網購天地

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

第一次係淘寶買野,用左700蚊買野,買左4kg,搵左彭小姐集運,運費到付75蚊,等左幾日,尋日終於成功收到晒全部貨啦,好開心呢,不過淘寶d童裝既size好似偏大左d,不過總算成功左第一次

子爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

哈! 你會好快上癮~

收到的貨品滿不滿意? post 啲 LINK來睇吓~

複式洋房

哈 而家已經上左癮啦,我買果d全部都係幾十蚊既童裝呀,收到之後發現左同我平時憬mk買果d童裝既料係一樣架...之後我老公就話 平時係mk買果d都唔知係咪呢d黎架,我聽到之後都有d咁既諗法呀,你地平時買咩多架?

http://trade.taobao.com/trade/detail/trade_snap.htm?tradeID=47431177260788

http://item.taobao.com/item.htm?id=7168773294
呢個買左兩條 一條比個仔 一條比個女 但係呢條個實物麻麻地呀...唔係好靚 同張相仲差好遠呢

http://item.taobao.com/item.htm?id=6862710191

http://item.taobao.com/item.htm?id=4482248377
呢條我係fb見到有人賣100蚊呀..

http://item.taobao.com/item.htm?id=6991945993

http://item.taobao.com/item.htm?id=6929176135

其他都係d整指甲果d野,以上既衫d料全部都ok架 係d size大左d^^

侯爵府

勁耶,我岩岩都係第一次拍左2間貨呀,
HAHAHA,全部都係初生BB野黎的,
用用下又唔覺難喎,佢地明天先發貨,
寄去我集運果間野先,暫時仲有3間我未拍,
因為A/C唔夠錢呀><捻住聽朝出去返工經過OK先去買充值卷....HEHE....

複式洋房

起初唔識用我都以為買野好難呀,而家買左第一次之後覺得唔係想像中咁難呀,同埋係ok買增值都好方便呀

原帖由 花花b 於 10-9-19 14:02 發表
勁耶,我岩岩都係第一次拍左2間貨呀,
HAHAHA,全部都係初生BB野黎的,
用用下又唔覺難喎,佢地明天先發貨,
寄去我集運果間野先,暫時仲有3間我未拍,
因為A/C唔夠錢呀> ...

珍珠宮

好媽媽勳章

你地就好啦, 我仲三心兩意緊呀~
我都想快d訂呀, 但成日心思思睇多兩間先, 睇多幾間又好似愈黎愈多野想買mouth: , 真係煩惱ing

男爵府

救命呀 唔識集運呀

複式洋房

hehe 我都係咁架,愈睇愈多野想買,所以睇岩左,唔好諗太多喇,唔係睇下睇下有排都買唔到心頭好呀

原帖由 sumlam 於 10-9-20 01:23 發表
你地就好啦, 我仲三心兩意緊呀~
我都想快d訂呀, 但成日心思思睇多兩間先, 睇多幾間又好似愈黎愈多野想買mouth:mouth:" /> , 真係煩惱ing

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 nikko923 於 10-9-20 01:27 發表
hehe 我都係咁架,愈睇愈多野想買,所以睇岩左,唔好諗太多喇,唔係睇下睇下有排都買唔到心頭好呀

XDXD, 我只係睇左淘寶兩三日, 個購物車儲左二十幾間店既貨~

好辛苦先比我減整三四間~

你初初買, 點樣揾合自己心水既鋪架???

複式洋房

其實我都係撞下,見佢d評語唔錯,又唔係d新開既鋪頭,咪膽粗粗走去買,其實買果時我都好驚比人呃架,因為有一間賣童裝既,我睇岩左條裙比我個女,但佢就話未有貨,要星期一,二先返貨,但係佢叫我比左錢先,因為條裙好好賣,我諗左一陣之後都係聽佢講,比左錢先,果刻我真係覺得自己好勇呀,連埋果條裙,張單都300幾蚊架,比左錢之後一直等,點合 我個死佬就日日問我點解仲未有貨收,係咁問我係咪比人邑左幾百蚊,嘩,,果陣幾驚呀,心諗,唔係咁無良呀,幾百蚊都呃,好彩最後都冇比人呃到呢,嚇到我一額汗呀
原帖由 sumlam 於 10-9-20 01:33 發表

XDXD, 我只係睇左淘寶兩三日, 個購物車儲左二十幾間店既貨~

好辛苦先比我減整三四間~

你初初買, 點樣揾合自己心水既鋪架???

侯爵府

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 開心吸收勳章

4kg 要75元運費, 咁貴????????

侯爵府

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

係啦,彭小姐無甘貴架.
我4kg 佢收我27咋wo.

不過d 小朋友size係編大架,要真係度真d,
我用平時去jusco買既size買阿b d 衫,大左成個碼.

侯爵府

原帖由 nono76 於 10-9-20 15:58 發表
係啦,彭小姐無甘貴架.

我用平時去jusco買既size買阿b d 衫,大左成個碼.

彭小姐係邊度架,4KG先27蚊好平喎,
我上海果間野,4KG都要39蚊呀!

複式洋房

係呀 我75蚊呀,唔知係咪到付所以貴d呢?佢上次出貨比我之前就係咁寫既(以上6件共4KG运费为:3*5+20+偏远费30元=65/0.87=到付HKD75
今天晚上发货,周六或者周一送,谢谢)

原帖由 nono76 於 10-9-20 15:58 發表
係啦,彭小姐無甘貴架.

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 mrs.hamster 於 10-9-20 19:03 發表
真係好貴喎,同順風到付差不多!不過你就要搵到個好賣家肯幫你收貨一齊出,有時我唔係向好多間買野就會咁做,好多賣家都肯代我收一兩件貨一齊發

我知何生唔使收附加費不過我無用過
淘點又可以去觀塘/旺角自己攞貨咁就唔使附 ...

sf 係咪要 3*12+30+偏远费30元 ?

複式洋房

SF係咩黎架??
原帖由 BforGirl 於 10-9-20 19:45 發表

sf 係咪要 3*12+30+偏远费30元 ?

禁止訪問

複式洋房

我都係係幾間婦買野咋,你就好啦 搵到個好賣家肯幫你,其實我都覺得幾貴呀,我見有d媽媽話彭小姐搵果間快遞送上樓要比20蚊附加費呀,但係上次佢送上黎冇話要收多廿蚊,不過我老公就話ok,唔算好貴,平時你地買野比幾多運費架,係咪彭小姐貴過其他人呀?仲有,其實我想知咩係ems??

原帖由 mrs.hamster 於 10-9-20 19:03 發表
真係好貴喎,同順風到付差不多!不過你就要搵到個好賣家肯幫你收貨一齊出,有時我唔係向好多間買野就會咁做,好多賣家都肯代我收一兩件貨一齊發

我知何生唔使收附加費不過我無用過
淘點又可以去觀塘/旺角自己攞貨咁就唔使附 ...

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至