自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

唔好意思, 呢個問題可能好低b...

我想問下開抽濕機,駛唔駛開窗ga?
因為我唔開窗又覺得好焗, 開左窗又覺得好似抽埋出面d 濕...

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

no

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我唔會全屋抽, 部機亦唔夠力. 我在睡房, 就抽客廳. 要關窗, 否則抽都沒完沒了.

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我通常用黎抽衫的, 所以會係小露台度/房開, 關晒窗/門.

如果係廳, 會開少少窗....唔係真係焗C

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

等待驗證會員

抽緊濕一定要關窗
仲要關埋門
我呢排都狂抽
諗住成個春天都唔會開窗嫁啦
因為開窗d慕吹左入屋
到時又要再抽
仲死
係就係焗d
忍下啦

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

開左就無意思
唔好開

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

關窗!不過人就留係另一間開窗的房...

男爵府

如果開左咪等於放部機會街到抽...
倒水都倒到手軟呀

複式洋房

不用.

大宅

畀面勳章

x 2! 主要都係抽衫多, 抽人好少!

原帖由 Angel_BB 於 11-3-15 11:27 發表
關窗!不過人就留係另一間開窗的房...

子爵府

畀面勳章

一係閉門窗抽完先返入房開返窗,一係開冷氣唔開抽濕,因為冷氣都有少少抽濕.

大宅

我覺得開左抽濕好似開冷氣咁..
唔焗WOR

可能我屋企地方細
醉心於 - 蝶古巴特拼貼 、黏土、 等 手工藝

decoupage 是一種活用專用紙及餐巾剪裁技法,
拼貼出既復古又新潮的傢具、雜貨,
把一切平平無奇的事物改裝。

有興趣可以大家一起分享~~ ^^

大宅

不要開呀

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

抽衫無人,一定關所有門窗!

有人一定開少少窗!
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

伯爵府

+3金熱血 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

會close window, 唔係就抽極都抽唔完

子爵府

no
注意:本人所發佈的帖子大部份均為轉貼,如本人所發的貼子有任何問題及投訴,如本人所發的貼子有任何法律責任,本人恕不負責!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

一定唔好開呀

珍珠宮

no

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

抽房仔, 會關窗.

抽廳, 開少少.

首頁

尾頁

跳至