ 做check-up, 阿be算好合作, 醫生話初步睇就係囡囡, 但佢話唔confirm我住, 因為都仲唔係睇得好清楚, 叫我2個月後check-up時再問佢~ 老公成程係度, 聽完之後話如果係囡就要諗下老豆同個囡有咩可以玩.....~ 我聽到都安慰d啊!! ...因為99果邊好想第一胎係囝囝先lo...唉~

複式洋房

政府唔肯講呀,下星期問c+

複式洋房

我係政府度照OSCAR時佢無講呀, 我都無問... 不過我想聽日去C+照下, 睇下BB而家點, 同埋照下照唔照到仔定女囉... 不過仔女都無所謂, 健康就得啦... 但知道係仔定女易買BB嘢D...

大宅

我照Oscar時, 醫生話應該係仔, 但再三叮囑7成準. C6很懷疑, 因為佢想要女.

不過, 我鍾意仔. 希望準確啦!! haha

首頁
12345...9

尾頁

跳至